Pagina's

zaterdag 21 december 2019

SWAP SaturdayVandaag alweer de laatste Swap Saturday met dit pakket. Mijn kerstkaarten zijn dan ook op het moment dat deze post gepland staat allemaal de deur uit. Hier nog een laatste die inmiddels al op bestemming zou moeten zijn. De uitdaging voor vandaag was deze schets.Ik had de splitpennen uit het pakket nog niet gebruikt en omdat ik vind dat ik alles uit het pakket toch een keer moet gebruiken was het de uitdaging voor mij om ook die in deze kaart mee te nemen. Gelukkig was dat niet zo ingewikkeld. Aan de binnenkant nog een restje papier en een klein stempeltje. 


Ik zou nog best wel een aantal kerstkaartjes met dit pakket kunnen maken maar dat doe ik pas volgend jaar, ben nu even klaar met de kerstkaarten. Eerst even kijken wat Cornelie met deze schets gemaakt heeft! (KLIK)

Ik moet dinsdag nog één dagje werken en dan is het eindelijk vakantie, zin in!! We gaan na de kerst naar Texel om het nieuwe jaar in te luiden dus ik neem ook even een blogvakantie, op 5 januari ben ik er weer met een nieuwe uitdaging voor het Dutch Cardlovers blog. 

Groetjes & Fijn weekend en geniet van de feestdagen!! 
Nicole

Het pakket;13 opmerkingen:

Colien zei

Wat een mooie, vrolijke kaart!
Fijne kerst en vakantie alvast, geniet ervan!
grtz Colien

Ingrid's Scrapfrutsels zei

Wat een mooie vrolijke kaart Nicole, ik hou wel van de frisse kleurtjes op een kerstkaartje. Alvast hele mooie feestdagen gewenst, en geniet van jullie vakantie op Texel, heerlijk vooruitzicht. Groetjes, Ingrid.

Margreet zei

Jaaaaa, deze mooie kaart is gearriveerd en staat bij mij te pronken. Dank je wel, Nicole. Hij is zó mooi in het echt!
Geniet van je vrije dagen op Texe;!
xxx Margreet

Cornelie zei

Erg leuk uitgewerkt! Toffe kaart. Ook de brad gebruikt ;-) Was ook wel een inkoppertje.
Wat een heerlijk vooruitzicht, lekker naar Texel. Geniet daar en op de terugweg mag je altijd een bakkie komen halen ;-)
Al mijn kaarten liggen nog. Deze komen allemaal te laat, ieder jaar hetzelfde. En ik heb juist nu zin en tijd om nog wat kerstkaarten te maken.
Nou groetjes!!

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat een leuke feestelijke kaart is dit geworden met die verschillende dessin-papiertjes Nicole. Leuk zoals je de sketch toegepast hebt.
Fijne feestdagen en een fijne vakantie gewenst.
Lieve groetjes Miranda

Annemarie en Merit zei

Wat een gezellig en vrolijk kerstkaartje heb je gemaakt volgens de sketch! Fijne feestdagen alvast en geniet heerlijk van jullie vakantie op Texel!

Groetjes, Merit en Annemarie

Holly zei

Een Hele fijne vakantie op Texel!!

Jolanda zei

Wat een prachtig kaartje en dat muisje is zooooo schattig.

Stampin with Liz Design zei

Je hebt er weer een prachtige kaart mee gemaakt! Super schattig het muisje! De buttons uit de set zijn ook wel erg leuk! Groetjes Linda

GerJanne zei

Wat een frisse kerstkaart is dit! Leuk ook dat je alles uit het pakket wilt gebruiken. EN de binnenkant is enig!
Oh ja, Texel, traditie, toch? Geniet ervan!!

Rhodé zei

Je hebt heel wat papiertjes weten te verwerken, leuk! Een toffe uitwerking van de schets. Je kaartje met de engeltjes prijkt hier inmiddels op de kast. Echt niks zo leuk als handmade kaartjes op de kast;)

Danielle zei

Super leuke kaart, mooi gedaan! Ik ben ook klaar met de kerstkaarten, nu weer even wat anders ;-) Fijn dat jullie weer lekker naar Texel gaan, goed vooruitzicht. Je kerstkaart die ik kreeg is zo leuk, het enige is dat ik nu steeds "santa paws is coming to town" zing haha.....

Gerrina zei

Hehe, eindelijk tijd om een blogrondje te maken... Wat een heerlijk frisse kaart weer! En zo gaaf te zien hoe jij alles uit het pakket gebruikt! Groetjes, Gerrina