Pagina's

zaterdag 9 december 2017

Gelli Plate

Vandaag samen met Jolanda een heerlijk dagje bij Doe@ding gehad. Workshop a la Angela en Inge. Ik had hoge verwachtingen en die zijn helemaal waargemaakt. Wat we hebben gemaakt laat ik een andere keer zien want.. first things first.. eerst mijn verslagje van de Gelli Plate workshop die ik vorige week vrijdag met Nicole bij Birgit Koopsen had. 

Ik was heel benieuwd hoe ik het zou vinden want ik ben niet echt een mixed media persoon. Maar die Gelly plate bleef me intrigeren en als iemand het me kon leren dan zou het Birgit Koopsen moeten zijn. Ik vind haar werk namelijk prachtig! We gingen eigenlijk een boekje maken maar ik heb me vooral gericht op de techniek en het maken van printjes. In plaats van een boekje heb ik dus een hele stapel achtergrondjes om kaartjes mee te gaan maken. 


Hoe ik het vond? Superleuk om te doen! Ik moest wel even een drempeltje over omdat het resultaat niet heel controleerbaar is. Maar zeker een techniek om verder mee te gaan experimenteren. Bovendien vind ik het een leuke uitdaging om met de printjes aan de gang te gaan en ze als basis voor een kaart te gebruiken. Er volgt dus zeker meer van dit soort werk... Groetjes & een zonnige zondag morgen!
Nicole

14 opmerkingen:

Sarah zei

Ziet er heel tof uit!

Mariken zei

Wat was het gezellig vandaag hè, ik heb genoten! Veel gedaan, toffe dingen gemaakt, en goed geshopt! Wat je hier laat zien, vind ik helemaal leuk. Heel anders, weeken met een gelli-plate, en ontzettend gaaf! Je hebt een goede juf gehad hier! Geniet van je zondag, en tot blogs maar weer..

Nancy Soetaert zei

prachtige achtergronden! Jammer dat ik niet wist dat je in Doe@ding was vanmorgen, had ik eens in het echt een goeie dag kunnen zeggen...
groetjes
Nancy

Je@net zei

Wat gaaf, lijkt me inderdaad super leuk om eens te doen. Kaartje ziet er leuk uit. Ben benieuwd wat je er nu nog meer mee gaat doen.
Fijn dat het vandaag ook een geslaagde dag was!

Ellen zei

Leuk hè, vandaag bij Doe@ding?! Gezellig dat we elkaar weer een keer live getroffen hebben. Oei, jij bent ook bij De Scrapheap geweest, bij Birgit Koopsen. Had ik ook graag gedaan, maar ja vrijdag is gewoon een werkdag voor mij. Werken met een gelli plate is ook supergaaf. Mooie stapel achtergrondjes en een heel tof eerste kaartje!

Jolanda zei

Heerlijke gezellige dag gehad gister, echt een top workshop en altijd gezellig samen met jou. Ik ben niet zo van de mixed media maar dit kaartje is echt prachtig.

Colien zei

Leuke resultaten met de gelli plate, toffe achtergrondjes heb je gemaakt en je eerste kaartje is gaaf! Ben benieuwd naar wat je bij Doe@ding gemaakt hebt...
grtz. Colien

Dotty Jo zei

Wow! Lovely results, Jo x

!neke zei

Wat een leuke resultaten !!!!!

Aletta zei

Superleuk kaarten Nicole... en geweldig dat je aan de gelli-plate bent, erg leuk om mee te werken:)

nicolevb zei

hmmmm ik en de dames kijken wel kritisch vind ik haha..
Maar het was een geweldige workshop en helemaal leuk om samen met jou los te gaan...
Wel super om er een kaartje mee te zien
Helemaal geweldig hoe jij dit gemaakt hebt
Dat geeft mij moed

Danielle zei

Wat leuk, workshops volgen! Hoewel, als ik de foto zie.... ;-) Serieuze gezichten! Die van zaterdag bij Doe@Ding had ik ook wel willen volgen, zal het eens in de gaten houden voor een volgende keer! Je mixed media achtergrondjes zijn wel heel leuk geworden! Ben benieuwd of je het vaker gaat doen.

Gerrina zei

Leuk om te lezen dat je het werken met de Gelliplate kan bekoren! Moet zeggen dat ik er 3 jaar geleden mee begonnen ben bij een workshop van Andy Skinner en dat ik me probeer in te houden, maar wat is het gaaf om eigen achtergronden te maken! Groetjes, Gerrina

heidi zei

Zo Nicole, dat is inderdaad helemaal buiten jouw comfortzone, haha, maar wat ben je er weer goed in... ziet er superleuk uit. Ik ben eigenlijk ook wel steeds meer nieuwsgierig naar die gelliprint, je brengt mij op een idee!