Pagina's

zondag 29 november 2020

Dutch Card Lovers Challenge #337

Vandaag een hemelse uitdaging bij Dutch Card Lovers. We willen namelijk engelen op je kaart zien. Ik verheug me nu al op alles wat voorbij komt vliegen de komende weken! We hebben hier gisteren de kerstboom al opgezet. Sinterklaas is dit jaar bij ons gedegradeerd tot borrelplank en daar kan best een kerstboom naast vond ik. Het is zo een druilerig en ongezellig jaar dat wat extra sfeer geen kwaad kan. Zijn er meer van die ongeduldige types in blogland? Of wachten jullie allemaal netjes tot de goedheiligman weer naar Spanje is? 

Mijn met copics ingekleurde engel is van Reverse confetti en het achtergrondje met de gaatjes kreeg ik ooit toegestuurd van Danielle, het goud glitter papier dat erachter zit was een cadeautje bij mijn Cloud9 bestelling van Yuki. Gekregen van twee echte engelen dus, de perfecte basis voor mijn engeltjeskaart! 



De binnenkant en envelop:


Stempels: 
Joyous holidays - Reverse confetti
Stanzen: Thin frames - SSS, Fishtail sentiment strips, single stiched line oval- MFT, Joyous holidays - Reverse confetti
Inkt: Memento tuxedo black, Versafine onyx black, Versamark - Tsukineko, 
Papier: Lost Lagoon - SU! Very merry - MFT, Solar white - Neenah
Verder: Wink of stella - Zig, Copic markers, Gelly roll wit en goud

Engelen zijn er in vele soorten en maten dus ik ben heel benieuwd wat we allemaal gaan zien.  Kijk vooral op het DCL blog voor nog meer inspiratie door hieronder op het logo te klikken. Je kunt hier ook je eigen kaart linken. 

Heel veel succes & groetjes!

Nicole

Kerstkaartenteller 2020 / 22

20 opmerkingen:

Je@net zei

Super leuke kaart, Nicole.
En ja hoor, hier staat de kerstboom ook al te shinen. Naast de schoorsteen waar de schoenen van de meisjes bij staan. Moet kunnen toch, om twee van mijn meest favoriete feesten bijna tegelijkertijd te vieren!

Daphne zei

Wat een leuke challenge!!
Zijn lief kaartje maakte jij.
Het is lief, schattig, vrolijk en ook heel geschikt voor een kerstkaart. Perfect dus. De binnenkant is ook al zo leuk, wat hou ik daar toch van.

Wij gaan de kerstboom vandaag opzetten!!
Hij staat al te acclimatiseren in de gang🥰
Sinterklaas is hier gedegradeerd tot werk avond (ik heb late dienst) Is nieuw voor mij maar past goed bij het "alles is anders dit jaar" jaar😉

Rhodé zei

Je was zeker nog in de sferen van het KKT toen je deze kaart maakte? Met het blauw erbij is het een leuke combi.
Ik ben iedere keer te laat om mee te doen bij DCL. Ik had hem voor vandaag op de planning staan. Maar nu ik de opdracht zie vrees ik dat het niet gaat lukken. Geen engelen in mijn collectie. Gelukkig genoeg andere ideeën en wat opdrachten. Ik ga straks lekker aan de slag!

GerJanne zei

Ha Nicole,
je kaart is enig. Mooi dat goud papier dat door de gaatjes te zien is. En het engeltje is schattig.
Hier nog geen boom. Eerst gaan we deze week de vlaggenmast met lichtjes versieren en dan volgend weekend de boom, toch na Sint. Sint komt online bij iedereen van het gezin en ik heb gehoord dat hij bij ons zelfs een paar pakjes komt brengen, dit jaar.
Maar een boom naast een tot borrelblank gedegradeerde Sint klinkt ook helemaal niet gek!

