Pagina's

dinsdag 12 december 2017

Drie x Kerst #6.. MFT - Oh Christmas trees

Een uurtje.. hooguit.. zou je denken bij deze eerste kaart. Tot ik je vertel dat het eerst een shaker-kaart was maar dat ik het shakermateriaal niet mooi vond. Kaart dus weer heel voorzichtig uit elkaar gehaald en het shakermateriaal eruit gehaald. Toen vond ik het papier aan de zijkanten toch eigenlijk te druk. Daar dus weer wat anders overheen geplakt. Al met al duurde het dus even voordat ik tevreden was. En nog steeds denk ik... ik mis iets.. maar wat? 


Stempels: Oh Christmas trees, Handlettered Holidays - MFT
Stanzen: Oh Christmas trees - MFT, Stitched shapes framelits - Stampin Up
Inkt: Dill pickle - MFT, Soft Suede - Stampin Up
Papier: Whisper white, Pool Party - Stampin Up!, Deck the halls - Echo Park
Verder: Shaped sprinkles - Doodlebug, Posca pen rood, Uniball wit

Deze ging een stuk sneller. Ik had hele leuke washi gevonden op de Paperpassion en omdat de boompjes zo strak zijn kon het wel iets extra's hebben vond ik. Ik heb er meteen maar 2 gemaakt...


Stempels: Oh Christmas trees, Snow globe sentiments - MFT
Stanzen: Oh Christmas trees - MFT, 
Inkt: Dill pickle, sour apple - MFT, Pine Feather - Papertrey Ink, Pool Party, Real red , Basic Black- Stampin Up
Papier: Whisper white - Stampin Up!
Verder: Washi tape

Van het derde ontwerp heb ik er ook meteen twee gemaakt. omdat de stempels zo dicht zijn heb ik de misti gebruikt om te stempelen en dan is er zo ook een nieuw velletje ingelegd zodat je gemakkelijk een hele serie zou kunnen maken. Ze zijn precies hetzelfde dus ik heb er maar één op de foto gezet.Stempels: Oh Christmas trees, Snow globe sentiments - MFT
Stanzen: Oh Christmas trees, Wonky stitched rectangles - MFT
Inkt: Dill pickle, sour apple - MFT, Pine Feather - Papertrey Ink, Pool Party, Real red , Basic Black- Stampin Up
Papier: Whisper white, Pool Party - Stampin Up!, Deck the halls - Echo Park
Verder: Sequins goud

Willen jullie de workshopprojecten van afgelopen zaterdag ook nog zien? Kijk dan hier bij Ellen, hier bij Mariken of hier bij Jolanda! Lekker gemakkelijk hè.. ik was te lui om ze op de foto te zetten. Maar dat het superleuke kerstprojecten waren om te maken dat spreekt voor zich! 

Challenges: 


Groetjes
Nicole

Kerstkaarten teller 2017: 3312 opmerkingen:

Kirsty Vittetoe zei

So pretty! Thanks for sharing with us at CCCB!

Je@net zei

Wauw....wat een gave serie kaarten, Nicole!

Mariken zei

Hihi, dat heb je goed geregeld zo, met je workshopprojectjes...groot gelijk. Ellen en ik zetten ze op het zelfde moment erop, anders krijgt iedereen zo’n overdosis. Jouw serie is weer enig, deze stempels heb ik ook, ze zijn supergaaf. Nog niet gebruikt dit jaar, maar wie weet...Dank voor de inspiratie!

Ellen zei

Hahaha, dat doe jij slim! Gewoon naar Mariken en mij doorverwijzen voor de resultaten van afgelopen zaterdag. Waarom ook niet?! Scheelt jou een paar foto's en een blogpostje ;-)Jouw kerstserie is super supertof! Weet niet welke ik nou het leukste vind, nummer twee of drie...

GerJanne zei

Wat een leuke kerstboomstempels heb je! De kaartjes ermee zijn heel leuk. De ex-schudkaart is ook gaaf. Misschien had ik toch een rustig DPtje rond het ovaal (kan dat?? Rond het ovaal?) gedaan...
Groetjes,
GerJanne

Danielle zei

Super leuke serie is dit! De kerstboomstempels heb ik ook en ik heb eigenlijk nog een snelle serie nodig, dus misschien dat ik de onderste van je steel ;-) Ik vond de workshopkaartjes echt erg leuk, geloof wel dat het een leuke dag is geweest!

Rhodé zei

Leuke serie heb je gemaakt! Die boompjes zijn leuk en je kunt er alle kanten mee op omdat ze zo leuk combineren. Bemoedigend om te lezen dat een kaartje bij jou ook niet altijd in één keer lukt;)

Gerrina zei

Hele gave kerstbomen! Ik hou wel van die strakke bomen en met de frisse kleuren die jij gebruikt zijn de kaarten weer super!
Ik mis niks bij de 1e, maar als je toch iets wil toevoegen; groene steekjes op de witte kaartbasis?
Groetjes, Gerrina

Jantine zei

Heel leuke kaartjes, Nicole. Maar soms kun je daar verdraaid lang mee bezig zijn... Vooral als het niet naar je zin wil.
Groetjes,
Jantine

Margot zei

Ik vind ze geweldig!

Cornelie zei

Heb ik toch maar weer een aantal posten gemist, nou dat kan kloppen, want ik ben nauwelijks thuis ;-)
Maar hoe leuk zijn je Sint presentjes. Echt te gek mooi! En hoe herkenbaar die gelliplate! Ik had precies hetzelfde, los laten hoe het resultaat zou worden ;-)) Maar super leuk om te doen!
Deze serie vind ik stuk voor stuk weer plaatjes! Wat ben jij toch een kei in stempelen echt te gek!!
Ik was met mijn bericht voor zaterdag bezig, ben benieuwd wat jij weer voor mooi's hebt gemaakt! Ik heb het nieuwe pakket al bijna compleet...nog heel even geduld ;-)
Groetjes!!

Colien zei

Toffe serie met de verschillende, gave bomen, erg leuk!!
grtz.Colien