Pagina's

vrijdag 22 december 2017

Drie x Kerst.. ehh 2 x Kerst #8.. Hero Arts - Vintage Christmas post
Ik was van plan drie kaarten met deze set te maken. Ik dacht.. laat ik mezelf eens uitdagen en een vintage set gebruiken. Deze heb ik al een tijdje en misschien één keer gebruikt. Affijn, vol goede moed aan de slag! Een halve zondag en drie papierbak-exemplaren verder was die moed behoorlijk gezakt kan ik je zeggen. Ik ben toen maar gaan googelen op afbeeldingen met deze set en stuitte op dit perfecte exemplaar van Yana Smakula. Die heb ik toen maar nagemaakt.... Stempels: Vintage Christmas Post - Hero Arts, Stained Glass Greetings - SSS
Inkt: Wild Wisteria - MFT, Amethyst Allure - PTI, Versamark
Papier: Whisper white - Stampin Up!, Wild Wisteria - MFT
Verder: Ultra fine embossing powder white & gold - Hero Arts

Normaal komen daarna de ideeën vanzelf... Nu niet. Toen heb ik deze ook maar soort van gelift... 

Stempels: Vintage Christmas Post - Hero Arts, Stained Glass Greetings - SSS
Inkt: Old Olive - Stampin Up!, Simply Chartreuse - PTI

Papier: Whisper white - Stampin Up!
Verder: Ultra fine embossing powder white & gold - Hero Arts, Crystal drops Crushed grape - Nuvo

Dit waren mijn allerlaatste Kerstkaartjes, ben er nu ook eigenlijk wel een beetje klaar mee. Vandaag kerstborrel op kantoor gehad en ik moet volgende week nog een paar dagen werken maar daarna gaan we heerlijk het nieuwe jaar weer inluiden op Texel. Nog even doorbijten dus. 

Groetjes!
Nicole


Kerstkaarten teller 2017: 45

13 opmerkingen:

Dotty Jo zei

Your cards are always so special and beautiful! Jo x

Ellen zei

Das ernstig, als je zo aan het stoeien bent met een set. Dan is internet toch wel heel erg fijn :-) Knap dat het je toch gelukt is om twee kaartjes te maken. Vind die ene met de takjes en de paarse (enemal dot) besjes erg mooi geworden. Heerlijk vooruitzicht, Texel!

lostinpaper zei

Those purple berries were the perfect choice Nicole, these are such beautiful cards. Merry Christmas to you and yours, hope you have a fabulous Chrissy day!

Mariken zei

Ooh ja, dat is zo waardeloos hè? En liften is dan zo heerlijk, even uit de ellende. En wat zijn ze prachtig, echt superkaartjes! Wat een fijn vooruitzicht, ff naar Texel, lijkt me tof! Voor nu een fijn weekend!

Je@net zei

Oei...da's lastig ja, maar wat een super mooie kaarten heb je er daarna dan toch nog mee gemaakt. En knap dat je er dan nog zo'n mooie eigen draai aan hebt gegeven, Nicole.
Fijne kerstdagen, succes met de laatste loodjes op het werk en veel plezier op Texel!

Rhodé zei

Een beetje liften kan geen kwaad, hoor! ;) je kaartjes zijn prachtig geworden. Ik vind de kleuren van die tweede echt supermooi!
Van de week viel je kaartje in de bus. Dank je. Hij prijkt nu op het dressoir!

Colien zei

Hele mooie lifts, prachtige kaarten! Fijne kerstdagen, werkze nog even en dan genieten van Texel!
grtz.Colien

Danielle zei

Mooi zijn ze geworden, fijn dat je inspiratie op hebt kunnen doen want nu heb je er weer twee mooie exemplaren bij! Je kaart is goed ontvangen, dank je wel. Ik vind ‘m erg leuk. Wat een heerlijk vooruitzicht, het nieuwe jaar inluiden op Texel! Op de administratie is het begin van het jaar een drukke tijd, maar ik hoef komende week maar èèn dagje, dus ook min of meer vakantie ;-)

Margo zei

Wat een prachitge kaarten Nicole !
Fijne feestdagen
Groetjes
Margo

Holly Saveur zei

Prachtige stempelset...
en prachtige kaarten!!
Fijne Feestdagen..en de allerbeste wensen voor 2018!
Groetjes Holly.

Gerrina zei

Maar wat je gemaakt hebt is mooi! En met de andere kleuren weer heel eigen!
Soms blijft je creativiteit tussen je hoofd en handen steken.. Vandaag heb ik dan ook niks gedaan, omdat ik deze week al 16 verschillende projecten heb gemaakt...was het even helemaal moe... Morgen weer een dag, toch? Geniet van het weekend!

Jantine zei

Ik vind ze erg mooi, Nicole. Soms is het heel lastig om inspiratie te vinden, dat blijkt maar weer. Vooral als iets een andere stijl is dan waarin je meestal werkt :-)
Maar echt mooie kaartjes.
Veel plezier alvast op Texel.
Groetjes,
Jantine

Cornelie zei

Soms he...dan gaat t voor geen meter ;-)) maar liften is dan heeerlijk! Dit lettertype is zo mooi en hoe leuk is het weer een heel andere stijl. Gaaf!