Pagina's

zaterdag 18 juli 2020

Samen op afstand met Cornelie

Afgelopen maandag had ik met Cornelie weer een app-knutsel-date. Via de videostand in whats app kletsen we dan bij terwijl we ondertussen ieder aan ons eigen bureau aan het knutselen zijn. Omdat we toevallig allebei onlangs de Mama Elephant stans voor slimline kaarten hadden gekocht hadden we afgesproken om een slimline kaart te maken. Voor mij was het de eerste! 

Ik had in April voor mijn verjaardag een stempel set van The Greetery besteld en vanwege alle covid-19 vertragingen kon ik hem pas vorige week op het postkantoor op gaan halen. Na dat lange wachten wilde ik natuurlijk graag meteen met deze stempel aan de slag en ik heb hem dan ook gebruikt voor mijn slimline kaart. Het was nog wel even puzzelen met al die verschillende laagjes maar uiteindelijk is het me gelukt een stapeltje autootjes te produceren. Er komen dus nog meer kaartjes met deze leuke cabrio's!



De binnenkant...


Stempels: Top Down day - The Greetery, Heap of Hello's- MFT
Stanzen: Top Down day - The Greetery, Slim card basics - Mama Elephant
Stencil: Ray of light - MFT
Inkt: Div kleuren - Lawn Fawn, Distress Oxide Black soot, Twisted citron, Peeled paint, Mowed lawn, Squeezed lemonade, Fossilized amber, Worn lipstick, Momento tuxedo black, Versamark- Tsukineko, 
Papier:  Whisper white - SU, Bristol smooth - Strathmore
Verder:  Wink of Stella, 

Het was weer heel gezellig om bij te kletsen en lekker bezig te zijn. De slimline-kaart van Cornelie kun je HIER bekijken, hij is weer geweldig leuk geworden!  Onze volgende on-line meeting staat alweer in de planning. 

Groetjes & een heel fijn weekend!
Nicole

22 opmerkingen:

Marja Sch zei

Erg leuk hoor deze slimline kaart. Heerlijke zomerse kleuren. The Greetery is idd een heel leuk stempel merk. Ik ben er ook fab van. Groetjes Marja

Cornelie zei

Te gek geworden!! Wel een gedoetje, weet niet of dat iets voor mij zou zijn ;-)
Ik vind je kaart tof en wat een heerlijke kleuren!
Was weer gezellig, geniet van het weekend!

Els zei

Een pracht heb je gemaakt.
Groetjes, Els

Colien zei

Gezellig weer een online date! En heel gaaf zo'n slimline kaart en jouw versie is erg tof, leuk met die nieuwe stempels!
grtz Colien

Daphne zei

Slimline??? Oh jee, wat is dat nou weer?
Ik ga dat eens even gauw opzoeken....
Wat een toffe kaart is dit. De cabrio is zo leuk! Die kan je vullen met van alles en nog wat en zo een gezellige kaart maken.
Rood voor de auto doet het extra goed, dat maakt het nóg vrolijker.

Ellen zei

Super gaaf kaartje...leuk gedaan hoor!
Gezellig hè zo via WApp kletsen, ik doe het dagelijks nu met mn kleindochter...heel gezellig!
Groetjes Ellen

Rhodé zei

Leuke kleurtjes heb je gekozen voor je kaart! Die cabrio is echt tof. De hippe bestuurster en vrolijke ballonnen maken het helemaal af.
Het klinkt heel gezellig, dat Whatsapp knutselen! Zonder Covid-19 was je misschien niet zo snel op het idee gekomen. Fijn weekend verder!

bolletjelucky.blogspot.com zei

Superleuk geworden Nicole. Ik moest meteen aan dat liedje "ik heb mijn wagen volgeladen.." denken hihi. Gezellig, vrolijk en zomers vind ik je kaart en wat leuk dat hij tijdens een video-date gemaakt is.
Lieve groetjes Miranda

Margreet zei

Ik vind je slimline kaart superleuk geworden en je cabrio is te gek.
Leuk om zo op afstand en toch samen te communiceren en knutselen.
Fijn weekend.
xxx Margreet

Scraptastisch zei

Jouw slimline is ook al zo gaaf Nicole en het was vast weer gezellig met Cornelie! Die stempels zijn echt heel leuk...heb het even opgezocht, zo leuk om al die onderdelen zo te stempelen tot prachtige plaatjes! Die cabrio is echt super leuk en je kaartje weer geweldig!!!
Fijn weekend verder.....xx Gerie

lostinpaper zei

Brilliant!!!

Holly zei

Super leuk dat jullie dat zo doen....
Wat een Dotje van ene kaart..SUPER leuk en mooi!
had nog niet van Slimline kaarten gehoord..is dat een bepaalde maat?

Marjan zei

Gaaf die kaart! Mooi zo'n slimline model, zeker voor deze stempels, de auto rijdt heerlijk door het mooie, zonnige landschap! Zou ook leuk zijn voor een schuifkaart, dit. Veel plezier nog van je nieuwste set!

Ina ( Frysk Famke ) zei

Een slimline kaart???

Nieuw voor mij maar dat maakt niets uit, je kaartje
prachtig. Mooie stempelset heb je uitgezocht voor je verjaardag.
Het is het wachten meer dan waard. Veel plezier ermee!

Groetnis fan Ina in oant sjen

Marfien zei

Zo wil ik ook wel in mijn auto rondrijden :-), gezellig kaartje Nicole

Jolanda zei

Oh wat super leuk en vrolijke kaart! Die slimline mallen zijn echt geweldig. Het lange wachten op je stempelsets is de moeite waard geweest want die cabrio is echt gaaf.

GerJanne zei

Wat leuk dat jullie weer een online date hadden. Je wordt vanzelf creatief in het bedenken van oplossingen! En ik vind het gaaf dat jullie een verschillende richting hebben gekozen van de kaart. Jij liggend en Cornelie staand! De jouwe is ook enig! Supergaaf die auto en die tekst erbij!

The Creative Teacup - Yvonne Spikmans - Van Bruggen zei

Wat is hij leuk!! Geweldig met het autootje, maar de hele kaart is een plaatje ❤ ik ga nog even verder kijken op je blog.. veel te veel gemist..

martina's kaartjes zei

wauw, een geweldige kaart heb je zo gemaakt, de achtergrond is ook top !
grtjs,martina

Femminde zei

Wat een toffe kaart!! Die autootjes zijn ook zo leuk.
Je hebt er nu wel heel lang op moeten wachten.
Ik ben heel benieuwd wat voor kaarten er nog meer met deze stempels zullen volgen.
Fijne week!!
Groeten van Femminde

Gerrina zei

Wat heerlijk toch al die technische middelen om met elkaar in contact te blijven! Heerlijk om zo toch samen aan de gang te gaan en zeker met zo'n mooi resultaat! Lekker zomerse kaart geworden! Groetjes, Gerrina

Danielle zei

The Greetery.... Inderdaad hebben die prachtige stempels. Ik wilde er pas wat bestellen maar gelukkig was mijn keus uitverkocht haha ;-) Deze set is ook zo leuk. Je hebt er even op moeten wachten, maar nu kun je je helemaal uitleven. Met zo'n model kaart is het nog makkelijker om een leuk tafereeltje te maken. Nice!