Pagina's

zondag 13 september 2020

Dutch Card Lovers Challenge #333

We zijn inmiddels weer terug van een paar heerlijke weken Zuid-Frankrijk en hoewel alles een beetje anders was dan we gewend waren hebben we enorm genoten! Na maandenlang thuiszitten was even een andere omgeving al een hele verademing en in combinatie met het heerlijke zonnetje en de zorgeloze Franse vibe precies wat we nodig hadden. Terug in Nederland was het weer even schakelen maar het grote voordeel is wel dat ik hier mijn fijne hobbykamer heb!

Leuk om te zien dat iedereen weer vol enthousiasme meedoet met de Dutch Cardlovers Challenge, wat waren er veel inzendingen! Vandaag begint er weer een nieuwe uitdaging. Ellen heeft voor ons een techniekje opgezocht. Of eigenlijk drie technieken om zelf ruitjespapier te maken. Je kunt zelf kiezen welke techniek het beste bij jou past of welke je leuk lijkt om uit te proberen. Ook mag je een achtergrondje stempelen met een ruitjesstempel of papier gebruiken als we maar een Plaid achtergrondje te zien krijgen. 


Ik heb gekozen om de techniek met de copics eens uit te proberen en heb vast een kerstkaartje voor de voorraad gemaakt. Het restje dat ik over had gebruikte ik aan de binnenkant, plus het tekstje dat nog bij het stempeltje hoort. 


Stempels: Winter Owl - Lawn Fawn
Stanzen: Winter Owl - Lawn Fawn
Inkt: Versafine onyx black
Papier: Whisper white, Cherry cobler- SU
Verder: Glitter drops white blizzard - Nuvo, Copic markers, wiebeloogjes

Het was een leuk techniekje om uit te proberen en ik ben heel benieuwd wat voor een leuke plaids we nog meer gaan zien! Je kunt je kaartje linken bij het DCL blog door hieronder op het logo te klikken. Je ziet dan ook alle andere voorbeelden van het design team en het filmpje met de technieken. De challenge loopt tot en met vrijdag 25 september.Succes en groetjes!
Nicole

Kerstkaartenteller 2020 / 5

10 opmerkingen:

Je@net zei

Wat een leuke kaart is het geworden, Nicole!

Rhodé zei

Wat een originele challenge! En jouw uitwerking ziet er helemaal niet zo ingewikkeld uit, maar superleuk!Wat zijn die tekstjes altijd leuk bij de stempels, he?! En op deze manier heb je niet eens een afbeelding voor de binnenkant nodig!

Scraptastisch zei

Heerlijk dat je op vakantie bent geweest Nicole en hebt genoten! Een hele leuke uitdaging weer en jouw plaid is enig en lekker fris van kleur en lief kerstkaartje!
We kunnen hier ook nog nazomeren en nagenieten van de week!!!
xx Gerie

bolletjelucky.blogspot.com zei

Heerlijk dat jullie een fijne vakantie hebben gehad en nu krijg je hier ook nog een mooie nazomer Nicole.
Ik vind dat je een mooie frisse voorbeeldkaart hebt gemaakt en het leuke is dat je zo ook je eigen kleurencombinatie kunt kiezen. Een leuke challenge en ik ga zeker proberen oom mee te doen.
Lieve groetjes Miranda

Margreet zei

Wat fijn dat jullie zo'n goede vakantie hebben gehad, Nicole.
Wat een mooie kaart met die gave techniek. Moet ik ook eens proberen.
xxx Margreet

Holly zei

Wat een Super leuke kaart Nicole!
ga het ook proberen die ruitjes maken met de copics..
Mooie weer is hier nu ook he..volgende week nog beter is er gezegd...

GerJanne zei

Wat waardeer je het weer als je thuis komt, he? Je huis en hobbyruimte, eigen keuken en tuin...
Je kaart is gaaf. Ik zie allerlei technieken die ik wel wil uit proberen. zo leuk en ik ben gek op ruitjes! Dus meedoen gaat vast lukken!

lostinpaper zei

Loving that fabulous plaid, what a great card Nicole!

Marjan Küppers zei

Ja, het is een leuke challenge en ook leuk dat we uit verschillende technieken konden kiezen. Heel leuk dat jij koos voor de Copic manier, zo krijg je een losser effect dan met de strips die ik koos. Mooi is je kaart, Nicole!

Heerlijk hoor, dat jullie zo genoten hebben, dat is het voordeel van een camping, het is eerder weer mogelijk. Wij moeten nog maar zien of in december onze reis doorgaat of weer gecanceld wordt!

Daphne zei

Dat is misschien het fijnste van vakantie.... het thuiskomen😁.
Alles weet groot, bij de hand en vooral VAN JEZELF!!
Heerlijk is dat.
Mooi kaartje!!
Prachtig, de kleuren.
Het lieve uiltje is genoeg en met de tekst binnenin helemaal leuk.