Pagina's

woensdag 24 juni 2020

KKT Bruin/Geel

Het is weer de laatste woensdag van de maand dus KKT-dag! De kleuren van vandaag zijn het bruin van de vorige maand met geel. 


Nu hebben wij vorige week na veel wikken en wegen onze vakantie naar Frankrijk toch maar geannuleerd en om mezelf een beetje te troosten ben ik ingestapt als demo bij Stampin Up. Het leuke daarvan was dat je deze maand naast het startpakket een extra bundel uit mocht zoeken. Nu begint mijn Frankrijk gevoel altijd zodra we de prachtige gele zonnebloemvelden voorbij rijden in de auto richting het het zuiden dus mijn keuze voor deze zonnebloemenset lag voor de hand. En laten deze nu ook nog eens precies passen in de KKT challenge van deze week!


De onderste laag van de zonnebloem heb ik bekleed met stick it zodat hij plakkerig was. Daarna heb ik de outline erop geplakt en kon de blaadjes inleggen in verschillende kleuren geel cardstock. Het was wel een gepuzzel maar wel heel ontspannend en leuk om te doen. Een donkerbruine achtergrond voor het contrast en wat Nuvo drops voor wat extra vrolijkheid maken het kaartje af. Deze stempelset heeft Nederlandse teksten wat natuurlijk extra leuk is. 


Ik had nog een halve zonnebloem over die de voorkant net niet haalde, zonde om niet te gebruiken natuurlijk1

Stempels: Bijzondere zonnebloemen - SU!
Stanzen: Sunflowers dies - SU!, Single stitched rectangle frames - MFT
Inkt: Versamark - tsukineko
Papier: Whisper white thick, Bumble bee, Early espresso,  SU!, Cocoa bean, Bright buttercup, Harvest gold, Lemon tart - PTI
Verder:  Crystal drops Dandilion yellow, Buttermilk, English mustard, Dark walnut - Nuvo, 

Vandaag gezellig even rondhoppen langs alle bruin/geel creaties. Ik gok op bloemen en bierflesjes, we zullen het zien! Wil je ook zien wat iedereen gemaakt heeft klik dan hier voor de hele lijst. 

Groetjes & fijne dag!
Nicole

29 opmerkingen:

martina's kaartjes zei

supermooie, geslaagde kaart heb je gemaakt ! top hoor, al die blaadjes
een heel mooi resultaat geeft het in ieder geval,
ben blij met je deelname, op naar de volgende uitdaging,
nog een hele fijne dag gewenst,
grtjs, Martina

Els zei

Een super mooie kaart heb je op deze manier gemaakt met een heerlijke zonnige uitstraling.
Ook de binnenkant ziet er weer heel leuk uit met het stukje zonnebloem.

Je@net zei

Een pracht van een kaart, Nicole!

Diny zei

Wat een PRACHTIGE kaart Nicole.....schitterend met de zonnebloemen!
Nu waan je je toch een beetje in Frankrijk!
Groetjes Diny

Marieke zei

Wat een leukerd! En ondanks het misschien minder leuke vooruitzicht is "investeren" in een hobby altijd een goed alternatief ;)

Anita van Deur zei

Een pracht van een kaart en zo mooi alles weer terug gelegd.
Groetjes, Anita

Gerrina zei

Dat is wel iets heel anders als op vakantie gaan :) Maar misschien voor ons, stempelaars, toch niet zo heel erg anders; beiden lekker ontspannend! Je kaart is een 'beautie'! Met de zonnebloemvelden komt bj mij ook het echte 'Frankrijk'-gevoel naar boven! Groetjes, Gerrina

chantal zei

Wauw wat een mooie kaart en wat een afwerking ook binnenin.
Supergeslaagd
Liefs Chantal

The Creative Teacup - Yvonne Spikmans - Van Bruggen zei

Ik ben heel blij dat je deze keuze hebt gemaakt ;) Maar het is inderdaad wel een dingetje.. Wikken en wegen, maar je moet doen wat je gevoel je ingeeft! Ik kan goed begrijpen dat je de vakantie uitgesteld hebt.. Het kan nog alle kanten op... Je kaart is prachtig! Echt geweldig hoe je weer een eigen draai hebt gegeven aan deze set! Lieve groetjes, Yvonne

Jantine zei

Wat een schitterende zonnebloemen, Nicole! En ik heb er ook over gedacht, hoor, vind zonnebloemen sowieso altijd leuk! Deze zijn ook erg mooi! Goede investering, denk ik. Het blijft allemaal zo onzeker, met lastige keuzes... fijn dat je je zo een beetje kon troosten.
Groetjes
Jantine
PS en de aandacht voor de binnenkant, daarin ben je echt mijn inspiratiebron!

