Pagina's

woensdag 15 juli 2020

Sketchy duo #9 (en hoe een krokodil een vosje werd..)

Vandaag alweer de 9e Sketchy Duo met Jolanda. We zoeken om de beurt een schets uit en deze keer was Jolanda aan de beurt. Het werd deze schets...


Ik vond het best een uitdaging. Ik ben begonnen met het inkleuren van een krokodil en had papier met groene driehoekjes als achtergrond. Vervolgens bedacht ik de tekst op het grote vlak te stempelen en dat als focal point te gebruiken. 

En toen ....werd alles anders. 
Het achtergrond papier was te druk dus ik nam daarvoor hetzelfde printje als bij de tekst en de krokodil paste niet naast de tekst dus dat werd een vosje dat nog op mijn bureau in mijn ingekleurde-afbeeldingen-bakje lag. De boompjes lagen daar ook nog in dus die heb ik er toen bij geplakt. Grappig hoe deze kaart hele andere plannen bleek te hebben dan ik!De krokodil is tenslotte in mijn ingekleurde-afbeeldingen-bakje terecht gekomen waar ik ook nog een uil tegenkwam voor de binnenkant.


Stempels: Forest friends, Wild woodland - MFT, Bravo - SU!
Stanzen: Stitched shaped framelits - SU!, Rikrak border die - PTI
Inkt: Memento Tuxedo black - Tsukineko, Island indigo - SU!
Papier: Solar white - Neenah, Whisper white, Island indigo, Calypso coral - SU!, On point patterns - MFT

 Ik ben natuurlijk ook heel benieuwd wat Jolanda gemaakt heeft, kijken jullie mee? (KLIK)

Groetjes & fijne woensdag,
Nicole

15 opmerkingen:

Daphne zei

Sjonge, wat een toestand😂.
Wat een leuke kaart ouds dit zeg, de tekst vind ik grappig, past dat ik precies op dat stukje van de sketch.
Je hebt het super leuk bedacht, 2x zelfs😉 (heb je er nu geen last van dat die andere kaart in je hoofd blijft zitten? Dat zou ik hebben denk ik)
Zo leuke ook, de uil aan de binnenkant met die tekst.

Sarah zei

Hihi, leuke kaart! Toffe kleurkeuze! X

Marja Sch zei

Wat een ontzettend leuke kaart met een schattig vosje en een leuke tekst. Groetjes Marja

Je@net zei

Wat een leuke kaart is het geworden, Nicole. Haha...ja, dat werkt het beste, laat de kaart maar zeggen hoe die het hebben wil!

Jantine zei

Heel mooi kaartje met de sketch! Knap hoe het zich ontwikkelde. En dat de krokodil een vos werd :-) Ben benieuwd op welke creatie de krokodil zal gaan verschijnen.
Groetjes
Jantine

Gerrina zei

Jullie maken het niet makkelijk! Wel een heel leuke en lekker frisse kaart weer geworden! Dat vosje is snoezig! Groetjes, Gerrina

Jolanda zei

Je kaartje is echt super geworden ondanks dat het andere plannen had dan jij .
Maar ja, alles wat jij maakt is leuk!

Marjan zei

ja, zo kan dat wel eens gaan, herkenbaar! Ik vind het weer een supergave kaart, Nicole! Erg leuk die chevronrand op de voorzijde en weer zo'n mooie binnenkant ook!

En het klopt wat je zei op mijn blog, ik ben fan van Melissa inderdaad, haar stijl vind ik erg mooi.

Marijke zei

Een mooi kaartje en dat hebben we allemaal wel eens denk ik dat je heel anders eindigd dan de bedoeling was. Maar hij is ook leuk en die vos doet het heel goed bij de boompjes! Groetjes Marijke.

Rhodé zei

Haha, grappig hoe je kaartje dan heel anders kan worden, he?! Superknap hoe je van deze schets is leuks hebt weten te maken. Ik vind zulke schetsen altijd moeilijk met al die laagjes. Heel slim om de tekst op de rechthoek te plaatsen. En die boompjes zo hoog: echt een leuk geheel!

Margreet zei

Leuk te lezen hoe jouw mooie kaartje een eigen leven is gaan leiden.
En dan moet het groene krokodilletje maar geduldig op zijn beurt wachten. Komt vast een keer goed.
xxx Margreet

Scraptastisch zei

Haha het houdt soms wat in hè Nicole en dan ook nog een schets ik vind dat zo knap van jullie dat is aan mij echt niet besteed...word daar zo krampachtig door, dus daar blijf ik maar van af! En al met al met ALLE wisselingen is het weer een keigaaf kaartje geworden!!!
xx Gerie

GerJanne zei

Hihihi.... dat was even worstelen op de knutseltafel. Maar jullie zijn er samen goed uitgekomen. Heel mooie uitwerking van de sketch en goed dat je het uiltje ook nog tegen kwam. Perfect aan de binnenkant. Ben al bij Jolanda geweest, ook gaaf!

Holly zei

dat zijn vaakst de leukste kaarten als alles anders gaat dan de planning was..ook om te maken vind ik..je bent dan zelf vaak verbaasd over resultaat..of bv je een ongelukje met inkt of iets hebt op kaart die bijna af is..en dan heel creatieve oplossing moet zoeken..
Super leuk kaart geworden!

bolletjelucky.blogspot.com zei

Grappig dat deze kaart jou geleidt heeft hihi. Gelukkig is het allemaal in orde gekomen en het is weer een leuk geheel geworden Nicole.
Lieve groetjes Miranda