Pagina's

zondag 5 juli 2015

Stamping Up! Bohemian Borders

Vanaf 1 juli j.l. ben ik officieel onafhankelijk Stampin' Up! demonstratice. Wat betekend dat al die mooie spulletjes uit de nieuwe catalogus (zie link rechts op mijn blog) vanaf nu via mij te bestellen zijn. Onder de foto van de catalogus kun je zien wanneer ik mijn volgende verzamelbestelling plaats. Mocht je iets mee willen bestellen mail me dan rechtstreeks. Mijn mailadres vind je op de workshops en bestellingen pagina.

Het leuke van demonstratrice zijn is dat je natuurlijk ook een startpakket nodig hebt met stempels en papier uit de SU! collectie. Ik heb mijn grote doos met nieuwe spulletjes dan ook al binnen! Eén van de sets die ik besteld had is de Bohemian Borders. Het leek me een diverse set die ik zowel voor kaarten als voor mijn project plakboek kan gebruiken. En gezien ik toch niet kon slapen met dit warme weer ben ik vast lekker aan de gang gegaan met deze stempelset.


Mijn eerste kaart moest een beetje boho-ibiza stijl worden en voor mijn tweede kaart heb ik met zwarte pen lekker zitten kliederen. Het was 3 uur s'nachts en dat zie je er wel een beetje aan af maar allez het was leuk om te doen en daar gaat het toch om nietwaar?!Een beetje van SU! & een beetje van mezelf... ;-)

Groetjes & fijne zonnige zondag nog!
Nicole


10 opmerkingen:

Je@net zei

Wat een leuk nieuws, Nicole. Veel succes gewenst!
En wat een leuke kaartjes heb je met deze set gemaakt.
Nog een fijne zondag!

Unknown zei

Van Harte proficiat Nicole! Je maakt er al nachtwerk van ;). Wel mooi gedaan Mooie kleurencombi! Geniet nog van je dag vandaag! grtjs

Judith zei

Spannend en leuk voor jou! Gefeliciteerd en heel veel succes en plezier gewenst!
In ieder geval al een SUper start met deze twee kaarten.
Stop je nu met de maandkit van SSS?

Groetjes, Judith

PS: hoe gaat het met je gezicht?

Nicole Parmentier zei

Mijn gezicht is al een heel stuk beter. Lief dat je er naar vraagt! Met de kit ben ik idd gestopt. Was wel even slikken want hij is deze maand wel heel erg leuk!!

lostinpaper zei

Uber funky cards Nicole!

Aletta zei

SU-per gave kaarten zeg... Weer eens wat anders dan de standaard SU-kaarten:))) Helemaal leuk!
Veel SUcces met je SU avontuur... Groetjes Aletta

Cornelie zei

Ook al SU! Val bijna van m'n stoel, echt! Maar later bedenk ik me, het is voor jou wel een heel aantrekkelijke job, zo vanuit huis. Toch had ik dit niet verwacht zomaar hihi. Natuurlijk wens ik je heel veel succes, en hou je eigen stijltje vast! Maar dat laat je al zien met deze kaarten ;-))
Fijn te lezen dat het weer wat beter gaat, en wat jammer dat we SSS kaartjes moeten missen, daar genoot ik altijd erg van!
Nogmaals succes!

Marjan zei

SU neemt nog eens alles over, maar inderdaad hebben ze ook wel erg aantrekkelijke producten, ze zijn niet voor niets erg populair.Succes ermee, gaat je vast wel lukken. Deze producten passen i.i.g. goed bij jouw stijl! Heel mooi! Blij te lezen dat het beter gaat!

Thamar, zei

hoi hoi

heel veel suc6 met je nieuwe uitdaging. De kaarten zijn in ieder geval weer top

Gerdine zei

Succes met SU! Hopelijk gaan we naast de SU producten af en toe ook nog wel wat anders zien op je blog! Met al die andere producten maak je ook zulke leuke kaarten!