Pagina's

zondag 22 december 2013

Mannenkaart

Ik ben even helemaal klaar met kerstkaarten... Vandaar vandaag weer even een verjaardagskaart. Eentje die ook eventueel naar een mannelijke vriend of familielid gestuurd kan worden. Ik kom er namelijk regelmatig te laat achter dat ik alleen nog maar 'vrouwenkaarten' heb liggen.Alle stempels zijn van Hero Arts (de nieuwe catalogus is om te smullen!) en het papier is van Studio Calico.

Bedankt voor je bezoekje & fijne zondag! Nicole

Challenge: Crazy for Cas


5 opmerkingen:

kreamina zei

Heel erg leuk zeg! Hoe heb je het gemaakt?

Nicole Parmentier zei

Mina bedankt voor je leuke reactie! De kaart is heel simpel, ik heb de 'skyline' stempel in zwart gestempeld op verschillende strookjes papier en het label wit ge-embossed op zwart papier en deze met foamdots en een stukje twine erdoor op een zwarte kaart geplakt. De kurken sterretjes zijn stickers van Studio Calico.

anja curvers zei

Supergaaf kaartje hoor ja die stempels van hero arts zijn ook geweldig. Nog heel erg bedankt voor je mooie kerstkaart gaaf gedaan hoor. Leuk dat je meedoet bij CFC.

Anita's blog zei

Super mooi gedaan. Heel erg leuk. Bedankt voor het meedoen bij CFC.

Thamar, zei

hoi hoi

Ik wil jou en gezin via deze weg ook het aller aller beste toewensen voor 2014. Dat het maar een top jaar mag worden met veeeeeeeeeeeeeel creativiteit .

gr Thamar