Pagina's

zaterdag 18 augustus 2018

Cornelie & Nicole's Swap Saturday #14

Ja hoor het is weer Swap Saturday! Vandaag zijn mijn kaartjes misschien wat anders dan jullie van me gewend zijn. Ik vond het papier uit de kit zo leuk om te mixen en matchen dat ik een paar old-school scrapkaartjes gemaakt heb. Vroeger op mijn layouts maakte ik graag dit soort kleine collages maar bij het kaarten maken doe ik het eigenlijk zelden terwijl ik het eigenlijk heel leuk vind om te doen. 


Ik heb zelfs een oud spijkerbroeken label van de jongens gebruikt op onderstaande kaart. Ze zijn zo leuk dat ik ze altijd bewaarde voor layouts en mini-albums en ja, nu dus zelfs voor een jongenskaartje!En omdat ik niet kon stoppen nog twee kaartjes. Ik zou er zo nog vele kunnen maken, het pakket is zo leuk! 

Je ziet het, ik zat lekker in de flow! Ik ben benieuwd wat Cornelie van deze vrije opdracht gebakken heeft. Kijken jullie mee? (KLIK)

Groetjes en een heel fijn weekend!
Nicole

12 opmerkingen:

Rhodé zei

Nou, jij zat inderdaad in een flow! Wat een leuke kaartjes! Je hebt weer heel andere dingen dan Cornelie. Leuk om te zien dat je met hetzelfde pakket zulke verschillende dingen kunt maken.

Je@net zei

Wat zijn ze gaaf geworden, Nicole. Mooi en een tikkie stoer, ik hou ervan!

Cornelie zei

O gaaf! Wat een toffe serie. Grappig hoe dat veranderd he je stijl. Ik merk dat zelf ook. In het begin deed ik dat ook labels van spijkerbroeken gebruiken, maar dat is denk ik wel 6/7 jaar geleden 😀
Blijft leuk!
Heel tof gedaan en heerlijk als je zo in een flow zit.
Ik had handlettering gedacht, maar dat was t toch niet😊
Fijn weekend!

Dotty Jo zei

Fabulous cards again, Nicole! Jo x

GerJanne zei

Nou zeg! Jij bent echt helemaal los gegaan met dit pakket. Wat gaaf! Doet me een beetje denken aan een aantal liftchallenges. Dinsdag zie je bij mij ook zoiets.
Zo langzaam keert iedereen weer terug in blogland. Gezellig hoor. Op sommige momenten was het best stil....

Nancy Soetaert zei

leuk als je je zo helemaal kan laten gaan op de creatieve flow! Toffe resultaten!
Nancy

Colien zei

Heel gaaf, helemaal leuk! Mooie kaartjes zijn het geworden, erg gezellig, er is zoveel op te zien...
grtz.Colien

Mariken zei

Het is ook zo’n gaaf pakket! En jij weet dan perfect wat er te combineren valt, hele leuke en stoere kaartjes!
Fijne zondag!

Marjan zei

Ik heb veel gemist hier door mijn lange blogvakantie. Heb dus terug gescrold, veel moois gezien! jij hebt niet stil gezeten!
Deze kaartjes zijn supertof! Mooie laagjes en knap dat ze allemaal weer anders zijn. Gaaf!

Femminde zei

Wat een toffe kaarten Nicole!! Zo'n gaaf pakket met mooie kleurtjes. Bedankt voor je inspiratie, als ik binnenkort nog eens jongens/mannenkaartjes moet maken dan kom ik nog weer even spieken.
Fijne week!!
Groeten van Femminde

Gerrina zei

Heerlijk om effe terug te gaan naar een stijl die je zo fijn vind...ik vind het niks erg; vind ze mooi! Hou wel van laagjes en je kleurencombinaties zijn als steeds super! Groetjes, Gerrina

Jantine zei

Hele leuke serie kaartjes, Nicole!
Groetjes,
Jantine