Pagina's

zaterdag 20 januari 2018

Cornelie & Nicole's Swap Saturday #7


Yay, het is weer Swap-Saturday!!!!

Vandaag de eerste Swap Saturday van 2018 en wat een feest deze keer! Cornelie stuurde me het pakket voor onze vakantie en het eerste wat ik deed toen we terug waren uit Texel was vol overgave in deze kit duiken. Heerlijk al die vrolijke kleurtjes, en oh.. die glittersteentjes!! En terwijl het wasmachientje braaf aan het draaien was vloog het ene kaartje na het andere als vanzelf uit mijn handen. Het thema voor vandaag is "Let's Party" en dat is met deze spulletjes niet zo moeilijk!

Ik werk normaal zelden met stickers maar het leuke van zo een kit is juist om even uit je comfort zone getrokken te worden. En deze stickers zijn geweldig! Het is dan ook een kleine moeite om snel ook nog even de binnenkant van de kaarten te versieren, het geeft een kaartje net dat beetje extra...

Hieronder vind je een fotootje van de kit die Cornelie heeft samengesteld. Ik ben natuurlijk reuze benieuwd naar haar creaties en ga dus snel even kijken! (KLIK) 17 Februari zijn we er weer met onze volgende Swap Saturday.
Leuk dat je er was & fijn weekend!
Nicole


18 opmerkingen:

Je@net zei

Wat een vrolijke en feestelijke kaarten heb je zo gemaakt, Nicole!

martina's kaartjes zei

een superleuke feestelijke reeks kaartjes ! mooi gedaan, top
grtjs,martina
x

Aletta zei

Wat een vrolijkheid aan kleur, prachtige kaarten

Lian zei

Wat een leuk pakket heb je ontvangen en daarmee leuke, vrolijke en vooral heel verschillende kaartjes gemaakt!! Echt heel mooi.

Gerrina zei

Wat een super kit...logisch dat je daarop wou 'aanvallen'! Gave heerlijk vrolijke kaarten heb je gemaakt; ook een feestje om naar te kijken! Fijn weekend!

Cornelie zei

Ik wist dat jij weer met super leuke creaties zou komen! Stickers zijn altijd onwijs leuk, maarrrr toepassen is soms best lastig!! Vind ik ook, maar ik heb ook mn best gedaan ze goed te gebruiken 😊
Jij hebt gewoon een hele serie. Stuk voor stuk gaaf!!

Marjan zei

Geweldig, een en al vrolijkheid!! Supergave kaartjes!

Kaartenkraam zei

Leuke vrolijke kaarten! En inderdaad dat vind ik ook leuk aan kaartkits e.d. je gebruikt dingen die je zelf niet zo gauw los zou kopen.

groetjes van Ank

Mariken zei

Wauw Nicole, wat een ontzettende leuke, vrolijke gave serie kaarten, ik word er heel blij van! Het is ook echt een enig pakket, zoveel gezellige spullen!! Fijn weekend verder!

Dotty Jo zei

Gorgeous cards! Jo x

lostinpaper zei

These are seriously so much fun Nicole!

Ellen zei

Wat een supergaaf en vrolijk pakket! Echt iets voor jou. Heerlijk om daar volop mee aan de slag te kunnen en dat terwijl de wasmachine draait ;-) Heeft één was deze geweldige reeks opgeleverd of waren er meer Texelse wasjes voor nodig? Maakt ook niet uit, het zijn stuk voor stuk hele vrolijke en leuke kaarten. Fijne zondag!

Colien zei

Supergaaf pakket, wat een toffe materialen in vrolijke kleurtjes! En dat stralen je kaartjes ook uit: een boel vrolijkheid, echt gezellig.
grtz.Colien

Judith zei

Oh, hier ook zo een vrolijke post!
Stuk voor stuk heel gezellige, kleurrijke kaarten. Het is zo leuk om jullie twee bezig te "zien". Ga maar lekker door met swappen (-:
Fijne avond,
groetjes, Judith

Stella zei

Nicole jij bent goed op dreef! Ik vind jouw kaarten fantastisch; vrolijk, feestelijk en su-per-mooi. Wat een gave swap! Dit pakket is echt aan jou besteed:)

Margot zei

Allemaal steengoeie kaartjes!!!

GerJanne zei

Ha Nicole,
wat een geweldig pakket! EN ik denk zo dat je er zin in kreeg door de ontzettend vrolijke kleuren in het pakket. Je kaartjes zijn stuk voor stuk helemaal leuk!! Die ballonnenhond is tof!! En alles weer schoon in de kast???
GerJanne

Danielle zei

Je hebt de tijd dat de wasmachine draaide goed besteed!! Wat een vrolijke, leuke kaartjes. Ik koop eigenlijk nooit stickers maar vind dit wel echt gave kaartjes! Jullie swappen is een succes, ga er maar lekker mee door!