Pagina's

zaterdag 24 oktober 2020

Swap Saturday

Vandaag de Swap Saturday post met ons nieuwe Swap pakket. Ik was deze keer weer aan de beurt om iets te verzinnen en net op het moment dat ik op internet aan het zoeken was naar leuke spulletjes kwam de Missees release van Karin Joan uit. Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet meteen heel enthousiast was maar toen ik allerlei prachtige voorbeelden voorbij zag komen begon het toch te kriebelen. Bovendien kan ik soms nog wel een moeite hebben met tienerkaarten omdat ik die niet te 'cute' wil maken maar ook weer niet te ouwelijk. Deze Missees serie leek me daar perfect voor. Hieronder dus het pakketje wat ik voor ons geshopt heb.


Okay, maar dan nu nog een kaartje maken met dit pakket. Ik had expres geen uitdaging aan de eerst post verbonden omdat ik dan zelf ook eerst een beetje kon 'vogelen' met deze spulletjes. En.. ik vond dat best lastig. Als er zoveel mooie voorbeelden voorbij komen ligt de lat hoog en bovendien wil je ook nog origineel zijn. Na twee mislukte pogingen (ik had mijn keuze voor dit pakket inmiddels al vervloekt..) heb ik mijn box stans van MFT er maar bij gepakt. Nog steeds niet volledig tevreden maar met een aanvaardbaar beterschapskaartje ga ik dus deze eerste Swap in. Het tekstje van Carlijn design is natuurlijk perfect voor dit rare jaar...


Stempels: Beterschaap - Carlijn Design
Stanzen: Outside the box - MFT
Inkt: Versamark - Tsukineko, 
Papier:  Solar white - Neenah,  Missees - Studio Light
Verder: Crystal drops Bright gold - Nuvo

Mijn tweede kaartje ging gelukkig een stuk beter. Eenmaal in de flow vloog die er zo achteraan, maar ik kan hem nog niet laten zien, deze volgt pas in november. Nu eerst kijken bij Cornelie.. ben zo benieuwd wat zij gemaakt heeft! 

Bedankt voor je bezoekje en tot de volgende keer, 21 November zijn we er weer met onze Swap Saturday

Nicole

17 opmerkingen:

GerJanne zei

Oh hahahaha.... ik wist niet dat het zo erg was. Ik kom net bij Cornelie vandaan en las dat het voor haar ook even slikken was. Maar voor jou, de aanstichter misschien nog wel meer, hihihi...
Je boxcard is wel erg leuk geworden en ik denk dat het helemaal goed gaat komen met jullie swap. De tekst is echt geweldig. Ik hoop dat je hem niet lang kunt gebruiken eigenlijk...

Daphne zei

Haha, dus jij blokkeert ook als de lat hoog ligt😉.
Ik snap precies wat je bedoeld toen ik ging lezen..... ik dacht meteen, "oh jee, die stempels gekocht, terwijl je er niet meteen enthousiast van werd, dat beloofd wat", en ja hoor, ik las het al🤣.
Maar, onterecht, al die stress, want het is een doet lief, leuk kaartje geworden!!
Mooi netjes gemaakt en het model heeft het nog iets extra's.
Ik kan nu al niet wachten tot 21 November

Rhodé zei

Wat dapper om een swappakket te maken die voor jezelf ook een behoorlijke uitdaging vormt! En dan lees ik dat het je eerst nog niet direct lukte. Maar het is goed gekomen. Je boxcard is leuk geworden. En ook al je kaart voor november klaar, net als Cornelie. Genoeg tijd om op je decemberkaart te broeden;)

Cornelie zei

Leuk die Missee uit een doosje! ;-)
Ja, even inkomen. We hadden gewoon weer allebei precies hetzelfde! Maar heel tof, dat vind ik eigenlijk vaak met card in a box. Ik ben blij dat ik alles klaar heb. Werkelijk booming op mn werk!!
Nou ben ook wel heel erg benieuwd wat je nog meer hebt gemaakt! Duurt nog best wel lang...
Heb een lekker weekend!!

Je@net zei

Leuk geworden, Nicole. En een echte uitdaging zo te lezen!

lostinpaper zei

Brilliant Nicole, I've seen these girls around blogland and this one is fabulous!

Kaartenkraam zei

Grappig dat het voor jullie allebei een 'zware bevalling' was maar het is aan het resultaat niet te zien. Ik moet eerlijk zeggen dat ik de missees niet zo leuk vind maar wat jij er mee hebt gemaakt is hartstikke top en wat je schrijft voor de tienerleeftijd is het misschien juist wel heel erg leuk. Ik word kennelijk te oud daarvoor, als zestiger kan ik me daar kennelijk niet meer zo goed in verplaatsen ;-)

groetjes van Ank

Irene zei

Dát was dus even hoofdbrekens maar je boxcard is tóch super geslaagd! Ik schreef het al bij Cornelie, ik heb hélemaal niets met die Missees dus kan ze missen als kiespijn 😉 ondanks de creaties die langskomen en best geinig zijn.
Goed weekend, XxIrene

Dotty Jo zei

Looks stunning, Nicole! Jo x

Marijke zei

Ik vind je boxkaart super geslaagd! Ik kan me voorstellen dat deze serie je hoofdbrekens geeft maar al doende ga je steeds meer zien denk ik1 dit is al een goed begin en ik ben benieuwd naar de volgende kaart! Groetjes Marijke.

Holly zei

Leuke kaart en leuk model...met heel toepasselijke tekst.....

Scraptastisch zei

Die Nicole aan de slag met de missees...voor tienerkaartjes zijn ze wel geinig, maar als ik eerlijk ben heb ik er niets mee en ook geen tieners in mijn kringen, hihi En toch heb je heel creatief en hele leuke beterschaps-box van gemaakt!!!
Ik ga natuurlijk ook bij Cornelie kijken! Veel fun van je nieuwe spulletjes!
xx Gerie

Margreet zei

Ik kan me je hoofdbrekens goed voorstellen, maar op het uiteindelijke resultaat mag je trots zijn! De ontvanger knapt hier ongetwijfeld van op.
xxx Margreet

Sarah zei

Ik zie heel veel dingen met de missees passeren en persoonlijk is het niet zo mijn ding, maar toch vind ik het ook wel tof.
Ik snap de uitdaging dus volledig.
Het werd een leuke creatie van jou met zeer toepasselijke teksten. Benieuwd naar de volgende. Fijne zondag. 🍂

Margriet Tournier zei

Ik snap het helemaal van die uitdaging. (-; Maar je hebt heel goed outside the box gedacht, letterlijk en figuurlijk, en dat is je hartstikke goed afgegaan. Ik vind hem -of beter gezegd haar- erg leuk geworden! Ben benieuwd naar je volgende kaart. (-:

Groetjes,
Margriet

bolletjelucky.blogspot.com zei

Haha, hoe herkenbaar, ik heb ook altijd moeite met iets als ik al veel mooie voorbeelden voorbij heb zien komen maar ja Blogland barst van het talent natuurlijk (en Pinterest etc ook). Gelukkig dat het uiteindelijk toch lukte en met een mooi resultaat hoor. Leuke toepasselijke tekst ook.
Lieve groetjes Miranda

Marjan zei

Zag het kaartje van Cornelie op Insta en las ook wat ze zei, kan me wel voorstellen. Maar wat een supertoffe kaart heb je ermee gemaakt, laat dat maar aan jou over!
Ik laat ze aan me voorbij gaan, tienerkaartjes maak ik nooit, al denk ik wel dat je helemaal gelijk hebt dat ze daarvoor heel goed zijn.