Pagina's

zondag 1 oktober 2017

Koffie-shakertjes

Misschien wel mijn favoriete set uit de Stampin Up catalogus, deze koffieset. Ik krijg ook geen genoeg van de kleurencombinatie van het bijpassende papier. Eén van de vellen uit de set heeft allemaal leuke koffiepotten en koffiekopjes. Ik gebruik nooit knipvellen maar terwijl de mannen hier een voetbalwedstrijd kijken vind ik het eigenlijk wel lekker om gewoon een beetje te knippen. Ik heb dan ook een half 12 x 12 vel helemaal uitgeknipt en nu een bakje vol met koffiepotjes. Leuk!! Dit zijn de eerste twee kaartjes die ik er mee maakte, en er volgen er nog meer!Stempels: Coffee Café- Stampin Up!
Stanzen: Stitched dome stax - MFT
Inkt: Versafine, Soft Suede - Stampin Up!
Papier: Soft Suede, Whisper white, Coffee break DSP - Stampin Up!
Verder:Sequins, Embossingpoeder ultrafine wit - Hero Arts

Groetjes & zonnige zondag!
Nicole

PS: Ook dit leuke papier bestellen? Ik doe 5 november weer een verzamelbestelling en het papier is in de aanbieding; 4 halen, 3 betalen. Meer weten? Mail me! 
PS2: Mijn Blogcandy post gemist? Scroll even terug naar het bericht hiervoor, je kunt nog mee doen! 

15 opmerkingen:

Dotty Jo zei

Two gorgeous cards - you are so clever! I really admire your style, Jo x

Colien zei

Gaaf!
grt Colien

Je@net zei

Super leuke koffiekaartjes, Nicole. Ze zien er allebei zo gezellig uit!

Mariken zei

Geweldig zijn deze koffiekaarten! Zeker als grote latteliefhebster zijn dit echt toppers. De kleuren zijn gaaf! En gezellig, beetje knippen, en dan is de rest vaak gauw gebeurd! Fijne zondag verder!!

Ellen zei

Wat zijn ze gezellig, jouw koffiekannen. Volgens mij zijn het van die ouderwetse, van die geëmailleerde. Althans dat zie ik erin. Leuke kaarten. En dat met een beetje knip- en plakwerk ;-) Je moet het maar zien, dat je daarmee zulke gave kaarten kunt maken.

Jantine zei

Geweldig, Nicole. Zo'n leuke set inderdaad...
Groetjes,
Jantine

Stella zei

Koffie, knippen en knutselen :) Die koffie kannen hebben iets van de jaren 50 ( althans voor mij) Ik vin d ze zo leu-heuk! Ben zelf een enorme koffieleut dus dit soort kaartjes vind ik zo gaaf om te zien!

GerJanne zei

Oh wat enig zeg! Die koffiepot en kopjes...EN knippen kan zeer heel rustgevend zijn. Ik vind je linker koffiepot toch net wat mooier met het uitgeknipte handvat.
GerJanne

Jolanda zei

Deze koffie kaartjes zien er erg gezellig uit, jammer dat er geen mallen van zijn van dat leuke papier 😉

Gerrina zei

Zo maak je echt je tijd nuttig :) Gave shakers zijn dit geworden! En, al ben ik geen koffiedrinker maar een theeleut, die koffiepot heeft een lekker gezellig-ouderwetse vorm! Groetjes, Gerrina

Saskia zei

Leuk papier is dat, mooie kaartjes heb je ermee gemaakt!

Angelique zei

Hele gezellige koffie schudkaartjes, mooi het zwarte dp. Soms is het wel eens lekker om gewoon op het gemakje wat dingen uit te knippen.
lieve groetjes Angelique

Rhodé zei

Shakertjes blijven leuk. Leuk ook dat de kleur van de koffiepot terugkomt in het kleine stukje DP.

Femminde zei

Wat een super gave koffiekaarten zijn het geworden Nicole!!
Fijn weekend!!
Groeten van Femminde

Cornelie zei

Ja hier hou ik ook van. Bij mij ook diverse sets m.b.t. koffie en thee. Komt denk ik door de gezelligheid die ermee gepaard gaat ofzo...
Heerlijk rustgevend dat knippen, heb ik ook met kleuren, en erg tof je kaartjes. Nice!