Pagina's

zaterdag 16 december 2017

Cornelie & Nicole's Swap Saturday #6


Yay, het is weer Swap-Saturday!!!!

Het is alweer de derde en laatste post met dit pakket. Deze keer een hele praktische challenge..namelijk 'Kerstkaarten'. Altijd handig zo vlak voor de kerst. Er zijn er bij mij al een aantal de deur uit maar ik moet er toch nog wel veel schrijven en versturen. Het blijft ook een feestje om zo tijdens deze dagen van die zelfgemaakte kunstwerkjes in je brievenbus te mogen ontvangen. Eén van de leukste dingen van Kerst. Ik heb al een paar hele mooie kaarten aan mijn waslijntje hangen! 

Maar hier dus mijn kerstkaartjes met het Swap pakket..
De stans van de tweede kaart heb ik afgelopen weekend tijdens de workshop bij Doe@ding gekocht, ze hebben daar een erg verleidelijk MFT wandje! Niet goed voor mijn bankrekening (wel voor mijn humeur ;-)  Het was dat ik niet zoveel tijd had anders had ik er nog meer gemaakt, ideeën genoeg. Maar dat kom misschien volgend jaar wel weer! Nu eerst even bij Cornelie kijken, ben benieuwd wat zij gemaakt heeft!

Groetjes & fijn weekend! 
Nicole

Kerstkaarten teller 2017: 35
17 opmerkingen:

Je@net zei

Mooi pakketje en twee super leuke kaarten ermee gemaakt, Nicole. Gave stans is dat trouwens, kan me voorstellen dat zoiets goed is voor je humeur ;o)
En bedankt voor de prachtige kerstkaart die hier gisteren in de bus lag. Helemaal in mijn straatje, zo mooi!

Mariken zei

Deze twee kaarten zijn weer zó leuk! Gied idee om de beer op kraft te stempelen met wit, heel tof. En de witte stipjes in de zwarte tekst, ook zo’n mooi detail. Dat ga ik onthouden. Ik ga zo ook nog wat kaartjes bijmaken...nog niet genoeg gedaan! Was gezellig hè, vorige week?! Fijn weekend!

Danielle zei

Haha ik herken dat wel, slecht voor de portemonnee en goed voor het humeur! Maar je hebt meer aan een goed humeur dan aan een volle portemonnee, toch? ;-) Die stans is ook echt een toppertje, kun je zoveel mee! Ik vind je kaartjes echt weer top, erg mooi gedaan! Fijn weekend Nicole!

Cornelie zei

Heeeel goed voor het humeur haha en wat een toffe karten. Echt leuk om op cardstock te stempelen, wat een leuk effect geeft dat toch weer! De grote tekst op je tweede kaart is gaaf en veel meer heb je dan niet meer nodig...
Heerlijk bezig geweest met je pakket!! Nieuwe pakket bijna compleet...nog heel even en deze valt op je mat ;-))
Lekker weekend!

Marjan zei

Gaaf Nicole! Ja... een MFT wandje ...oei!! Leuk dat stempelen op kraft, die beer is zo leuk! De kaart die je mij stuurde is ook een supermooie, dank je wel!!

lostinpaper zei

These are fabulous Nicole!

Dora zei

Twee hele leuke kaarten gemaakt

Dotty Jo zei

Your cards are always so beautiful, Jo x

Sarah zei

Twee super leuke kaarten!

Larissa zei

Wauw, wat een toffe kaartjes zeg.
Het was ook echt een gaaf pakket!
Ik heb me ingehouden vandaag bij Doe@ding, maar wat een leuke winkel is het.
Gelukkig ga ik in het nieuwe jaar weer, misschien laat ik me dan maar gaan.
Bedankt nog voor je lieve kerstkaartje.

Margot zei

Ohhhh die met de beer! Geweldig, helemaal verliefd op!

Ellen zei

Ja, die wand ;-) Heel verleidelijk. Die hele winkel eigenlijk, hihi. Hele leuke kaarten zijn dit, ze hebben echt een gezellige uitstraling. Tof.

Colien zei

Twee heel toffe kaarten, gave beer en heel mooie grote tekst bij de uil!
Bedankt voor jouw mooie kerstkaartje, erg leuk!
grtz.Colien

Linda Visser - van der Velden zei

Super leuke kaarten! Dat kan ook bijna niet anders met zo'n leuk pakket! Zelfgemaakte kerstkaarten zijn inderdaad zo leuk om te ontvangen. En natuurlijk om te sturen en van de ontvangers enthousiaste berichtjes terug krijgen :). Ik heb dit jaar ook ongeveer 35 kerstkaarten gemaakt. Groetjes, Linda

Jantine zei

Heel leuk, jouw kaarten voor de swap, Nicole.
Mooie kleuren, leuk, die beer en de uil.
Groetjes
Jantine

Gerrina zei

Mooi hoe op beide kaarten er een grote tegenstelling in warme en koele kleuren is; zo word je oog mooi over de kaarten "getrokken" om alles te zien! En leuke kaarten! Ben blij dat ik klaar ben met de kerstkaarten; die 2 van gisteren waren de laatste...hoop dat je al in de brievenbus hebt gekeken? Nog nooit zo snel een kaart van m'n tafel in de brievenbus bij iemand gekregen :) Fijn weekend verder!

Rhodé zei

Leuk om te zien dat je nu weer heel andere kerstkaarten hebt gemaakt. En uiteindelijk toch allemaal in je eigen stijl. De vlakverdeling bij je eerste kaart is origineel. Niet alles in het midden gecentreerd. Succes met je laatste kerstkaartjes!