Pagina's

maandag 1 juli 2019

Lift Challenge #141De liftkaart van de nieuwe Lift Challenge is deze keer van Therese Calvird. Nu volg ik Therese al jaren en komt ze regelmatig ook gezellig op mijn blog langs. Haar kaarten vind ik echt prachtig, zo ook deze voorbeeldkaart! Deze challenge kon ik dus niet voorbij laten gaan. 

Helaas ging het niet helemaal goed want mijn cirkelmasker had gelekt waardoor er wat vlekken in het midden zaten. Na al het maskeren van de monstertjes wat best een klus was wilde ik niet opnieuw beginnen. Ik heb het midden dus afgedekt met een gestanste cirkel om de kaart te redden. Ik twijfelde of ik ook nog Nuvo drops moest toevoegen maar heb de verleiding toch weerstaan en me zoveel mogelijk aan het voorbeeld van Therese gehouden. 


Natuurlijk  ook nog een schattig monstertje aan de binnenkant.. 


Stempels: More Monsters, Toucan do it - MFT
Stanzen: Cirkels Crealies XXL 41
Inkt: Fish tank, Lobster, Wild rose, Sunflower, Celery stick, Juice box, Carrot, Japaleno - Lawn Fawn 
Papier: Whisper white - Stampin Up!, Stone grey - PTI

We zijn alweer terug van onze korte vakantie in Zuid-Frankrijk want het was ons iets te warm daar. Donderdag was het er de warmste dag ooit! Waar wij zaten was het 42 graden. Scholen waren dicht en buiten zitten was echt niet te doen.
Maar gelukkig heb ik nog een weekje vakantie dus heerlijk tijd om wat te knutselen hier in het koele Nederland!

Groetjes! Nicole

Challenges: Lift challenge #141
17 opmerkingen:

Anneke zei

Heel goed opgelost met die extra witte cirkel. Supermooie kleurrijke kaart!

!neke zei

Met die cirkel ziet er ook top uit !
Gave kaart !

Marieke zei

Wat een leukerd! Veel maskeren maar met een super leuk resultaat!

Je@net zei

Wat zijn ze leuk al die monstertjes, Nicole. Daar wordt de ontvanger vast helemaal vrolijk van!

GerJanne zei

Heel gaaf en vrolijk kaartje! Wat zullen ze het moeilijk vinden om een keus te maken, de dames van de Lift! Ik zie zoveel leuke en mooie kaarten voorbij komen!
En 42 graden, sjee, dan kon je misschien wel een ei op de motorkap van je auto bakken! Het is hier nu perfect weer! Geniet nog lekker van je weekje thuis!

Danielle zei

Wat is deze leuk!! Ik vind het weer zo leuk verzonnen met die monstertjes. Kom ik weer aan met m’n dertien in een dozijn bloemen haha.... Ook slim opgelost met een cirkel erbovenop, ik vond het inderdaad ook best een werkje al dat maskeren.... Dan doe je zo’n kaart niet zomaar weg. Ik kan me voorstellen dat het voor jullie hier koel lijkt maar ik vond het gisteren heerlijk, dit is meer mijn weer ;-) Lekker dat je nog een weekje vrij bent, lekker wat knutseltijd!!

Marja Sch zei

Wat een geweldige kaart.

Sarah zei

Weer zo leuk! Ik vind het een mega toffe opdracht. Ik heb wel wat ideeën, maar of ik tijd vind met de kinderen.... Dat is nog te zien... X

lostinpaper zei

Oh My Nicole, this is fantastic! I like it better than the one I created (which I had forgotten about BTW), those monsters are soo bright and Cute!

Rhodé zei

Je kaartje is echt superleuk geworden! Ik heb al bij meer mensen gelezen dat het ging vlekken op de plak van de cirkel. Maar dit is een prima oplossing!
Jammer dat je je vakantie eerder moest afbreken ivm de hitte. Maar ach, wat is er beter dan heerlijk hier in Nederland aan de knutsel?!

Margreet zei

Wat een geweldig leuke liftkaart, Nicole. De schade heb je mooi opgelost met de cirkel (ik heb dat meer mensen zien doen). Ook je binnenkant ziet er weer top uit.
Geniet van dit 'koele' weekje in Nederland.
xxx Margreet

Gerrina zei

Een lekker vrolijke kaart die niets meer hoeft...!
Jammer dat na de moeite het niet helemaal gelukt was, maar dat overkomt ons allemaal wel eens :) Groetjes, Gerrina

Marjan zei

Ja, het valt niet mee met dat stempelen rond een masker, ik had het ook, maar ben wel opnieuw begonnen omdat ik minder bewerkelijke stempels had. Je oplossing is mooi, zo zie je er niets van. Het is een erg gave kaart met die leuke monstertjes in vrolijk kleuren! Fijn dat je meedoet met de Liftchallenge.
En qua temperatuur is het nu wel beter, zelfs koel hier vandaag. Jeetje... 42 graden, ik moet er niet aan denken!

Stampin with Liz Design zei

Wat een gaaf kaartje! Heel erg leuk gedaan, de monstertjes zijn wel super leuk! Groetjes Linda

The Creative Teacup - Yvonne Spikmans - Van Bruggen zei

Ow wat is je kaartje weer gaaf Nicole!! Echt zo leuk met deze stempels en heel origineel! Hoe bedenk je het toch...

Ellen zei

Keileuk zo met die monsters! Lijkt me een onwijze klus om dit allemaal netjes gestempeld te krijgen. Je hebt jouw stempelpech slim opgelost zo. Och jee, te warm in Frankrijk?! Dan is het thuis misschien toch lekkerder. En juist heerlijk toch om weinig te doen en kekker te lezen en van wijntjes te genieten. Daar is vakantie nou juist voor uitgevonden ;-)

Cornelie zei

O, ik heb een zwak voor monstertjes!Ik denk dat ik wel een stuk of 3 sets heb haha. Er is er nog 1 van PTI, deze heb ik niet en weet ook niet of deze er nog is, met spookjes, zooooo leuk!!
Dus je kaart vind ik te gek. En super opgelost met de cirkel. Ik heb dat ook gedaan, ook, omdat ik dit net even meer vind toevoegen aan de kaart.
Leuk dat je weer meedoet! Dank je wel!