Pagina's

maandag 5 januari 2015

SSS Januari Card Kit #3, #4 en #5Nog een paar kaartje met de SSS Card kit van Januari. Het voordeel is dat je geen spullen bij elkaar hoeft te zoeken omdat je alleen maar een doos open hoeft te maken en alles al bij elkaar past. Een kaartje is dan zo in een verloren uurtje gemaakt. En aangezien ik veel verjaardagen in januari heb kwam dat goed uit!

Met een sneeuwvlok stansje van PTI


Een echte jongenskaart met zakje voor giftcard voor mijn neef die deze maand 17 wordt. (die Esprit kaart krijgt hij niet hoor, die is alleen voor de foto!) Stempels van Ali Edwards en Create a Smile.En de laatste met een stempelset van Mama Elephant en wat washi. Zo, nu nog even alle kerstspullen opruimen en als een witte tornado door het huis. Geloof me, het is nodig hier!

Groetjes & bedankt voor je bezoekje!
Nicole

8 opmerkingen:

Mariƫtte zei

Hahha...ik ben ook flink aan de gang! Succes en je kaartjes zijn prachtig! Handig zo'n kit. Alles bijelkaar en niet te hoeven zoeken. Groetjes Mariƫtte

Je@net zei

Leuke kaarten, Nicole.
Ik moet nog moed verzamelen om de boel weer op te ruimen. Vanmorgen fysio gehad en een uurtje gewerkt, dus liever zit ik de hele middag met de beentjes hoog :o)

Aletta zei

Die zien er weer geweldig leuk uit Nicole, bedankt voor de inspiratie:)
Groetjes Aletta

Els zei

Erg leuke kaarten zijn dit weer en een prachtig papier.
Groetjes, Els

anja curvers zei

Hey ik zie al je bent ook goed bezig met de kit mooie kaarten hoor en wat leuk dat je de create a smile stempels gelijk hebt gebruikt toppie hoor.

Marjan zei

Erg gaaf lijkt me die kit! Jij hebt er i.i.g. heel mooie voorbeelden mee gemaakt, ben vooral weg van de eerste kaart.

Nicole Parmentier zei

stapje voor stapje Jeanet. Fijn voor je dat je weer aan het werk bent! Laat dat opruimen en poetsen voorlopig maar zitten, dat komt vanzelf wel weer en waarschijnlijk meer dan je lief is!

Nicole Parmentier zei

Ja de stempelset is heerlijk veelzijdig, ik zal hem vaak gebruiken denk ik!