Pagina's

zaterdag 26 januari 2019

Cornelie & Nicole's Swap Saturday #19

Vandaag onze eerste Swap met het nieuwe pakket. Cornelie was aan de beurt en heeft weer een prachtig pakket samengesteld. Ik zal jullie eerst het fotootje laten zien, kunnen jullie even meekwijlen...


Niet verkeerd hè?!

Ik had donderdagavond een knutseldate en dat was een mooie gelegenheid om er mee aan de slag te gaan. Voordeel van een pakket is dat je meteen alles bij je hebt. Het was supergezellig en gelukkig was ik tussen het kletsen door ook nog enigzins productief. De challenge voor vandaag was; 'Gebruik de ticket stans van Studio Light.'
Die had ik ook bij me en omdat de stans zelf al vrij druk is heb ik de rest lekker rustig gehouden. Op een paar details na was mijn kaartje dus klaar toen we naar huis gingen en dat is vrij uniek in mijn geval! 




Het plan is dit weekend wat meer in mijn werkkamer door te brengen dan in de weken hiervoor. Echt zin om nog even in dit pakket te duiken. Maar eerst bij het blog van Cornelie op bezoek. Hoppen jullie mee? (KLIK)

Bedankt voor je bezoekje 16 februari zijn we er weer met onze Swap Saturday. Tot dan & fijn weekend vast!
Nicole

16 opmerkingen:

Mariken zei

Heel gaaf pakket, ja, ik kwijl even mee! Die ruitjes, daar hou ik van!
Je eerste creatie is top, dat smaakt naar meer! Fijn weekend!

Je@net zei

Wat een gaaf pakket. Kan me voorstellen dat je zin hebt om daar dit weekend nog even verder mee aan de slag te gaan. Dit kaartje is in elk geval al een goed begin. Vind 'm super lief!

lostinpaper zei

Too too cute!

Cornelie zei

Heerlijke stans om mee te werken. Deze stond al even op mijn lijstje en heb deze tegelijk met het pakket gekocht en toen dacht ik, leuk om allebei een kaart daar mee te maken. Mijn kaart is een stuk drukker als die van jou, jij hebt een mooie rustige kaart ervan gemaakt. Erg leuk met dat beertje en leuk zo het model, weer een ideetje erbij!
Fijn dat je zo een beetje op weg kwam en ik hoop dat je je flow snel weer terug hebt. Maar flow of geen flow, ik vind je kaartjes altijd leuk ;-)
Kijk weer uit naar de volgende swap. Fijn weekend verder!

Marjan zei

Dat is zeker een mooi pakket en wat een gaaf kaartje maakte je als eerste! Lief dat beertje!
Veel plezier met de rest en fijn weekend!
Oh.. en in antwoord op je opmerking op de Aliestansen. Ja, ik kan me voorstellen dat het je ontwerpershart pijn doet, dat namaken. Maar de stansen van MFT zijn zo duur, dat ik zwicht voor die van Alie.

GerJanne zei

Heel mooi pakket en je kaartje is enig! Vooral dat beertje!! Supergaaf, zijn achterkant. EN is het gelukt om je werkkamertje in te gaan en nog meer met het pakket te maken??

Sandra zei

Wow! Wat een mooi pakket, ben gek op ruitjes, net als stippen en strepen trouwens 😉 Ook een super lief kaartje! 👍
Groetjes, Sandra

Dotty Jo zei

Simply swooning over this card! Jo x

Rhodé zei

Inderdaad een superleuk pakket! En zo'n leuk kaartje heb je ermee gemaakt! Die achterkant van het beertje: te gek! Hopelijk lukt het om dit weekend lekker te knutselen, dan heb je straks een lekker voorraadje kaarten;)

!neke zei

Wat een leuk pakket en een gave kaart!

Jolanda zei

Wat een gaaf pakket en een super leuk kaartje!

Linda Visser - van der Velden zei

Mooi pakket zeg en wat super leuk gemaakt, je kaart! Groetjes, Linda

Ellen zei

Wat een geweldig pakket! Ook ik moet ervan kwijlen ;-) Je eerst kaartje ermee is prachtig. Niet te druk, leuke details, love it!

Colien zei

Heel gaaf, wat een tof pakket en je ticket-kaartje is erg mooi geworden!
grtz Colien

Gerrina zei

Wat een gezellig-warme kaart is dit! Mooi vind ik dat ruitje en lief die beer! Lekker dat je deze op de avond zelf meteen afkreeg! Groetjes, Gerrina

Danielle zei

Super leuk, je eerste kaartje met het pakket! Het pakket is ook echt gaaf zeg, ik kan me voorstellen dat je meteen zin had om er nog meer mee te maken :-) Is dat ook gelukt? Het beertje is echt super lief, ik smelt er van!