Pagina's

zondag 13 oktober 2019

Dutch Card Lovers Challenge #318

Vandaag weer een leuke challenge van de Dutch Card Lovers! Anja heeft verzonnen dat we met Halloween kleurtjes gaan werken. Leuk!! Ik zie alle Amerikaanse halloweenkaartjes voorbij komen en vind ze superleuk. Maar ja, wie stuur je hier nu een halloweenkaart? Ik heb ook geen halloween stempels. Maar wat ik wel heb zijn monstertjes! En laten die nu geweldig goed passen bij de kleurtjes die we voor deze challenge gebruiken...Het was even ruzie om wie aan de binnenkant moesten dus uiteindelijk hebben we maar gewoon geloot. Iedereen tevreden... 


Stempels: More monsters- MFT
Stanzen: More monsters, Peek a boo - MFT
Inkt: Distress Oxide Spiced marmelade, Twisted citron, Wilted violet - Ranger, Versafine onyx black, Versamark - Tsukineko
Papier: Whisper white, Basic black - Stampin Up!, Sugarplum, Polka in the dark - Lawn Fawn, Limade ice - PTI
Verder: Crystal drops Repened pumpkin, Apple green, Midnight sky - Nuvo, WiebeloogjesHet hoeft geen halloweenkaart te zijn als je maar deze kleurtjes gebruikt. Moet lukken toch? Klik op het logo hieronder om naar de challenge te gaan. 


Groetjes & heel veel succes!!
Nicole

17 opmerkingen:

Stampin with Liz Design zei

Monstertjes werken toch ook super voor Halloween! Het is idd amerikaans, wij doen er eigenlijk helemaal niets mee, maar vind de stempels altijd wel erg leuk, dus heb al een paar Halloween kaartjes gemaakt dit jaar. Vind je kaart heel erg gaaf geworden! Groetjes Linda

lostinpaper zei

Seriously fun card Nicole, love these bright happy cheerful colours!!

Sarah zei

Super grappig. Leukx

Margreet zei

Ik vind je kaartje hartstikke leuk met die geinige monsters (die nog ruzie kunnen zoeken ook....lol).
Ik vind het ook leuk om dit soort kaartjes te maken. Dan maar niet versturen.
xxx Margreet

Danielle zei

Haha ik zie je al loten om ruzie te voorkomen.... je binnenkant is zeker zo leuk als de voorkant dus daar mogen ze ook heel tevreden mee zijn :-) Het zijn leuke kleurtjes bij elkaar!! Fijne zondag!

Jantine zei

Geweldig kaartje en die loterij over wie er aan de binnenkant moest zie ik voor me.
Fijn dat iedereen tevreden was. Die kleurtjes zijn lekker vrolijk ook.
Groetjes
Jantine

Marijke zei

Wat heb je er weer een leuk kaartje van gemaakt met deze monstertjes! Super leuk en de uitdaging is ook leuk maar wel moeilijk denk ik! Even over nadenken! Groetjes Marijke.

gerrie zei


Ik vind het een enige kaart geworden met die monstertjes Nicole,
en de binnenkant is ook weer gaaf geworden.
Groetjes, Gerrie.

GerJanne zei

Hihihi.... hij is leuk. En ja, loten is altijd het eerlijkst! Ze staan er ook heel tevreden op aan de binnenkant.
Het zijn mooie kleuren! Maar inderdaad een Halloweenkaart sturen, geen idee aan wie...
Groetjes,
GerJanne

Holly zei

wat een lieve en vrolijke kaart..!

Rhodé zei

Ze zien er zo gezellig uit dat je het bijna geen monstertjes zou noemen. Wat zijn ze grappig! Je kaart is weer een toppertje met al die details.

Colien zei

Wat een tof kaartje! Het duidelijk te zien dat je eerlijk geloot hebt, want de monstertjes zien er allemaal heel tevreden uit. Ik ben dol op Halloween, maar heb nog een bak met zo'n 45 (!) kaartjes staan en weet ook niet zo goed aan wie ik ze moet sturen... Dus ik ga eens kijken wat ik kan verzinnen voor deze challenge.
grtz Colien

bolletjelucky.blogspot.com zei

Haha,slim om ze te laten loten Nicole ;) Het zijn grappige monstertjes en die kleurtjes kunnen inderdaad prima voor deze monsterlijk leuke kaart.
Lieve groetjes Miranda

Marjan zei

Haha, geloot, zo te zien zijn te tevreden! Gaaf hoor, jouw monsterlijke kaart!! Ze passen erg goed in het thema Halloween, maar je laat zien dat dat helemaal niet hoeft.

Gerrina zei

Heerlijk hoe jij deze monstertjes al zo verschillend gebruikte! En mooi dat je ze laat loten :)! Groetjes, Gerrina

Rosalien Zwackhalen zei

Hij is echt te gek Nicole. Ik vindt Halloween kaarten ook leuk om te maken maar geen idee wat ik er dan mee moet omdat niemand die ik ken het viert.

Ellen zei

Het is wel duidelijk dat ik niet zo vaak meer blog aangezien ik nu pas reageer op dit kaartje van jou, hihi. Komt er vaak niet van. Andere prioriteiten zullen we maar zeggen. Jouw monsterkaart is natuurlijk hartstikke leuk en zoals altijd zo ontzetten netjes en verzorgd.