Pagina's

dinsdag 5 februari 2019

Life is a story...

Het begon met de challenge van de Dutch card Lovers; een quote op je kaart. Ik had nog een leuke set quotes van Papertrey dus daar kon ik wel wat mee. Toen kwam ik via het blog van Ellen de schets van Crazy for Cas tegen die wel heel goed bij mijn ideetje paste. De kleurtjes komen van de Challenge van Knutsels en Kadootjes al was dat nog wel even lastig omdat ik op mijn witte kaart geen zwart mocht gebruiken. Ik heb dus alles in grijs gestempeld en dat geeft eigenlijk wel een heel mooi zacht effect. 

Ik combineer eigenlijk nooit challenges maar deze keer drie challenges in één kaart dus! Het doorkijkje is helemaal van mezelf.. ;-)


Stempels: Lined up dots background - MFT, Bookworm - Mama Elephant, Building blocks - Papertrey Ink
Stanzen: Square Peekaboo window - MFT, Bookworm - Mama Elephant
Inkt: Narwal, Manatee - Lawn Fawn, Distress Oxide Peacock feather - Ranger
Papier: Whisper white, Granny apple - Stampin Up!, On Point patterns - MFT
Verder: Nuvo drops Silver lining. Glossy accent

Over bestsellers gesproken... ik lees momenteel de serie van 'De zeven zussen' en ben helemaal verslaafd. Ieder vrij uurtje zit ik met mijn neus in een boek, ja zelfs in de keuken als mijn pannen op het vuur staan... en nee, er tot op heden nog niets aangebrand!

Groetjes & fijne dag!
Nicole

Challenges:
Knutsels en kadootjes - kleurenwiel
Dutch card lovers - Gebruik een quote op je kaart
Crazy for CAS - Schets





16 opmerkingen:

Je@net zei

Mooie quote en een super leuke kaart, Nicole!

Colien zei

Wat een leuk kaartje, mooie tekst!
Bedankt voor het meedoen aan onze Kleurenwiel-challenge bij Knutsels en Kadootjes.
grtz Colien

Marjan zei

Geweldig kaartje! Gaaf dat lezende beertje en deze quote! Het doorkijkje is ook erg leuk. Dank je wel voor het meedoen met Dutch Card Lovers!
Het boek ga ik proberen te vinden, kijken of ik het ook zo mooi vind.

Monique zei

Een hele mooie kaart Nicolle. Knap dat je 3 challenges kunt combineren. Mij lukt dat niet. Mijn vriendin raadde me ook al de 7 zussen aan. Toch maar eens gaan kijken. Ik lees graag thrillers of waargebeurde verhalen.
En tijdens het eten koken hoef ik niet te doen. Zonder lezen gaat vaak al mis....hahaha... ieder zijn talent.
Dank je wel voor je deelname bij K&K.
Lieve groet, Monique

Miranda Mols Stampin Utopia zei

Whahahaha, mijn eten zou het niet redden! Knap hoor. Ik vind je kaart eindeloos gaaf. De kleuren zijn top bij elkaar, het grijze past er super bij, dus ben blij dat je geen zwart mocht gebruiken. Supertoffe kaart met dat doorkijkje. Leuk dat je mee doet bij CFC.

Rhodé zei

Superknap, drie challenges gecombineerd! Een hele leuke kaart! En dat ondanks dat je op het moment met je neus in de boeken zit;)

Gerrina zei

Gaaf vind ik de combinatie van challenges...alles bij elkaar een strakke en heel mooie kaart! De kleuren zo zijn mooi; dat is waar ik nog niet uit ben bij de knutsels en kadootjes challenge... Groetjes, Gerrina

Hermien zei

Super leuk kaartje met een mooie quote. En wat slim opgelost om dan maar in het grijs te stempelen zodat het in ons kleurenwiel past!Bedankt voor je deelname.

Groetjes Hermien

Sandra zei

Super leuke kaart en mooi zonder zwart! Slim opgelost! :)
Groetjes, Sandra

iejlze zei

Drie challenges in 1 kaart. Het is je prachtig gelukt! Die kleurenchallenge vind ik al een hele uitdaging op zich. Bedankt voor je deelname bij Crazy for Cas.

Margot zei

Superleuk kaartje! Bedankt voor het meedoen met de Dutch Card Lovers. Bedankt voor de boekentip!

anja curvers zei

Schitterende kaart als gewoonlijk en wat een leuke quote. Bedankt voor je deelname aan DCL.

Ingrid's Scrapfrutsels zei

Wat een geweldig kaartje heb je gemaakt volgens het kleurenwiel Nicole, ik vind het grijze erg mooi, het is inderdaad wat je zegt veel zachter. Ik hoop dat je je serie met boeken bijna uit hebt ? Ik moet wel lachen om wat je schrijft, zelfs achter de pannen sta je te lezen, veel plezier met de boeken....Bedankt voor het mee doen bij Knutsels en Kadootjes. Groetjes, Ingrid.

Ellen zei

Wat een leuke Quote-kaart!
Bedankt voor je deelname aan DCL.
Groetjes Ellen

Ellen zei

Wat een prachtige kaart, Nicole! Echt knap dat je drie challenges in één kaart hebt weten samen te brengen. Oh ja, dat boek! Ik heb er over gehoord. Als ik jou zo beluister dus zeker de moeite waard. Het zijn dikke pillen, dus je kunt nog even vooruit. Maar wel op blijven letten in de keuken hè?! En natuurlijk hartstikke leuk dat je meedoet aan de challenge bij Crazy for CAS, dankjewel!

The Creative Teacup - Yvonne Spikmans - Van Bruggen zei

Een hele originele Nicole! Heel leuk gedaan met de schets van CfC, leuk dat je met ons meedoet!