Pagina's

zondag 19 maart 2017

Donut Worry

In de Februari card kit van Simon zat o.a. dit grappige donut-papiertje en laat ik nu net een klein donut stempeltje hebben van Lawn Fawn! Ja, dan is deze match snel gemaakt natuurlijk... En dan te bedenken dat ik het maar vette, zoete, kleffe dingen vind die donuts! (maar wel schattig in dit geval!) 


SSS Februari 2017 Card kit + Stempels: Donut Worry - Lawn Fawn + Stanzen: Donut worry - Lawn Fawn, Stitched shape framelets - SU!, Stitched rectangles - SSS + Nuvo Jewel Drops: Limonchello, Key lime, Rosewater, Strawberry coulis, Sea breeze + zwarte fineliner - Micron, witte gelpen - Uniball 

Ik zag na het maken van de foto dan ik het papier ondersteboven heb geplakt. Er zitten kleine gezichtjes op de donuts die kijken nu allemaal naar boven!

Ik wens iedereen graag een 'zonnige zondag' maar vrees dat dat er niet in zit vandaag. Fijne knutselzondag dus!
Groetjes, Nicole 

12 opmerkingen:

Je@net zei

Geweldig leuke combinatie van stempel, tekst en papier. Vind het een super gaaf kaartje geworden, Nicole. Daar vrolijkt zo'n regenachtige zondag helemaal van op :o)

Nancy Soetaert zei

wat een toffe kaart, donuts at ik eigenlijk nog nooit, zien er te kleurstof- en vetrijk uit, maar hier zou ik er misschien toch wel zin in krijgen...
Fijne zondag!
nancy

Colien zei

Gezellig, wat een vrolijk kaartje! En de ondersteboven-smilies vallen niet op, hoor :)
grtz.Colien

Larissa zei

Ah heerlijk kaartje! vrolijk papiertje.

Ellen zei

Ik heb 'm ook dat stempeltje! Maar dan weer niet dat geweldige, bijpassende papier ;-) Perfect match. De ondersteboven donuts vallen echt niet op. Ze kijken gewoon allemaal vol bewondering naar boven, naar dat toffe donutstempeltje van Lawn Fawn.

Gerrina zei

Eten hoef ik ze niet, maar zo staan ze wel mooi! Leuk hoe dan alles weer bij elkaar past. Volgens mij maak jij een kit zo echt wel op... Fijn weekend verder!

Danielle zei

Wat leuk dat je dan net zo'n bijpassend stempeltje hebt!! Echt een leuk kaartje waar je happy van wordt!! Ik zie ook wel eens een "foutje" als ik een foto maak, kijk je toch anders blijkbaar.... maar het stoort niet, het papiertje is leuk!

Marjan zei

Ja, hier zijn ze superleuk en wat een gave kaart, zulke leuke kleurtjes ook! Behalve dat ze klef en tandenknarsend zoet zijn, zullen het ook wel enorme caloriebommen zijn:)
Het was me niet opgevallen dat je het papier verkeerd om plakte.

Stella zei

Hier word je helemaal happy van! En de perfecte combi van dit stempeltje en papier. Het was mij totaal niet opgevallen dat je het onderste boven had geplakt. Het blijft leuk!

Mariken zei

O, wat is dit weer een leuke en vrolijke kaart! Klopt, ik ben ook niet van de donuts, maar ze zijn wel ontzettend leuk om te zien! Zo'n mooi vormpje!! Fijne avond!

Margot zei

Nu kijken ze allemaal verlekkerd naar die grote donut! :)
Heel leuk en vrolijk!

GerJanne zei

Haha, het is dat je het zegt, maar ik had het niet gezien. Het is een heel vrolijk kaartje en donuts zijn ook niet mijn favoriete zoetigheidje...
Groetjes,
GerJanne