Pagina's

woensdag 31 juli 2013

Nieuw!! Cards & Scrap maandelijkse Scrap- uitdaging

Vandaag voor het eerst op Cards & Scrap.. De maandelijkse uitdaging speciaal voor Scrappers!! En om het extra gemakkelijk te maken is de uitdaging... 'alles mag!' en heb je tot 28 augustus de tijd om mee te doen. Moet lukken toch?

Omdat we voor deze uitdaging volledige vrijheid kregen, leek het me leuk mijn jaarlijkse vakantie journal te laten zien. Voor meer leuke ideeen kun je natuurlijk weer terecht op het Challengeblog van Cards&Scrap waar een prachtige prijs te winnen is van Crealies.

Al lang voordat de fabrikanten het zogenaamde brag-book ontdekt hadden en hier fantastische artikelen voor in de verkoop brachten maakte ik al soorgelijke vakantie journals. Ik ben hiermee begonnen toen het me echt niet meer lukte om van iedere zomervakantie een prachtig album te maken. Vaak was ik pas jaren later klaar met zo een vakantieboek (ben nog steeds met onze huwelijksreis bezig!!) met als gevolg dat de foto's van de daaropvolgende jaren zich opstapelde.

Ik besloot toen voor elke vakantie een leeg album te maken en dit tijdens mijn vakantie te vullen met teksten,  knipsels en tekeningetjes zodat ik na mijn vakantie alleen de foto's nog hoef af te drukken en in te plakken. Sindsdien zijn mijn albums meteen het weekend na thuiskomst klaar en is het extra leuk mijn vakantiefoto's te delen met vrienden en bekenden.Dit is het lege album dat ik voor komende vakantie het gemaakt. Ik heb hier het pakket Lucille van Basic Grey voor gebruikt omdat ik de bloemetjes wel erg Engels vond!

Verder gaat mee op vakantie:
- een zwarte pen
- kleurpotloden
- lijm - liniaal en schaar
- een datumstempel
- Een kaartje ter grootte van de foto's zodat ik weet hoeveel ruimte ik open moet laten
- een paar gestanste tags uit hetzelfde papier, wat stickertjes en journal kaartjes (verder knip ik wat plaatjes en spreuken uit tijdschriften die ik bij me heb)
En zo wordt het dan nadat de foto's zijn ingeplakt (dit zijn pagina's uit mijn boekje van vorig jaar)
Wellicht hebben jullie ook leuke idee├źn om je vakantiefoto's te verwerken. Ik hoor (en zie!!!) ze graag!

Groetjes & bedankt voor je bezoekje!
Nicole

Sponsor:


4 opmerkingen:

Tinie zei

Wat superleuk zo'n vakantieboek!! En wat ben je geweldig creatief met die zwarte pen!!!
Groetjes Tinie

Brendaxx zei

Prachtig zo'n vakantieboek!
Groetjes,Brenda

Rensina Steursma zei

Wauw wat een mooi vakantieboek zeg!!
En wat schrijf jij geweldig mooi!
Groetjes Rensina

heidi zei

Geweldig Nicole! Het is verslavend, rustgevend, heerlijk om mee na te genieten, niets hoeft perfect te zijn, is afwisselender en nog creatiever dan layouts maken, eigenlijk geeft zo'n smashbook alles wat je nodig hebt als creatief persoon.En de jouwe is fantastisch!
Die van mij ligt al klaar voor Denemarken deze zomer, met een etui erbij, kan niet wachten...