Pagina's

dinsdag 26 maart 2013

Cards & Scrap Challenge #160

Ik heb me behoorlijk uitgeleefd op de Cards & Scrap challenge van deze week! Het thema is namelijk patchwork en degenen die mij een beetje kennen weten dat ik mijn lay-outs  maar al te graag met naald en draad te lijf ga. Ik heb dan ook ieder blokje met liefde en plezier versierd met randjes, kantjes, stansjes en stempeltjes waarna ik alles met de hand gestikt heb. Van de stansjes die ik over had heb ik nog een kaartje in dezelfde stijl gemaakt.

Ga snel kijken op de site van het Cards & Scrap challengeblog voor de geweldige voorbeelden van mijn teamgenoten. Misschien win je de prachtige stanzenset van Marianne Design of het tijdschriften pakket van Scala. Maar ook al win je niets dan hoop ik dat je net zoveel plezier aan deze opdracht hebt beleefd als ik.Bedankt voor je bezoekje & groetjes!
Nicole

Sponsors:


7 opmerkingen:

Je@net zei

Wat een werk heb je erin gestoken, Nicole. Maar het resultaat mag er zijn, wat een super gave lo!

Marijke zei

Geweldig mooi LO, wat een werk om alles met de hand te stikken maar het resultaat is super. Leuke details. Ook knap dat jij vaak nog een kaartje maakt van de restjes.

Groetjes,
Marijke

marja zei

Wat een schitterende LO en prachtig kaartje!

Lieve groetjes Marja.

Peggy zei

Je hebt er een hele mooie LO van gemaakt.
En het kaartje is prachtig, heel goed idee met de labels.
Groetjes
Peggy* mollemieke *

Tinie zei

Prachtige LO!!! Wat een werk! Als je 'm van dichtbij bekijkt, zie je al die leuke details! En ook je kaartje vind ik toppie!
Groetjes Tinie

Ellen zei

Wat een prachtige patch-work creatie is dit Nicole!
Lekker vrolijk... en nog een kaart erbij ook!!!;-)
Groetjes Ellen

Diana Besemer zei

Gave layout, inderdaad een echt Nicole-werkstuk. Genieten!