Pagina's

vrijdag 12 december 2014

Kerststal en Kerstkaartjes

Wat een druilerig weer vandaag he. Zo vies en grijs. Vanochtend ook een telefoontje gehad dat de baan waarvoor ik in de sollicitatieprocedure zat niet doorging dus mijn humeur werd er niet beter op.

Ik ben toen maar ondanks het weer een flink stuk met Nuts gaan wandelen, daarna koekjes gebakken en de kerstspullen van zolder gehaald. En joh, wat knap je daar van op! Het huis rook heerlijk naar versgebakken koekjes, kerstmuziekje op de achtergrond en genieten van mijn prachtige kerststal. Het is elk jaar weer of ik een cadeautje uit mag pakken.
Een kerstboom zit er met onze Nuts niet in dit jaar maar de ballen heb ik in een groot glazen windlicht gedaan en dat ziet er ook heel leuk uit.


Natuurlijk ook nog even aan de kerstkaarten productie gewerkt deze week. Deze moeten naar Canada en Slovenie en zijn dus al gepost. (moest toch door die regen met Nutella...)Beide zijn gemaakt met de achtergrond stempel van Hero Arts, bij de bovenste heb ik shadow paint inkt gebruikt en bij de onderste kaart distress inkt. Het kerkje is van Papertrey ink en het hartje van Paper Smooches.

Groetjes & een heel fijn weekend allemaal!
Nicole

PS: mijn humeur is weer helemaal okay hoor ;-)

9 opmerkingen:

Je@net zei

Wat een prachtige kerstfiguren heb jij, Nicole. Schitterend. Heb zelf diverse verzamelingen kerstfiguren, waaronder een porseleinen set die mijn grootvader in 1900 kreeg op zijn 10e verjaardag. Een heel mooie tinnen set en nu natuurlijk ook een Dick Bruna kerststal voor Isabel :o)
Balen van de baan, maar zo te horen heb je de dag weer helemaal goed gemaakt leuke activiteiten.
Prachtige kaarten heb je gemaakt, mooie achtergrondjes!
Fijn weekend!

walchowDesign zei

It was so so stormy on this part of Holland and my poor children had to cycle to school, Nicole! Oh! You are so good in designing when you used this stamp - love the extra addition of the two pictures.

Els zei

Super wat een pracht kaarten heb je gemaakt.
Inmiddels is het weertje aardig rustig geworden.
Groetjes, Els

Anneke. zei

Prachtige kaarten, Nicole!
Het weer is weer rustig :)
Groetjes Anneke.

Marjan zei

Jammer dat die baan niet doorging, maar je pakt de teleurstelling goed aan, zo te lezen. Wat heb jij een mooie kerstfiguren! De twee kaartjes vind ik super, zo iets anders dan traditioneel!

Dotty Jo zei

These are just lovely! Jo x

lostinpaper zei

What incredible use of colour and how cool are those black letters so cleverly highlighted with white!

Gerdine zei

Wow, deze kaarten zijn bijzonder! Heel origineel!

Thamar, zei

hoi hoi

je hebt weer mooie kaarten gemaakt echt super. wacht maar tot je de kerstkaart van mij krijg dan heb je een echte William in je huis hangen. haha. William heeft jou kaart gemaakt.
nou lief mens je zal zien dat het goedkomt met je baan dit was gewoon niet de goede en aan de andere kant weten hun niet wat ze missen. top dat je het zo heb opgepakt.
liefs Thamar