Pagina's

maandag 20 augustus 2018


We waren eerst even zelf op reis (behalve Larissa, die mag nog!) daarom is het is al weer even geleden maar vandaag zijn we er weer met onze Stempel op Reis post. Vandaag met een zeer aaibare stempel die Mariken rond gestuurd heeft. Ik had mijn kaartjes voor mijn vakantie al gemaakt dus er zijn al een paar van deze knuffels op de post gegaan. Gelukkig had ik wel eerst de fotootjes gemaakt. Dit is de stempel;



Omdat de tekeningetjes me zo aan prentenboeken doen denken heb ik ze met waterverf gekleurd. Ben nog niet helemaal tevreden met mijn no-line-coloring skills maar ik blijf gewoon nog even oefenen. 





Natuurlijk ben ik reuze nieuwsgierig naar alle ander creaties, ik ga meteen even kijken. Hoppen jullie mee? 

Inge

Groetjes & bedankt voor je bezoekje!
Nicole


16 opmerkingen:

Mariken zei

Ooh wat zijn ze schattig, deze lieve, kleine kaartjes met prentenboekbeestjes! Prachtig gekleurd, en ik heb weer een paar toffe ideeën bij!
Fijne dag, xxx

Colien zei

Gaaf, zeg! Je hebt je goed uitgeleefd met deze toffe set, leuk!
grtz.Colien

Je@net zei

Oooh...wat zijn ze leuk geworden, Nicole. Vooral die laatste vind ik gaaf!

Maria V zei

Nou, dit is toch echt wel een hele leuke serie geworden. gezellige, vrolijke kleurtjes.

Jolanda zei

Ze zijn echt super schattig! En ik vind je no line coloring heel goed gelukt.

Dotty Jo zei

They're gorgeous! Jo x

Inge Groot zei

Ik vind ze supermooi gekleurd, deze techniek maakt de afbeeldingen altijd wat zachter wat een heel erg leuk effect geeft.Schattige kaartjes zijn het geworden, leuk formaatje ook!

martina's kaartjes zei

wat een schattige reeks ! helemaal toppie
grtjs,martina
x

Ellen zei

Ze zijn echt enig jouw hug-kaartjes! Één ervan is zelfs bij mij terecht gekomen, hihi. Zo lief, dankjewel nog daarvoor. Goed idee trouwens om waterverf te gebruiken, geef een heel mooi effect.

GerJanne zei

Heel gave kaartjes heb je gemaakt met deze leuke set! En wat vond je nou niet zo goed gelukt? In kleuren met nauwelijks lijntjes? Is prima toch??
Groetjes,
GerJanne

Margo zei

oh wat een superleuke kaartjes zeg !
Groetjes
Margo

Gerrina zei

Geen set voor mij, maar jij hebt er weer hele leuke kaarten mee gemaakt! Vooral die 1e vind ik een gaaf idee! Groetjes, Gerrina

Nancy Soetaert zei

ik vind ze superleuk!
Nancy

Marjan zei

Nou, dat gaat goed hoor, dat kleuren!! Niet te kritisch zijn, al herken ik dat wel. Ik vind je kaartjes allemaal erg tof, gave kleurtjes ook en een goede keus om ze zo te kleuren.

Jantine zei

Wat een gave kaartjes.
Zo leuk, je bent de derde waar ik kom en ook de derde die "hug me" gebruikt heeft. Ik weet niet of dat afgesproken was, maar vind het wel leuk, want ze zijn toch allemaal verschillend!
Groetjes,
Jantine

Danielle zei

Grappig dat je zelf zo kritisch bent, terwijl ik het kleurwerk juist geweldig vind.... erg leuke serie met deze stempelset!