Pagina's

zondag 15 september 2019

Dutch Card Lovers Challenge #316

Vandaag de eerste keer dat ik de challenge mocht verzinnen voor de Dutch Card Lovers. Best spannend! Ik heb er voor mijzelf de uitdaging van gemaakt om bij elke kaart ook iets voor de binnenkant te verzinnen dus dit leek mij de perfecte challenge voor jullie; 

Versier de binnenkant in stijl van de buitenkant.

Dit kan al heel simpel met een stukje dessin papier wat je over hebt of een klein stempelafdrukje maar je mag het natuurlijk zo gek maken als je zelf wil. Het geeft je kaart vaak net dat beetje extra als je ook iets leuks met de binnenkant doet en je hebt je spullen toch al op je bureau liggen dus meestal is het zo gepiept. 


Ikzelf heb een kaart voor Alex gemaakt die binnenkort jarig is. Hij is fervent vliegvisser dus het thema was snel gekozen. Op de voorkant het vissende jongetje wat hij vroeger was (al lijkt me de hoed onwaarschijnlijk) met aan de binnenkant de volwassen visser die hij nu is. 



De binnenkant heb ik geblend met een make-up borstel zodat het blauw mooi zacht overloopt in het wit. Ook heb ik de weerspiegeling van de rood-oranje zonsondergang in het water gestempeld met Oxide inkt om hetzelfde sfeertje te creëren als op de voorkant. Bootje, tekstje en vogeltjes erbij gestempeld en  natuurlijk ruimte vrij gelaten om nog iets persoonlijks te kunnen schrijven. 


Stempels: Lake time fun - Hero Arts
Stanzen: Single stiched line oval - MFT
Inkt: Distres Oxide Spiced marmalade, Abandoned coral, Distress inkt Faded jeans, Evergreen bough, Chipped saphire, Abandoned coral, spiced marmalade - Ranger, Versafine onyx black - Tsukineko
Papier: Whisper white - Stampin Up!, Bristol smooth - Strathmore

Buiten het meenemen van de binnenkant is alles mogelijk, ik ben dus heel benieuwd waar jullie mee komen. Vergeet niet ook een foto maken te maken waarop de binnenkant goed te zien is. Je kunt je kaartje linken tot vrijdag 27 september 18.00 op het challenge blog van Dutch Card Lovers waar je ook de voorbeelden van de rest van het team kunt zien. Klik hiervoor op het logo hieronder. 

Succes en vooral heel veel plezier!



Groetjes, Nicole

11 opmerkingen:

Stampin with Liz Design zei

Kan me voorstellen dat het spannend was, maar top gedaan! Je hebt een prachtige kaart gemaakt, heel mooi de achtergrond en de kleuren en dan de silhouette stempels! Fijne zondag, groetjes Linda

Je@net zei

Super mooie kaart, Nicole. En ook de binnenkant is een plaatje.
Erg leuke uitdaging heb je voor ons!

Marjan zei

Mooie aftrap, Nicole! Mooie kaart met deze ochtend- of is het avond scène! Prachtig die weerspiegeling in het water, gaaf idee! Denk wel dat er veel deelnemers zullen zijn, want dit is een uitdaging waar iedereen wel iets mee kan.

Margreet zei

Zoiets blijf toch spannend hè? Maar achteraf heb je een goede keuze gemaakt om iedereen te laten doen wat jij altijd doet. Ook nu heb je weer een bijzonder mooi binnenkantje gemaakt!
xxx Margreet

Rhodé zei

Goeie keus voor de challenge! Zo leuk dat het heel dicht bij jou ligt! Ik ben heel benieuwd wat iedereen gaat maken.
Jouw voorbeeldkaart is prachtig. Hele mooie kleuren, zo. Alex zal er vast blij mee zijn.

GerJanne zei

Hee hoi Nicole,
deze is weer zo goed! Leuke challenge heb je bedacht! Ik neem het me vaak voor, maar vergeet het gewoon. Jouw kaarten hebben altijd een binnenkant die er perfect bij past en deze voor Alex is geniaal! Ik hoop dat ik mee kan doen. Er staat veel in mijn agenda komende week. Maar gelukkig de week erop wat minder.

lostinpaper zei

Such beautiful colours Nicole!

Gerrina zei

Zo mooi dat je aan de binnenkant dan ook wat anders, maar wel bijpassend gebruikt! (Kun je lekker veel stempels erop kwijt) Deze s weer zo mooi; de achtergrond is een plaatje! Groetjes, Gerrina

Colien zei

Heel leuke kaart voor een toffe challenge!
grtz Colien

Rosalien Zwackhalen zei

Wat een gaaf kaartje heb je gemaakt Nicole en de challenge is super leuk. ;)

Cornelie zei

Leuke eerste challenge, echt 1 die bij jou past! Erg mooi aartje ook als vb! Ik heb er 1 klaar, moet de rest alleen nog doen, foto's, berichtje....doe mijn best om mee te doen ;-))