Pagina's

donderdag 20 oktober 2016

Hartjes

Ik zit op mijn werk meestal hele dagen achter de computer. Na een lange dag werk heb ik dan niet altijd meer zin om s'avonds ook nog thuis achter de computer te kruipen. (Vandaar mijn vaak late reactie op jullie blogs... ) Ook puf om een kaart te maken heb ik niet altijd. Liever lekker na het eten even buiten een rondje met het hondje, een lekkere warme douche en dan met een kop thee op de bank!

En ja, televisie kijken kun je natuurlijk prima combineren met borduren! Niet te ingewikkeld maar gewoon lekker voorgestanste hartjes in elkaar rijgen!
Heerlijk om te doen en als beloning (hoop ik..) met kerst een vrolijke (Nutella-proof) hartjesboom!Ze zijn allemaal met dezelfde stans gemaakt maar ik heb setjes van drie tinten rood vilt gekocht en ook de knoopjes zijn steeds anders waardoor ieder hartje toch een beetje uniek is. Leuk toch?!

Morgen bedrijfsuitje met het team. Eerst een escape-room en als het ons lukt te ontsnappen een stadswandeling door Eindhoven eindigend met een etentje bij Piet Hein Eek. Zin in!! (als het heel stil blijft op mijn blog is het me dus niet gelukt te ontsnappen uit de escape-room.... ;-)

Groetjes!!
Nicole


16 opmerkingen:

Kaartenkraam zei

Dat ziet er schattig uit, wordt vast een hele leuke boom met al die hartjes. Laat je dat t.z.t. ook zien?

groetjes van Ank

GerJanne zei

Hahaha, ja dat zullen we dan maar afwachten, of je ontsnapt uit de escaperoom. Je hartjes zijn erg leuk! En juist door de verschillende knoopjes en bloemetjes lijken ze heel anders. Ik ben altijd blij als ik na een dag achter de computer (komt af en toe voor, ook in de zorg) kan sporten, een wedstrijd heb of een avondje schouwburg. Dus kan me indenken dat je dan geen zin hebt om de hele avond achter de computer te zitten.
Heel veel plezier met het bedrijfsuitje, klinkt super!
GerJanne

Margot zei

Nou ik hoop dat je ontsnapt! Gaaf die hartjes!

Stella zei

Als het niet lukt hoop dat ik je toch nog wat te happen krijgt; al schuiven ze maar een brood door het luikje :) :)
Wat schattig die hartjes! Laat je t.z.t de bom ook zien? Veel plezier morgen!

Judith zei

Oh, een escape room, daar willen mijn heren ook nog eens heen. Ik twijfel nog, ben niet zo een held in kleine ruimtes...
Ik wens je in ieder geval veel plezier - en ik hoop dat je bij PH Eek aankomt (-; Eet smakelijk!

Leuk, je hartjes. Rood in de groene boom, echte kerstkleuren.

Je@net zei

Wat zal dat een super gezellige en mooie boom worden, Nicole. Straks ook maar een foto als de boom versierd is!
En veel plezier morgen...alvast veel succes gewenst. Hoop dat het jullie lukt om (er op tijd) uit te komen!

Mariken zei

Wat een geweldige Nutella proof hartjes! Wat zal dat fleurig staan bij jullie!! En please...kom wel uit die escape-room, want je hebt nog een klusje te gaan op 12 november. Zonder jou geen workshop! Heel veel plezier vandaag!

martina's kaartjes zei

ze zijn erg mooi geworden ! toppie, jij bent al klaar voor valentijn ! =)
grtjs,martina
x

Cornelie zei

Onwijs mooi!! Kunnen zo in een tijdschrift! O, enne kom er maar weer uit hoor, want we willen al het mooi's op je blog niet missen. Dus, tot gauw!

Gerdine zei

Ik dacht echt even dat je een plaatje van pinteret had gepakt als inspiratie ofzo. Kan zo uit een tijdschrift komen! Heel gaaf! Hopelijk kun je ontsnappen en wordt het een heel geslaagd uitje.

Sarah zei

Ik vind ze geweldig!! Zo mooi!
Ik deed in de week net hetzelfde.
Met een tasje thee, naar een film kijken en ondertussen wat naaien. Wat?
Dat zie je morgen! Succes met alles!!!

Anneke. zei

Prachtige hartjes. Zal zeker leuk staan met kerst. In de modus waar jij in zit, zit ik ook een beetje. Het komt vast wel weer goed! Veel plezier morgen. Aletta en ik gaan volgende week een weekend weg. Heb er zin in!
Groetjes Anneke.

Ellen zei

Je hartjes zijn prachtig! Wat zal dat mooi staan straks in jullie Nutella-proof boom. Het is inderdaad heerlijk om na een dag werken na het eten op de bank te ploffen. Denk dat ik dat straks ook ga doen. Lijkt mij wel een relaxed begin van de vakantie. En... ontsnapt? Ik hoop het echt! En hoe was het eten bij Piet Hein Eek?

Colien zei

Superleuk, erg mooi! Hier vorig jaar de onbreekbare ballen onderin de boom gehangen, maar was heel niet nodig... Onze Heidewachtel-dames zijn een stuk vriendelijk voor de versieringen als de Beagles die we voorheen hadden... Hopelijk vindt Nutella je hartjes er niet eetbaar uitzien, haha.
Leuke dag gehad?
grtz. Colie

Gerrina zei

Wat een leuke teamdag; hoop dat je genoten hebt. (en eruit bent gekomen)
En een heerlijk werkje voor bij de TV; met straks een prachtig resultaat; lijkt me een vrolijke boom te worden! Fijn weekend verder!

Leni zei

Mooie hartjes!