maandag 11 april 2016

Weer een heerlijk weekend in the pocket! Het begon vorige week donderdag al met een avondje Racoon en afgelopen zaterdag een dagje snuffelen op de Art Specially beurs in Nijkerk. Gisteren was ik jarig en de zon deed zijn best mijn verjaardag extra gezellig te maken. Bovendien begon mijn dag al helemaal goed met een stapel verjaardagskaarten bij het ontbijt. Het blijft toch altijd weer een feestje om al die prachtige werkstukken één voor één uit te pakken. Topdag dus!!!


Vanwege mijn verjaardag had ik wat extra shop-budget in Rijswijk en dit was mijn buit. Sverre was gezellig met me mee gegaan en had 'stiekem' nog een Altenew set gekocht waarmee ik wel heel vaak in mijn handen stond. De houten stempeltjes zijn van 'Cats on appeltrees' die vanwege de merknaam eigenlijk al onweerstaanbaar zijn....

Weinig tijd om met mijn nieuwe spullen aan de gang te gaan, maar tussen de bedrijven door toch nog snel een kaartje gemaakt met mijn nieuwe stempeltjes.

Stempels: Mini Grete en Grete - Cats on Appletrees, Storybook - Avery Elle, Watercolor wonder - PTI, Wheelie like you - Lawn Fawn
Inkt: Celery stick - Lawn Fawn, Sour apple - MFT , Versamark onyx black, Tangerine Tango - SU!
Stanzen: Stiched scalloped circle - Lawn Fawn, Blueprints 3 - MFT
Papier: Farm Fresh gingham - MFT, Neenah solar white cardstock
Verder: Washi in-color - SU!

Vandaag ziet het er weer heerlijk zonnig uit en het is mijn vrije dag dus dadelijk na mijn portie P&P (poetsen en puinruimen) lekker nog even met de hond naar het bos.

Bedankt voor je bezoekje & fijne dag!!
Nicole

17 opmerkingen:

 1. Nog van harte gefeliciteerd! En wat heb je een heerlijke buit weggesleept op de beurs. Mjammie... Je eerste kaart is al helemaal leuk, ik verwacht dat er nog een héleboel gave kaarten voorbij gaan komen de komende tijd :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd met je verjaardag.
  Ik heb altijd wat moeite mee met solide stempels.
  Weet nooit wat ik ermee moet. Wat jij ermee hebt gedaan is prachtig. Dat maakt deze stempeltjes wel heel erg leuk!
  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hier ook nog maar een keer van harte gefeliciteerd! Heb je een leuke dag gehad? In ieder geval met prachtig weer! Je kaartje is schattig, wat een geweldige stempeltjes! En zo zonnig, dat geel...leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nogmaals van harte! Wat een leuk verjaardagsweekend! Ik was ook op het ASE in Nijkerk, maar dan zondag. Erg leuk kaartje en gaaf die zwarte accenten! Veel plezier met je nieuwe spullen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oeps, nog van harte !
  Mooie nieuwe spullen , voelt altijd goed !

  groeten Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk dat jij die stempels ook hebt ontdekt! Je kaart is enig! Ik heb inmiddels ook een hele verzameling :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je hebt helemaal niet verteld dat je zondag jarig was!!!!!
  Alsnog van harte gefeliciteerd. Geweldige kaart met die schattige stempeltjes. Ik ben uiteindelijk ook voor de bijl gegaan en heb de ezel en het kleine schaap gekocht maar heb nu al spijt dat ik er niet meer meegenomen heb..... Nu moeten we weer een jaar wachten...;-)))
  Groetjes Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Klinkt als een prima weekend, Nicole. En wat een boel leuke spulletjes heb je gescoord. Super gaaf kaartje, helemaal TOP!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. A great selection of new goodies - I know you'll have fun! Your card is fabulous, you are soooo creative, Jo x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb ook staan "kwijlen"bij die stempels van Cats on Appletrees. Ik heb me nog ingehouden:) <aar ik vind ze zooooooooo gaaf. Die eenden zijn geweldig. Nou ja eigenlijk zo ongeveer alles van dit merk:). Ze waren dus ook in Nijkerk. Wat een geweldige collectie spullen erbij; dat worden weer mooie kaarten. Deze vind ik ook tóp!
  En nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Nog van harte gefeliciteerd! Leuk om je cadeaugeld zo meteen te kunnen besteden! Super aankopen!! En ook meteen een super kaartje. Kijk al uit naar de rest ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat klinkt dat allemaal leuk en gezellig! Je buit ziet er gaaf uit. Die houten stempeltjes... te leuk. Had nog nooit van het merk gehoord, maar inderdaad supertof. Zowel de naam als de stempels. Je hebt er meteen een geweldig kaartje mee gemaakt. O ja, en natuurlijk nog gefeliciteerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. So excited to see your new goodies and the Beautiful Day stamp set too, can't wait to see what you create with that one! ps love those cute little ducks all in a row!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Happy Belated Birthday to you, Nicole! You are one lucky girl to receive so many nice goodies! OMG! I was at Nijkerk too - on Sunday! I spent a bomb there and also bought some stamps from Cats and appletree!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Alsnog van harte!! Wat een heerlijk pakketje heb je gescoord!! En die stempels van cats on appletrees gaat echt een hit worden, denk ik! Ze zijn dan ook super! Je kaartje is ook heel gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Veuls te laat maar alsnog van harte Nicole! Wat een geweldig stapeltje gezelligheid heb je op de beurs gekocht, heel veel plezier ermee. Zoooo grappig deze eenden stempeltjes, leuke kaart!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik kijk even terug op je blog.
  Ook voor jou een gelukkige verjaardag. Ik was 13 april jarig. Wat een toffe spullen en mooi kaartje!!

  BeantwoordenVerwijderen