Pagina's

zondag 18 juli 2021

Stempel op reis - Crafty Characters / Clearly Besotted

Het is weer een tijdje geleden maar vandaag zijn we er weer met een Stempel op reis. De stempel die deze keer op reis is geweest naar het SOR-team is van mijzelf en betreft de Crafty Characters van Clearly besotted. Ik kocht hem een tijdje geleden bij Cloud9 en bij mijn bestelling zat een verassing van de eigenaresse Yuki omdat ze wist dat ik zo ziek was geweest. Zo lief!! Ik besloot daarom om met deze stempel een bedankkaartje voor haar te maken. Er zit toevallig ook een perfect tekstje in deze set hiervoor. Het stencil met de klodder en het papier van MFT komen uit de dezelfde bestelling dus ik heb het allemaal proberen te combineren. 


Aan de binnenkant nog dit schattige beertje met de schaar en natuurlijk nog een restje papier en een tekstje.

Stempels: Crafty Characters - Clearly Besotted, Crafty friends - Altenew
Stencil: Splotch it - Clearly Besotted
Stanzen: Stitched fischtail flag stax - MFT
Inkt: Versafine onyx black, Versamark, Memento tuxedo black - Tsukineko, Distress ink Peacock feathers, Pumic stone - Ranger.
Papier:  Blushing bride - SU, Smokey shadow - PTI, Solar white - Neenah, Wallpaper patterns - MFT
Verder:  Jewel drops Iceberg blue - Nuvo, Witte gelpen, glossy accent,

Ik ben zo benieuwd wat de rest gemaakt heeft. Het leukste is het altijd als ze met een stempel van jezelf aan de slag zijn geweest want dat betekend dat je stempel retour komt met een heleboel nieuwe inspiratie!! Hoppen jullie mee?


Groetjes!! Nicole

PS: De in mijn vorige post aangekondigd bezoek aan de B&B in Limburg is natuurlijk letterlijk en figuurlijk in het water gevallen. Verschrikkelijk wat daar gebeurd is voor al die mensen. We konden wel terecht maar zagen het niet zitten om daar als een soort van ramptoeristen te gaan fietsen. Ander keertje misschien maar voor nu leek het ons geen goed idee. 

15 opmerkingen:

Mariken zei

Wat een suoerleuke en kleurrijke kaart! Schattige stempels zijn het! Wens je een hele fijne en ☀️nige zondag!

Ellen zei

Wat een prachtig kaartje! Supermooi dat de kleuren van de streepjes terugkomen in de stempeltjes. En natuurlijk ook de binnenkant versierd, ‘t is een plaatje! Fijne zondag nog!

Blankina zei

Wat een enige stempeltjes en prachtige kaart binnen en buiten, fijne zondag, gr Blankina

Angélique zei

Dat is absoluut een heel leuke kaart. Kleurrijk, maar zeker niet te druk met een heel leuk stempelsetje dat heel mooi ingekleurd is.
Jammer dat het weekend weg niet doorging, maar ik had absoluut dezelfde keuze gemaakt. Het genieten valt sowieso weg tussen al die ellende daar.

Gerrina zei

Leuke teksten en weer een lekker vrolijke kaart heb je ervan gemaakt! Fijne zondag, Gerrina

Danielle zei

Echt weer zo leuk jouw kaartje! Heel gaaf in combinatie met het spetter stencil! En ook weer een leuke binnenkant, Yuki was vast heel blij met deze leukerd! Jammer van jullie weekendje, maar ik begrijp wel dat jullie niet gegaan zijn. Dan thuis maar lekker genieten van het zonnetje vandaag!

Margreet zei

Wat een superschattig bedankkaartje, Nicole. En dan niet te vergeten nog het leuke binnenkantje.
Jammer van het weekendje, maar altijd nog beter dan in die ellende zitten.
xxx Margreet

bolletjelucky.blogspot.com zei

Een hele vrolijke en lieve bedankkaart heb je gemaakt Nicole. Alleen al van de kleurtjes word ik blij. Die tekst op het zwarte strookje is mij op het lijf geschreven hihi. Ook de binnenkant ziet er picobello uit. Ik ga zeker kijken wat de rest gemaakt heeft.
Lieve groetjes Miranda

Holly zei

Super lief en vrolijk kaartje ....een dotje!
Is niet een ontspannen vakantie als je zoveel ellende om je heen ziet.. zo erg voor alle mensen die daar wonen..en het meemaken!

GerJanne zei

Heel erg leuk kaartje! Je kunt er zo een heel verhaal bij verzinnen! Enig met die klodder... en de binnenkant ook weer natuurlijk. Super gaaf.
Jammer ja, dat het niet door kon gaan in Limburg, maar ik snap helemaal je redenatie. Komt wel weer een keer toch?
Ik ga nu naar de volgende van jullie SOR team. Leuke set trouwens!
En lief dat ze er wat extra's bij deed.

Marfien zei

Lief kaartje heb je gemaakt met deze stempelset, net als het kaartje in je vorige post, vrolijke kleuren bij elkaar, lekker zomers.
Ook lief dat jullie niet gegaan zijn, maar thuis een rondje gefietst, helpen is nu nog niet aan de orde

Femminde zei

Wat een gave kaart is het geworden Nicole!! Leuk om haar zo te bedanken. En meteen leuk om te zien wat de rest er mee heeft gemaakt.
Je swap kaartje is ook tof geworden. Ben heel benieuwd wat je er verder nog mee gaat maken. Dat shaker spul is ook zoo gaaf.
Fijne week!!
Groeten van Femminde

Bernadet zei

Wat een geweldig mooie kaart is dit Nicole.

Jolanda zei

Wat een cutie! En wat een super leuke set had je uitgezocht. Heel begrijpelijk dat je nu niet naar Limburg bent gegaan , dat komt vast wel weer een andere keer.

Nancy zei

Hey Nicole,

GE-WEL-DIG!!! Zowel jouw kaart als de stempel en ook het verhaaltje er bij... Hoe leuk is dat om een bedankkaartje te sturen!

Liefs,
Nancy