Workshop agenda

Hieronder vind je de workshops die in de komende periode gepland staan. Voor workshops bij mij thuis kun je rechtstreeks met mij contact opnemen. Mijn mailadres vind je onder aan deze pagina. Voor de workshops die ik in winkels geef loopt het contact en de betaling via de betreffende winkel. Klik daarvoor op de link van de betreffende winkel.
  • Kosten zijn altijd inclusief materialen mits anders aangegeven in de omschrijving. 
  • Betalingen kunnen vooraf worden gedaan of contant op de dag/avond zelf. 
  • Dagworkshops zijn altijd incl. lunch. Avondworkshops incl. koffie/thee en iets lekkers. 
  • Annuleren graag minimaal 2 dagen van tevoren zodat ik daar met mijn inkoop en pakketten rekening mee kan houden. 
  • Bij mij in Nuenen kan ik 7 mensen kwijt, bij minder dan 3 aanmeldingen kan het zijn dat de workshop geannuleerd wordt.
  • Stampin-Up! workshops zijn exclusief voor klanten en daarvoor niet voor andere demonstratrices, uiteraard zijn al mijn workshops zonder enige aankoopverplichting.  
  • Wil je buiten deze data graag een afspraak voor een workshop maken of is er een speciaal onderwerp of een techniek die je wil behandelen? mail me dan rechtstreeks.  

Zaterdag 19 augustus 2017 - 10.00 / 16.00 - Nuenen
Dagworkshop Project Life Wat gaan we doen? - In deze workshop maak je kennis met Project Life. Je werkt vandaag met je eigen foto’s en maakt een begin van je (vakantie)album. Je krijgt in deze workshop een set kaartjes die je vooraf hebt uitgekozen in een mooi doosje, een set pocket pagina’s, wat bijpassend cardstock en een zwarte fijnschrijver. Tijdens de workshop zijn leuke projectlife stempels, stansjes, papier en embellishments uit mijn eigen collectie beschikbaar om te gebruiken. Ik help je op weg, geef tips en ideeën en zal de Selfie demonstreren. Je zal versteld staan hoe snel je op deze manier een mooi album van je foto’s maakt!


€35,- inclusief Project life set naar keuze, 6 x 8 inch pocket pages (12 stuks), Micron fineliner, setje cardstock in bijpassende kleuren, Lunch, Koffie/thee, flesje water en versnaperingen. 

Woensdag 27 september 2017 - 19.30 / 22.30 - Nuenen
Avondworkshop: Koffie, taart en koffie-kaart 


Wat gaan we doen? - Onder het genot van een hete kop koffie en een stuk taart gaan we vanavond gaan we twee kaarten en een bijpassende traktatie maken met de ‘Coffee Break Suite’ van Stampin Up. (Soortgelijke projecten als op de foto hierboven maar niet hetzelfde)
Natuurlijk mag je ook gewoon theedrinken als je dat lekkerder vind!

Kosten: €10,- inclusief alle materialen, de nieuwe catalogus en koffie/thee met … taart!

Woensdag 22 November 2017 - 19.30 / 22.30 - Nuenen
Avondworkshop: Kerstkaarten 

Afbeeldingsresultaat voor su christmas bundle bethlehem

Wat gaan we doen? - Traditiegetrouw een kerstkaarten workshop aan het einde van het jaar. Iets leuks, een bijzondere kaart en een kaart die gemakkelijk in grote getale te produceren is. We gebruiken kerststempels en materialen uit de nieuwe najaar-catalogus 2018.
Kerstsfeer gegarandeerd ;-)

Kosten: €10,- inclusief alle materialen, koffie/thee met iets lekkers.
We gaan werken met de Nederlandse bundels uit de SU! Najaarscatalogus. Bestel je voor 15 november één van deze twee bundels bij me dan krijg je €5,- korting op de workshop. 

Wil je meedoen of heb je vragen? Mail me via: nicole.parmentier@upcmail.nl