Pagina's

donderdag 4 september 2014

Simon Says Stamptember Stamp it Challenge - card kit #1De SSS September card kit... Hij ligt al een tijdje naar me te lonken maar gisteren eindelijk eens tijd gehad om er eens vol enthousiasme in te duiken. Het thema van deze maand is boeken en laat dat nu net mijn andere passie zijn.

Omdat ik nog wat foto's had van mijn lezende zonen op de camping heb ik de kit gebruikt om een pagina voor mijn project life te maken. Ik gebruik steeds vaker ook stempels in mijn layouts en zeker deze thema-stempels zijn dan goed bruikbaar. De bloemen linksonder in de hoek zijn van een oudere kit.Groetjes & bedankt voor je bezoekje!
Nicole

Challenges;
SSS - Wednesday Challege - stamp it (here)


PS: Nog even een boekentip, zie hieronder. Een heerlijke dikke pil!!

6 opmerkingen:

Je@net zei

Wat een gave lo, Nicole. Heerlijk zoals de jongens helemaal in hun boek verdiept zijn.
Ik heb die papiertjes van Public Library ook, helemaal geweldig. Heb er deze lo mee gemaakt: http://jeanettiemessen.blogspot.nl/2014/07/bookwurm-bosbessenmousse-voetbalvrouwen.html
Goede schrijfster, heb al meer van haar gelezen (jij vast ook :o)

Lin zei

Love your layout, Nicole! And so glad to see your boys reading a REAL book! Thanks so much for sharing this with us at the Simon Says Stamp Wednesday challenge!

Cornelie zei

Heel tof zeg die LO, erg gaaf gedaan, en helemaal met deze kit! Past allemaal zo goed. Binnenkort ga ik ook weer aan de LO, ik heb er zin in!

Kelly Latevola zei

Beautiful layout! It's wonderful that your boys like to read :)

Brenda zei

Hallo Nicole.
Wat een mooie lo. Ik ben zelf op zoek naar de card kit. Heb jij die ergens in Nederland kunnen kopen? En zo ja. Waar? Ik wil me abonneren maar de prijs is te hoog om belasting vrij Door de douane te komen. . Ik hoor heel graag waar je deze kunt kopen of bestellen. . Ik wacht op je antwoord

Brenda zei

Heel erg mooi.