Margreet zei

Die zonnebloemvelden in Frankrijk vond ik ook altijd zo geweldig mooi op te zien. Maar ook deze op jouw kaart zien er schitterend uit! Zó mooi in die verschillende tinten geel!
Ik had verwacht dat er veel kaarten met giraffen zouden zijn, maar tot nu toe overheerst het zonnebloemgehalte.
xxx Margreet

Petra-loves-paper zei

Een heel gepuzzel, maar het is het waard, wat zien je bloemen er schitterend uit 😍 groetjes Petra

Creatiels zei

Knap werk, geeft direct een zomerse sfeer weer.
Leuk voor je dat demo's mag geven en dat net in dat geschenkpaket de juiste kleurtjes zaten.
Bedankt voor je reactie op mijn kaartjes.
Fijne dag nog
Els

Marijke zei

Wat een heerlijk zonnig kaartje! Ik vind die zonnebloemen ook altijd zo leuk, bij ons was dat vroeger altijd als we naar Italië gingen. Tegenwoordig in Frankrijk zijn ze al uitgebloeid als wij aankomen! Maar ik hou er ook van! Een mooie techniek heb je ook gebruikt! Groetjes Marijke.

Colien zei

Gaaf kaartje, tof zijn die zonnebloemen! En knap dat je zo geduldig was met al die tinten, mooi effect. Ik had heel veel bijen verwacht vandaag, omdat er een honingraat te zien was op de inspiratiefoto, maar toch niet...Leuke uitdaging vind ik het, grappig hoe iedereen het oppikt.
grtz Colien

Nancy Soetaert zei

zalig he die zonnebloemenvelden in Frankrijk!
wel iets helemaal anders om dan maar demo bij SU te worden! Ze hebben er met jou een hele creatieve bij! goed idee om met verschillende kleurtjes geel te werken in je bloem, echt prachtig gedaan! Die zal snel op pinterestborden van SU komen denk ik!
Groetjes en succes in je nieuwe activiteit
Nancy

Marfien zei

Dit is idd een prachtige set, heel leuk uitgewerkt en je kan er langer mee doen als die paar weken Frankrijk :-)
Goed dat het restant aan de binnenkant zit, nu wist je nog hoe het moest en het staat nog leuk ook

GerJanne zei

Ah wat een leuk idee om in plaats van je Frankrijk vakantie demo te worden van SU en zie hier: het Frankrijk gevoel staat op je blog. Prachtige kaart en wat een goed idee om uit dat stikkie spul te stansen. handig met weer inleggen. Geen geknoei met lijm en dus geen lijmresten!

Danielle zei

Lastig hè, wat te doen met vakantie.... kan me voorstellen dat je wel wat troost aankopen verdiend had. Ben benieuwd wat er nog meer in je startpakket zat ;-) Deze zonnebloemen vond ik niet zo veelbelovend in de catalogus, maar als jij er dan mee aan de slag gaat.... erg mooi!!

Holly zei

Prachtig en leuke tekst ook..mooie letters!

Nelleke zei

Zonnebloemen, ja gaaf gedaan en prachtig hoe alles bij elkaar past. En ja gewoon niets weggooien. Eerder dacht ik altijd dat iets heel op een kaart moest, maar dit is eigenlijk veel leuker en speelser. Groet, Nelleke

Ingrid's Scrapfrutsels zei

Dit doet me inderdaad aan Frankrijk denken Nicole, de zonnenbloemen zijn prachtig..zo kun je je starterspakket meteen goed gebruiken..wat een werk, met de verschillende tinten geel in de blaadjes....goed bezig geweest. Groetjes Ingrid.

Nancy zei

Hey Nicole,

Wat een super mooie kaart alweer. Dit zijn wel heel mooie zonnebloemstansen en je maakte ze super door verschillende tinten geel te gebruiken. Kan er niet aan doen, maar ben weer zo fan!!!
Dank voor jouw bijdrage met mijn gekozen kleur...

Liefs,
Nancy

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat heb je een prachtige kaart gemaakt met die mooie zonnebloemen Nicole. Weer tot in de puntjes afgewerkt. Een mooie "troost" voor de geannuleerde vakantie en wij genieten mee :)
Lieve groetjes Miranda

Femminde zei

Die is wel heel leuk geworden!!
En ja soms moet je jezelf gewoon eens verwennen!! Stampin Up heeft veel mooie dingen (ook hele toffe inktpads).
Tot het volgende KKT!!
Groeten van Femminde

Grietje Jansen zei

Heel mooi geworden.
Prachtige zonnebloemen.

Grietje

Marjan zei

Zo zeg, dat zal wel wat werk geweest zijn! En zo netjes ook! Heel gaaf en mooi kaartje, Nicole!! Al die dots erop zijn ook zo leuk en speels!

Sarah zei

Wauw! Prachtig! Inderdaad puzzelwerk maar het loont!
En zoals Jantine ook zei ben jij de aanzet geweest dat ik vaak de binnenkant nu mee versier. Niet altijd, maar vooral met de motivatie dan geraakt mijn papier wat sneller op en het staat extra leuk.
Fijne zondag. Trouwens goed overwogen keuze! X

Cornelie zei

Hé! Wat zie ik weer een prachtig kaartje van jouw hand. Wat zijn dat voor mooie stansen dacht ik? Maar dat snap ik nu. Wat een goeie stap zeg van je. Daar heb je nu mooi de tijd voor, helemaal in jouw straatje en hopelijk verdien je er ook wat mee!!
Prachtig de zonnebloemen, super mooie kaart!

Hoor niet anders dan dat vakanties niet doorgaan. 1 collega gaat, de rest gaat allemaal niet door. Onze vakantie eind juli naar Griekenland gaat ook niet door.
We spreken elkaar snel, zin in!! Fijne zondag nog!