Pagina's

zondag 9 augustus 2020

Stempel op reis #15 Mama Elephant - Pandamonium

 Hoewel het reizen in deze tijden allemaal een beetje anders is hebben wij wel weer gewoon gezellig een stempel op reis gestuurd. Deze panda's van Mama Elephant heb ik al lang geleden gekocht en ik vind ze nog steeds heel erg leuk. Zonder mondkapje zijn ze daarom langs het reisgezelschap gegaan wat inmiddels is uitgebreid met ons nieuwe reisgenootje Danielle


Het handige van pandabeertjes is dat je ze verder niet in hoeft te kleuren. Om toch een beetje kleur op mijn kaart te krijgen heb ik (ook een heel oud) blokje van MFT erbij gepakt. De 'cirkels' komen van mijn nieuwe slimline stans van Mama Elephant die dus ook prima te gebruiken is op andere kaarten.Aan de binnenkant nog een klein pandabeertje en een leuk tekstje van Carlijn design.


Zijn ze niet schattig? Ik ben benieuwd wat de rest van het reisgezelschap gemaakt heeft. Ik verwacht weer veel inspiratie voor deze leuke set!


Groetjes!! Nicole

13 opmerkingen:

Mariken zei

Ze zijn enig, deze leuke zwart witte panda’s! Zeker met de gekleurde cirkels op de achtergrond, dat maakt je kaartje extra blij! Fijne, en warme dag, keep it cool!💙💙

Margreet zei

Wat een superleuke kaart met die lieve panda's. Leuke achtergrondjes. De binnenkant is zeker zo gaaf met de kleine panda en de toffe tekst.
Fijne 'koele' zondag!
xxx Margreet

Rhodé zei

Je kaart is superleuk geworden! Ik ben wel benieuwd hoe je die 'cirkels' hebt gemaakt. Heb je ze losgemaakt van de rest van je Slimline stans? Ik dacht dat ik ze bij iemand anders aan elkaar zag zitten, ook toen ze ze in gebruik nam. Maar dat kan ik natuurlijk mis hebben.

Gerrina zei

Onze dochter is al jaren weg van panda's en deze blijf ik maar leuk vinden! En zeker je kaart ermee! Mooi ook die verschillende achtergronden voor elk! Groetjes, Gerrina

Holly zei

Super lieve en prachtige kaart..ben er helemaal weg van!!!

Colien zei

Heel gaaf kaartje, toffe mal heb je gebruikt en de panda's blijven toppertjes!
grtz Colien

GerJanne zei

Hoi Nicole, het is een supergaaf kaartje! De cirkels die niet echt cirkels zijn vind ik tof!! En de binnenkant is ook weer helemaal leuk!

Danielle zei

Wat leuk Nicole om die cirkels zo te gebruiken! Top kaartje! En weer wat papier gebruikt ;-) Ik vond het hartstikke leuk om met jullie mee te reizen deze eerste keer. Op naar de volgende set!

lostinpaper zei

So darn cute Nicole!

Els zei

Een super leuke kaart en wat een pracht tekstje aan de binnenkant.
De panda's zijn heel leuk en lief.

Femminde zei

Wat een toffe stempelset!! En ja ideaal dat je niet in hoeft te kleuren. En de binnenkant ook weer zoooo mooi.
En dat zwart-witte dat combineerd zo mooi overal bij, vandaar dat ik ook graag panda's en zebra's gebruik.
Fijne week!!
Groeten van Femminde

Margriet Tournier zei

Oooh wat een superleuke kaart! Ik ben helemaal verliefd!Ik geloof dat ik nodig even bij Mama Elephant moet neuzen.... (-;

Groetjes,
Margriet

Ellen zei

Hè hè, eindelijk tijd om even langs te komen, zonder dat het zweet van m'n lijf gutst ;-) En ook eindelijk mijn stempel-op-reis blogberichtje online gezet. Met behoorlijk wat vertraging, dat wel (bloos bloos). De pandaatjes zijn hartstike leuk. En ja, niet kleuren. Fijn vind ik, hihi. Jouw kaartje is super! Die cirkeltjes met de 'oude' papiertjes doen het goed bij de zwart-witte panda's. En dat tekstje, geweldig!