Pagina's

zaterdag 9 mei 2015

SSS April card kit #1 en #2


Mijn SSS Mei-cardkit is al binnen en ik realiseer me dat ik van de April kit nog niets gepost had. Waarschijnlijk omdat ik niet heel enthousiast over deze kit was. Ik had wel wat idee├źn maar het pakte steeds niet uit zoals ik het in mijn hoofd had en de ene na de andere kaart vloog dus de papierbak in...

Uiteindelijk heb ik twee kerstkaartjes gemaakt die er wel mee door konden. Heel simpel maar door het goud en de niet-kerst-kleuren toch wel weer leuk.
De kit van mei is gelukkig meer mijn ding, hopelijk maak ik hier uit wat meer kaarten die mijn blog wel gaan halen.

Groetjes & fijn weekend!
Nicole

10 opmerkingen:

Margot zei

ik vind je kaartjes te gek, het inspireert mij weer om er ook eens mee aan de slag te gaan.....;) maar die van mei is inderdaad leuker!

Je@net zei

Je bent er toch maar mooi in geslaagd om er twee erg leuke kaarten mee te maken, Nicole.
Veel plezier met de mei kit en nog een fijn weekend gewenst!

Judith zei

Soms is het even slikken, als je iets in de brievenbus vindt, dat niet helemaal naar je smaak is. Toch heb je vrolijke kaarten weten te maken met de kit! Stel nou, dat je het niet meer weet, laat je je toch gewoon inspireren door het SSS design team (-;
Veel plezier met de nieuwe kit, ik zag al dat die erg leuk is. Ik twijfel nog of ik niet ook een abonnement zal nemen...
Alvast een fijne Moederdag gewenst morgen! Ga je nog mee doen aan de Moederdag challenge van Bij Oma Dee, die tot aanstaande zaterdag verlengd is?

Anoniem zei

Ik vind jouw kerstkaartjes heel erg geslaagd! Erg leuk met die kleurencombinatie en speelse lay-out.

Virginia L. zei

These two are FABULOUS!! Love the use of pattern paper and colors, Nicole! Glad to see you have fun with this April card kit!

lostinpaper zei

Such fun bright colour combos!

Nicole Parmentier zei

Zowel mijn moeder als schoonmoeder leven niet meer. Een moederdagkaart is voor mij een te pijnlijk onderwerp, ik laat deze challenge daarom even aan mij voorbijgaan maar kijk uit naar de volgende Judith!

Deepti Stephens zei

Oh wow!! So lovely!! :)

anja curvers zei

Wow prachtige kaarten hoor Nicole ik heb eerlijk gezegd ook nog niet zoveel met deze kit gedaan. Wel heb ik de rub-ons de gouden tenminste bijna opgebruikt maar het papier ligt er nog. Nou ja komt wel goed.

Gerdine zei

Dat houdt mij nu altijd een beetje tegen om te abonneren op een kit... Gelukkig dat de mei editie beter bevalt! Deze kaartjes vind ik heel leuk!