Pagina's

dinsdag 12 maart 2019

Stempel op reis #7

De eerste "Stempel op Reis" van 2019 en deze keer was ik weer aan de beurt om een stempel rond te sturen. Ik had me voorgenomen wat vaker mijn oude stempels te gebruiken dus dit was een goede reden om dit leuke stempeltje van Hero Arts af te stoffen. Ik heb deze echt al heel lang, ik denk dat het één van de eerste setjes is die ik gekocht heb.
Om in het thema te blijven heb ik ook een heel oud papier blokje van Basic grey erbij gebruikt. Ik vond deze retro kleurtjes wel leuk bij dit Japanse meisje. Omdat ik niet kon kiezen welke papiertjes ik wilde gebruiken heb ik maar meteen een hele reeks gemaakt. 


En de binnenkant natuurlijk...

Stempels: Sakura Flower - Hero Arts, Crafty friends - Altenew
Stanzen: Mat stack 3 - MFT
Inkt: Versafine Onyx black, Versamark - Tsukineko, Walnut - Lawn Fawn,  
Papier: Vivienne - Basic grey, Early espress, whisper white - Stampin Up
Verder: Embossing poeder - Hero Arts, Glossy accents


 Ook zo benieuwd naar wat de rest gemaakt heeft? Hieronder het blog-hop-lijsje;

Inge

Groetjes!!
Nicole

17 opmerkingen:

Mariken zei

Ben er al...was tè benieuwd...Wat een prachtige serie kaartjes met jouw stempelset, dat is aan jouw wel besteed! Zo mooi van kleur, en een echte ‘japanese’ uitstraling! Top, en het was weer leuk om te doen! Fijne dag, xx

Je@net zei

Een set waar ik het best moeilijk mee zou hebben. Kaartjes zijn erg leuk geworden, Nicole. Het bijpassende papier maakt het helemaal af!

Els zei

wow wat een enorme serie kaartjes heb je gemaakt en ze zijn super leuk met het schattige Japanse meiske.
Groetjes, Els.

Linda Visser - van der Velden zei

Ah wat leuk zeg! Mooie stempels en mooie kaartjes! Groetjes, Linda

Gerrina zei

Zo dat zijn er een hoop...dan zit je echt in een flow...
Leuk deze set zo; dat paneel is mooi passend van vorm en de papiertjes passen super bij deze jongedame! Ben benieuwd wat de rest ermee maakt... Groetjes, Gerrina

Jolanda zei

Oooh, ze zijn echt super gaaf geworden. Je hebt echt een leuke set uitgezocht. Op naar de volgende stempel op reis!

Sarah zei

Ik vind ze ronduit FANTASTISCH!
zo leuk! Heel mooi!

Ellen zei

Oude stempels, oud papier, maar wat een prachtige nieuwe serie heb je ermee gemaakt! Zo leuk ook dat jij de binnenkant zo mooi passend erbij maakt. Heel erg bedankt voor deze leuke Japanse uitdaging :-)

Marjan zei

Onwijs gave kaarten met dit leuke Japanse dametje, ze verdient het oom weer gebruikt te worden! De oude papiertjes van Basic Grey passen er supergoed bij, goede keus! Vroeger was dat mijn favoriete papiermerk, toen ik net begon met scrappen.

Marijke zei

Wat een leuke serie is dit geworden en wat een leuke stempeltjes! Zo zie ja maar oudjes zijn ook leuk! Samen met het mooie papier zijn ze stuk voor stuk plaatjes! Groetjes Marijke.

Larissa zei

Wauw, wat een mooie serie heb je gemaakt. Eerlijk gezegd heb je het mij moeilijk gemaakt maar leuk om uitgedaagd te worden.

Rhodé zei

Superleuk gedaan! Ik ben heel benieuwd wat de rest gemaakt heeft!

bolletjelucky.blogspot.com zei

Oh wauw wat gaaf en wat is dat (nog steeds) een leuke stempelset Nicole. Je hebt een hele leuke serie ermee gemaakt, lekker vrolijk.
Lieve groetjes Miranda

GerJanne zei

Heel gaaf! En zoveel! Leuk om een oude stempeset rond te laten gaan! Hadden jullie nou afgesproken dat je de kimono zou paperpiecen? Tot nu toe iedereen. Ik ben reuze benieuwd naar de anderen...

Inge Groot zei

Wat een onwijs gave serie Japanse kaartjes en hoe groot was de verrassing dat er eentje hier door de brievenbus kwam! Superleuk Nicole, dank je wel!!! :D X

Colien zei

Kijk, zo wordt de stempelset goed benut! Wat een gave serie, de papiertjes passen er prima bij, mooi! Het Japanse vrouwtje heeft een prachtige reis gemaakt, ik zie hele toffe kaartjes overal!
grtz Colien

Liesbeth zei

Dat is een leuke reeks geworden. Ik begrijp heel goed dat je niet kon kiezen tussen al die mooie papiertjes, ze zijn allemaal fleurig!De binnenkant vind ik ook erg mooi met de lampionnen ♥

Groetjes,

Liesbeth