Pagina's

zondag 14 juli 2019

Merci

We zijn alweer terug uit Zuid-Frankrijk. We zouden maar een weekje gaan maar toen het de laatste dagen meer dan 40 graden werd, vonden we het toch iets te heet worden. Terug naar het koele Nederland dus maar... die 10 graden minder schelen echt een heleboel. Jammer van onze vakantie maar gelukkig had ik nog een weekje vrij en kon ik lekker nog wat knutselen voordat ik weer aan de slag moest.
Inmiddels ben ik alweer een week aan de slag het werk en het kost me behoorlijk wat moeite het vakantiegevoel een beetje vast te houden. Zeker met die regenbuien van afgelopen week.  Daarom vandaag een kaartje met een Franse tekst... houden we de stemming er toch nog maar even in. 
Stempels: Kaleidoscope leaves BG - SSS, Good Gab - Paper Smooches
Stanzen: Fishtail sentiment strips - MFT
Inkt: Versamark - Tsukineko, Oxide distress Peacock feathers, Faded Jeans, Broken china - Ranger.
Papier: Mint Julep, Smokey shadow - PTI, Solar white - Neenah
Verder: Crystal drops Calming aqua, Double denim, Sea breeze - Nuvo, Embossing powder White super fine, White santin pearl - Hero Arts

Alex is ondanks de buien de Barbecue aan het aansteken zodat de zalmpakketjes er op kunnen. Stokbroodje en wijntje erbij en ach, op de temperatuur na wanen we ons gewoon weer even in Frankrijk! 

Groetjes & bedankt voor je bezoekje!
Nicole

13 opmerkingen:

Sarah zei

Heel mooi. Ook weer toffe kleuren!

Els zei

Jammer van je vakantie, maar zo heb je wel iets meer tijd over voor kaartjes te maken.
Hier is het weer nat het koud, dus ik hoop dat jij je vakantiegevoel vast kunt houden.
Hmmm lekker zalm en eet smakelijk.

Els zei

Je kaartje is super leuk en vergat het te vertellen.

Je@net zei

Prachtige kaart, Nicole!

Colien zei

Prachtig kaartje, zeg!
Komende week gaat de temperatuur weer ophoog, dus dan kan de BBQ nog een keer aan ;)
grtz Colien

GerJanne zei

Ja, dat vind ik het aller moeilijkste van thuis zijn na de vakantie: dat vakantie gevoel vasthouden. Elke keer denk ik: moet kunnen!
Volgens mij kan dat alleen als je heel vaak op vakantie gaat. Een collega van mij gaat tussen haar blokjes nachtdienst vaak een aantal dagen met haar camper weg. Dan heb je het gevoel dat je altijd vakantie hebt en in je vrije tijd werkt...
Je kaart is trouwens magnifique ;-)

Rhodé zei

Jammer dat je vakantie alweer voorbij is! Maar met zo'n zalm van de BBQ kan je het gevoel weer een beetje terughalen, toch?!
Je kaartje is eenvoudig, maar heeft ook iets chiques. Mooi, ook met dat kleine tekstje. Ik ben vandaag ook wat bezig geweest met Distress Oxide. Van alles geprobeerd. En nu liggen er allemaal halve projecten waar ik later een kaart van kan maken. Dat komt vast goed.

The Creative Teacup - Yvonne Spikmans - Van Bruggen zei

Een heel mooi kaartje Nicole! Doet me een beetje denken aan een mosaic-tegeltje 😊 mooie kleurtjes ook!!

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat een mooie kaart Nicole, rustig ondanks het drukke patroon. Leuk die kleine pareltjes erbij. Als het mooie weer terugkeert en je 's-avonds weer wat langer buiten kunt zitten komt het vakantie-gevoel ook vast terug ;p.
Lieve groetjes Miranda

Cornelie zei

Dat is nog een hele kunst idd, dat vakantie gevoel vasthouden!! Maar met dat kaartje en de heerlijke zalmpakketjes gaat dat wel lukken, want het weer werkt niet echt mee!
Je kaart is een plaatje, very nice ;-))

Jantine zei

Prachtige kaart, Nicole!
En ik vind het vakantiegevoel vasthouden nooit erg meevallen...zodra je weer aan de slag gaat zit je zo weer middenin het leven van alledag. Een collega heeft nog eens een jaar een tent in zijn achtertuin gezet, en dan kwam ie in korte broek en op slippers naar het werk, kleedde zich om en voor het naar huis gaan weer terug in de korte broek... het valt te proberen ;-)
Groetjes
Jantine

Gerrina zei

Ik ben ook geen fan van zulke warme temperaturen; uiteindelijk doe je dan niks als een beetje rondlummelen en dat vind ik zonde van mijn vakantie...dus ik snap wel dat jullie terug zijn gekomen...
Gelukkig is de regen weer weg en het schijnt alweer heel warm te worden; lekker afwisselend is het wel...
Je kaart is mooi; zo elegant en sereen! Groetjes, Gerrina

Marjan zei

Deze miste ik, maar wat een mooie kaart!
Die hoge temperaturen zijn aan mij ook echt niet besteed. je hebt gelukkig thuis nog wel een weekje vrij gehad en thuis vakantie vieren is ook lekker. Volgende week wordt het hier ook weer erg warm...