SU! workshops en bestellingen

Bestellen

Wil je iets bestellen uit de Stamping Up! catalogus? Stuur me dan een mailtje met het artikelnummer en de omschrijving van het product. Bestellen kan ook tijdens een workshop.

Bij een bestelling van meer dan €30,- mag je een gratis catalogus mee bestellen.

Betalingen dienen altijd vooraf te worden voldaan.

Verzendkosten

Doe je mee met een verzamelbestelling dan kun je deze bij mij thuis komen ophalen en betaal je geen verzendkosten. Data van verzamelbestellingen staan op mijn blog onder de catalogus afbeelding maar je mag me ook altijd mailen. Ook bij een bestelling van boven de €100,- kun je deze zonder verzendkosten bij mij afhalen.
Daarnaast is het mogelijk een bestelling rechtstreeks vanuit Stampin-Up bij jou thuis af te laten leveren, dit kost je €5,95

Workshops

Ik geef diverse workshops en demonstraties, kijk hiervoor onder het tabje workshop agenda op mijn blog. Wil je een afspraak voor een workshop bij me maken of meer informatie hierover? mail me dan even!

Nicole.Parmentier@upcmail.nl 

Klachten

Heb je klachten over een product dat je via mij gekocht hebt laat het me dan vooral weten. We vinden vast een goede oplossing!2 opmerkingen:

Marie-Jose Verhees-Wagenaars zei

Hoi, Ik heb je adres van Jolanda gekregen en wilde vragen of ik bij jou 3 mesjes kan bestellen voor de stamping up snijmachine. Ik heb dat apparaat in het verleden bij Jolanda gekocht en kan nu niet aan mesjes komen. Kan ik ze bij jou bestellen?

Marie-Jose Verhees-Wagenaars zei

sorry vergeten, mijn mailadres is mariejoseverhees@gmail.com