Pagina's

maandag 16 mei 2016

Hondjes

Afgelopen donderdagavond was er met mijn SU!-clubje een gezellig stempelavondje gepland en omdat we allemaal een hond hebben leek het me leuk om deze keer een klein hondencadeautje voor iedereen te maken. 

Helaas liep deze dag helemaal anders dan gepland. Mijn schoonvader overleed die ochtend na een slopend gevecht tegen de slokdarmkanker waar hij aan leed. Je begrijpt dat ik deze dag andere dingen aan mijn hoofd had dan de hondensnacks... 
Later deze week had ik toch de behoefte even te ontspannen en omdat ik niet echt in staat was iets nieuws te verzinnen heb ik alsnog mijn honden project afgemaakt. Hierbij dus alsnog de hondensnacks. Niet dat die hondjes er iets om geven maar voor de baasjes is het leuk toch? Het idee is overigens niet van mij hoor, ik zag ze vorige zomer bij Renata van Miltenburg al!
Stempel: Paws for a cause - Paper Smooches
Inkt: Basic Black, flirty flamingo, perfectly peach - SU!
Stanzen: Paws for a cause - Paper smooches, Blueprint tags - MFT
Papier:  whispering white - SU!, Ruitje - Lawn Fawn
Verder: Zakjes - SU!, Twine - doodlebug

Een ander triest verhaal is dat de labrador van onze overburen afgelopen vrijdag na 13 jaar is ingeslapen. Voor he gezin dus ook nog een kaartje met dezelfde stempelset. Ik heb het heel simpel gehouden omdat voor mijn gevoel dit soort kaarten toch een beetje ingetogen horen te zijn. Zo een lieve vriend is na zoveel jaar vast moeilijk te missen... 


Stempel: Paws for a cause - Paper Smooches
Inkt: Basic Black - SU!
Stanzen: Paws for a cause - Paper smooches, Blueprint tags - MFT, Circle dies - Lawn Fawn
Papier:  Crumb cake- SU!, Ruitje uit voorraad

Groetjes & hele fijne 2e pinksterdag!
Nicole


15 opmerkingen:

Evy G zei

Jij hebt een hele droeve week achter de rug! Dan staat je hoofd echt niet naar knutselen, maar het kan ook soms voor wat afleiding zorgen. Je knutsels zijn heel erg mooi, de hondjes in het roze zijn zo schattig!
Veel sterkte nog voor de komende tijd! Groetjes, Evy

Je@net zei

Gecondoleerd met je schoonvader, Nicole. En veel sterkte gewenst.
Wat een gave hondensnacks heb je gemaakt, een erg leuk idee. En wat een lief kaartje voor de overburen. Zo'n gebaar wordt beslist gewaardeerd.
Nog bedankt voor het lieve kaartje na de geboorte van Saar. Heeft een mooi plekje in de kamer gekregen!

Marjan zei

Mijn condoleances voor het overlijden van je schoonvader, veel sterkte voor jou en de familie. Naar ook als je je trouwen viervoeter moet missen, ik weet wat dat is. Je hondensnacks zien er top uit, heel vrolijk en gezellig en de kaart voor je buren is mooi en w.b. het ingetogene ben ik het met je eens. Ze zullen het zeer op prijs stellen!
Dank je wel voor het kaartje dat je voor mijn verjaardag stuurde, gaaf!

Margot zei

Wat een verdrietig nieuws, veel sterkte en gecondoleerd! Wat je hebt gemaakt is erg leuk!

Mariken zei

Wat een moeilijke week hebben jullie achter de rug! Gecondoleerd, en heel veel sterkte de komende tijd. En inderdaad, ook het verlies van een hond, je lieve maatje, is echt heel verdrietig. Heel mooi kaartje heb je voor hen gemaakt. Tot slot, je snacks, die zijn helemaal leuk!! Hou je taai, xx

Marjanne zei

gecondoleerd met het verlies van je schoonvader. Sterkte voor de hele familie, ik heb onlangs oook een rouwkaartje voor een hond moeten maken, ze zijn echt lid van een gezin hè. Erg leuk die zakjes.

Danielle zei

Gecondoleerd Nicole.... Je hebt een lief kaartje gemaakt voor de buren. En je hondensnacks zijn helemaal super! Sterkte nog voor de komende tijd.

Judith zei

Gecondoleerd met het verlies van je schoonvader, Nicole. Vreselijke ziekte!

Ook voor je buren zal het niet makkelijk zijn. Je kaartje zal hen goed doen.
De cadeautjes voor de honden zijn schattig (-:

Voor jou en je gezin veel sterkte gewenst!
Hartelijke groet, Judith

Ellen zei

Hè Nicole, wat een nare berichten allemaal! Gecondoleerd met het overlijden van je schoonvader. Zo verdrietig om iemand waarvan je houdt te moeten verliezen. Heel veel sterkte! Je hondenkaart (ook al zo triest) en je hondensnacks (superleuk) hebben vast voor de nodige afleiding gezorgd. Liefs xxx

Els zei

Gecondoleerd met het overlijden van je schoonvader Nicole en ik wens je sterkte.
Ook de hond van je overburen is natuurlijk een akelig afscheid en het kaartje vind ik heel lief. De hondensnacks heb je leuk gemaakt.

Colien zei

Gecondoleerd met het overlijden van je schoonvader, veel sterkte! Je hondensnacks zijn superleuk en het kaartje voor de baasjes van je buurhond geeft vast veel steun.
grtz.Colien

Stella zei

Wat intens verdrietig voor jullie; gecondoleerd met het verlies van je schoonvader. Kanker is zo;n slopende ziekte; wat moet het voor jullie allemaal heftig zijn.

Je kaartje voor je overburen is mooi in zijn eenvoud; de gedachte dat je aan ze denkt doet de rest.
En je hondensnacks zijn super!

Heel veel sterkte voor de komende tijd.
groeten,
Stella

lostinpaper zei

Those treat bags are just so cute Nicole, and such a beautiful sympathy card too, the tartan is a perfect choice!

Thamar, zei

nou, wat een heftige post zeg. Eerst gecondoleerd met het verlies van je schoonvader. Verschrikkelijk zeg . Ik wens jullie ook heel veel sterkte toe in deze tijd en de tijd die komen gaat.

De kaart van de overburen is een super lief gebaar

dikke knuffel

Anneke. zei

Gecondoleerd met het overlijden van je schoonvader.
Wat en leuke hondenpresntjes! Joyc haar favorite koekjes 😏. Nemen we altijd mee als we aan de wandel gaan.
Lief van je de kaart voor je overburen. Is vast zeer gewaardeerd......
Groetjes Anneke