Pagina's

vrijdag 12 augustus 2016

Vakantiealbum

De vakantie zit er helaas weer op voor ons. Nog een weekendje luieren en dan weer aan het werk. maar we mogen niet klagen hoor want we hebben een paar heerlijke weken in Zuid-Frankrijk gehad.. En gelukkig hebben we de foto's nog!

Natuurlijk heb ik ook tijdens mijn vakantie niet stil gezeten. Niet omdat het moet maar omdat het kan!
Normaal maak ik tijdens de vakantie een journal maar voor deze keer had ik een Project-Life kit gekocht. Mijn idee was om lekker te letteren op de kaartjes en ze vast in een album te steken zodat ik er later alleen de foto's nog bij hoefde te steken.

Dit is wat ik bij me had; Een klein album met hoezen, Project Life kit - Lets get away met stempels van SU!, Labeler Alphabeth van SU!, 3 kleine inktpads, 2 acrylblokjes, 1 rolletje washi en mijn etui.
De plakstift en gekleurde pennen heb ik bij de Carrefour gehaald.


En dit is mijn album geworden. Klaar voordat mijn vakantie is afgelopen!! (excuses voor de foto's ze zijn iets overbelicht omdat ik de instellingen van mijn camera niet goed had staan..)


Lekker om nog even met de foto's bezig te zijn. En ach, het is ook wel weer fijn om weer thuis te zijn. Alleen dat Franse zonnetje mag hier ook wel zijn gezicht laten zien!!

Groetjes & fijn weekend! Nicole

Ook een project life album maken? Kom met je foto's naar mijn PL-workshop in Nuenen!Mail me als je interesse hebt dan stuur ik je vrijblijvend alle informatie. 

12 opmerkingen:

Colien zei

Heel gaaf! En al helemaal klaar (stiekem jaloers, ben nu bezig met mijn meivakantie-mapje...), wat is dat toch tof!
grtz.Colien

Jolanda zei

Ziet er geweldig uit Nicole!

Marjan zei

Dat ziet er al super uit, zeg! Heel veel werk lijkt me, maar wel een top resultaat! Fijn dat jullie het zo leuk hadden, je kunt er weer even tegen :)

Mariken zei

Hey, Nicole, gezellig dat je er weer bent! Wat heb je mooie dingen gemaakt tijdens je vakantie, ziet er echt super uit! Nu wordt het hier ook beter weer, heerlijk!! Fijn weekend!

Gerrina zei

Fijn dat jullie hebben genoten! En wat een snelheid met het PL-en; net terug en alweer zo klaar! Ziet er heerlijk vrolijk uit! Enne dat zonnetje komt vast wel terug (hadden jullie toch meegenomen? :) ) Fijn weekend!

Je@net zei

Wat mooi, Nicole. Lekker bezig in de verloren uurtjes van de vakantie en bij thuiskomst al meteen een super gaaf album om te laten zien. Helemaal top!

Ellen zei

Wat geweldig, thuiskomen uit Zuid-Frankrijk met een kant en klaar fotoboekje! En wat voor eentje. Ziet er superleuk uit! Heerlijk hè, vakantie in Frankrijk?! Wij zijn nu nog volop aan het genieten daar. Maar je hebt gelijk: weer thuis zijn is ook altijd fijn. Zeker als je veel mooie herinneringen hebt meegenomen. Zo te zien is jullie dat goed gelukt :)

Sarah zei

Wauw! Knap! En zo snel klaar. Hoe doe je dat? En zo leuk geschreven. Top!

Judith zei

Welkom thuis!
Helaas is het weer hier niet bijzonder zomers, maar we blijven hopen! Of heb je de zon meegebracht?
Je boek is super! Ik bewonder steeds je handlettering.

GerJanne zei

Wat een gaaf album! Elke dag aan gewerkt? Lijkt me het beste, dan ga je niet achter lopen! Ontzettend mooi aandenken. En de handlettering is top!
Wees maar blij dat je de afgelopen weken in Zuid Frankrijk zat. Het was hier geen vakantieweer zoals ik het in mijn hoofd heb. Maar ik had ook geen vakantie.
Werk ze weer, je kunt er weer tegenaan na zo'n fijne vakantie.
Groetjes,
GerJanne

Nota Bene zei

Indrukwekkend! Erg leuk en vrolijk - en heel toffe lettering. Je hebt trouwens een leuk handschrift, echt passend voor zulke projecten.
Groetjes, Nele

!neke zei

Heel mooi !
Ik heb er de tijd en de moed niet voor !!!!

groeten Ineke