Margreet zei

Wat een schattige engeltjes heb jij gebruikt en zo mooi gekleurd. Het is een prachtig kaartje geworden en de envelop maakt het helemaal af.
Hier nog geen kerstboom. Ik stel het altijd uit omdat ik geen zin in het optuigen heb. Als hij er eenmaal staat en de kamer weer in kerstsfeer is, vind ik het wel leuk hoor.
xxx Margreet

Gerrina zei

Met de gebruikte gifts is dit dus met recht een bijzondere kaart! Met een zo lief engeltje is het een plaatje! Fijn weekend verder!

Blankina zei

Wat een prachtige kaart! Van kleur stansjes en engeltje, liefs Blankina

Marjan zei

Echt een gaaf kaartje, zo leuk dat engeltje en erg leuk ook het papier! Mooi Nicole!
Ik krijg ook kerstboom kriebels, komt ook door jouw appje, haha. Ik denk dat ik deze week ga beginnen met het kleine boompje en een kerststuk.

Sinterklaas doen we nog wel, Emmy is pas 8, maar wel in afgeslankte vorm, want ze doen ook aan kerstcadeautjes onder de boom. Waarschijnlijk een speurtochtje door het huis op zoek naar de Sint cadeautjes.

Kaartjes door Elise zei

Wat een prachtig kaartje heb je gemaakt! Erg mooi hoe je ook de achtergrond bewerkt heb, mooi zo alles bij elkaar

Scraptastisch zei

Je hebt een heel lief kaartje gemaakt voor op het DCL blog. Mooie zachte tinten en toch de kerstsfeer gevangen door de glitters. Volgend weekend ben ik vrij en de Sint al gevierd bij mij, dus dan in alle rust de kerstboom optuigen.
xx Gerie

Holly zei

Wat een Super lief kaartje..Dotje!

Trudy zei

Wat een ontzettende leuke engelenkaart heb je gemaakt!
De kerstboom hebben we nog niet, ik wacht tot de Sint weg is.
Groetjes Trudy

Ilse zei

Wat een schattig kaartje, dat engeltje is zo schattig! oh, ja ook hier staat de kerstboom al...
Groetjes,
Ilse

Cornelie zei

Wat mooi! Wat een toffe kleurencombi, wat mooi gekleurd en O, ja, die leuke engeltjes. Ik kan voor mijn gevoel nog eeuwen doorgaan met mijn kerstkaartjes ;-)
Super mooi weer!!
Hier nog geen kerstversiering. Volgende week eerst Tim die 18 wort en daarna zullen we waarschijnlijk wel snel de spulletjes erbij pakken, maar eerst slingers, ballonnen, confetti, serpetine met 18 jaar ;-)

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat een schattig engeltje op je mooie kaart Nicole. Leuk effect dat goud achter die gaatjes. Hier nog geen kerstboom, wij hebben een klein huis en hij staat altijd best in de weg en we halen een echte boom dus wachten we nog even.
Lieve groetjes Miranda

lostinpaper zei

Brilliant Nicole, these angels are sooo sweet!

The Creative Teacup - Yvonne Spikmans - Van Bruggen zei

Echt zo'n schattig engeltje! En aan de binnenkant ook. Mooi gedaan met het goud glitter achter de rondjes. Heel leuk kaartje!!

anja curvers zei

Wat een schatje weer echt een heel lief engeltje en ook aan de binnenkant.

Danielle zei

Twee echte engelen, ah wat lief! Leuk om "mijn" achtergrondje terug te zien, past perfect bij het engeltje! Heel lief kaartje! Je gaat goed met de kerstkaarten. En ook de boom al staan, wauw! Wij hebben 'm wel al uitgezocht maar ik zet hem pas komend weekend. Heb er wel zin in, ziet er altijd zo gezellig uit al die lichtjes.

Kaartenkraam zei

Dat engeltje is echt super schattig en je hebt geweldige kleuren bij elkaar gebruikt. Zo leuk dat goud achter de gaatjes en dat blauwe randje vind ik supermooi gedaan, is dat ook een stans?
Inmiddels ben ik ook met de kerstbomen bezig, ik zet er altijd 2 of 3 dus heb er wel wat tijd voor nodig maar ik vind het super gezellig om te doen ondanks dat ik alleen ben. Wel veel gesjouw met alles van boven naar beneden, vroeger hielp mijn zoon daar bij.

groetjes van Ank