Pagina's

zondag 17 februari 2019

Cornelie & Nicole's Swap Saturday #19


Omdat het wat beter uitkwam vandaag een Swap Sunday in plaats van Swap Saturday. Het thema is... Valentijn! Niet heel moeilijk met dit pakket. Ik stuur ieder jaar naar mijn zussen en een aantal vriendinnen een kleine valentijn verassing dus deze uitdaging kwam me goed uit. Niet heel ingewikkeld, wel leuk! Het meeste werk was nog wel om de hartjes netjes in het zakje te stoppen... 




En voor mijn enige echte liefde een kaartje natuurlijk. Wel een beetje vrouwelijk misschien maar hij vond hem toch wel mooi. Als cadeau had ik een lekker etentje geboekt maar hij heeft een flinke griep dus dat houden we maar even te goed. Gelukkig was hij niet te ziek om voor mij een flesje Chanel te scoren... lekker! 



en de binnenkant.....




Ben benieuwd of jullie ook verwend zijn met Valentijn en natuurlijk naar wat Cornelie gemaakt heeft. Hoppen jullie mee?  (KLIK
Hieronder nog even een fotootje van het pakket, zaterdag 16 maart gaan we weer swappen. 

Fijn weekend!!
Nicole




14 opmerkingen:

Dotty Jo zei

Beautiful! Jo x

Maria V zei

Valentijn cadeautjes...... wat lief bedacht en leuk uitgevoerd. De kaart voor je man vind ik prachtig. Mooi papier.
Ja die griep, er worden nog v. Ele mensen door gevloerd, beterschap.
Fijne zondag.

Colien zei

Heel leuke Valentijns-cadeautjes, mooi! Ook je kaartje is gaaf, fijn dat het zo goed ontvangen werd. Beterschap voor je enige echte liefde!
grtz Colien

Je@net zei

Wat ziet dit er allemaal super leuk uit, Nicole.
Super schattig die valentijnweggevertjes en ook de kaart is erg mooi!

Mariken zei

Wat tof zeg, die leuke attenties die je gemaakt hebt! Daar zullen je geliefden blij mee geweest zijn. En och, die arme man van jou, zo naar om griep te hebben! Beterschap! En gelukkig, voor jou wel een cadeautje, en jullie etentje loopt niet weg...Fijne zondag!

Cornelie zei

Ja super leuk! Vergeet ik je helemaal voor te bedanken in alle hectiek !! Maar bij deze, super lief én lekker. Waar heb je die hartjes gescoord?! Onwijs leuk weer!
Kaart ook en wat verwennen jullie elkaar op Valentijn!
Beterschap voor je man en een fijne zondag, geniet van de zon X

Gerrina zei

Dat is echt Valentijn vieren zo! Leuk en lekker vrolijk de zakjes met hartjes (is wel een gepruts die recht te krijgen ja) en leuke kaart voor je man! Geniet van een zonnige zondag!

Margot zei

Superleuk!!!

GerJanne zei

Wat een enige Valentijns cadeautjes maakte je! En ik geloof meteen dat het meeste werk zat in het vullen van de zakjes met de hartjes. Maar heel leuk gedaan!! En de kaart voor je meest favoriete persoon is ook een bjoetie!
Fijne zondag verder!

bolletjelucky.blogspot.com zei

Oh wat leuk om zo kleine cadeautjes te maken Nicole, die zakjes heb ik ook nog, dank je voor de inspiratie hihi. Is je man ondertussen opgeknapt? Je hebt een lieve kaart voor hem gemaakt met dat schudgedeelte erin. Hier geen Valentijn gezien haha.
Lieve groetjes Miranda

Rhodé zei

Wat een leuke cadeautjes! Ziet er echt heel tof uit. Maar ook je kaartje. Vervelend dat jullie etentje niet doorging. Maar nu heb je nog iets om naar uit te kijken, zou ik maar denken. Beterschap voor je husband!

Els zei

Wat een schattige kleine cadeautjes heb je gemaakt voor je vriendinnen en zussen. Het kaartje voor je grote liefde is ook super leuk.
Groetjes, Els

Marjan zei

Wat een lief gebaar, en wat zien de attenties er tof uit! Ze boffen maar! En natuurlijk vond hij deze kaart mooi. Hopelijk kunnen jullie gauw dat etentje doen.

Anneke zei

Heel mooie kaart, ook aan de binnenkant. Je maakte heel leuke kleine cadeautjes, echt mooi en superlief!