Pagina's

zondag 12 augustus 2018

Studentenkamer

Onze Bram heeft een nieuwe studentenkamer. Midden in Maastricht aan de markt. Met verhuizen niet zo handig want door de volle terrassen konden we alleen heel vroeg of heel laat met de auto er bij maar het is natuurlijk wel een heel leuk plekje voor hem. Vandaar dit verhuiskaartje. Nu maar hopen dat hij ook echt hard gaat studeren op dat kamertje en niet teveel beneden op die gezellige terrasjes neerploft... 



Stempels: Welcome Neighbour - Hero Arts, Books and coffee - Waffle flower
Stanzen: Stitched fishtail flag stax, Arch window, Books and coffee - Waffle flower
Stencil: Small Brick wall - MFT
Inkt: Distress Oxide Squeezed lemonade, Fossilized amber, Distress Fired brick, gathered twigs - Ranger, Jet black - Lawn Fawn. 
Papier: Hout - SU!, Bristol smooth - Strathmore
Verder: Copic markers, SU! markers, glossy accent, witte gelpen, wit embossingpoeder

Gisteren op vloerenjacht voor de nieuwe keuken en daarna een gezellige familie-BBQ bij mijn zus gehad. Vandaag alle was wegwerken en terwijl het machientje draait schiet ik lekker ik mijn knutselkamertje in.. multitasken dus ;-)

Groetjes & zonnige zondag!
Nicole

14 opmerkingen:

Maria V zei

Wat een gelukkie dat Bram een kamer heeft gevonden. Ik las gisteren in de krant dat het een steeds groter probleem wordt om een kamer te vinden. Mooi stekkie ook ;)
Jou kaart is enig en zo toepasselijk. Fijne zondag.

Colien zei

Wow, toffe plek voor jullie Bram! En wat een gaaf kaartje heb je gemaakt voor hem. Hopelijk gedraagt hij zich net als de beer ;)
grtz.Colien

Je@net zei

Leuke kaart heb je voor Bram gemaakt, Nicole.
Die gaat zich vast prima vermaken in het gezellige Maastricht!

Jolanda zei

Spannend een nieuwe kamer, is vast leuk zo midden in Maastricht. Jouw kaart is weer helemaal geweldig , ik hebbecht zin om weer aan de knutsel te gaan 😃

Rhodé zei

Hij was vast blij met dit kaartje! Echt een leukerd, die beer. En dan dat konijntje dat om het hoekje piept... zo schattig! Hopelijk heeft Bram het goed naar z'n zin op zijn kamer en hoef je voorlopig niet meer te verhuizen;)

Marieke zei

Wat een leukerd! Kan me voorstellen dat het een verleidelijke locatie is

GerJanne zei

Sjonge, dat is nog eens boffen! Aan de markt in Maastricht, mooier kun je het niet treffen denk ik.
Je kaart is super! Is dat moeders hoop, de studerende Bram erop? EN het enige kuikentje dat hem van koffie voorziet! Geinig.
Wel besteed weekend zo te lezen! En de werkweek wacht, denk ik?
Succes en sterkte weer!

lostinpaper zei

ooh, I love that you created a wooden door and window, I must try this myself!

Margo zei

Wat een lief kaartje ! Ik duim mee voor wat het studeren betreft hoor !
Groetjes
Margo

Mariken zei

Weer ff bloggen (komt er niet veel van) en nu binnen op de bank. Wat verveelt die grijze lucht toch snel...Jouw kaartje voor jouw Bram is echt een topper, keileuk voor deze student....tenminste, daar hopen we op he!? Oei, gezellige terrasjes in de buurt, gevaarlijk!!

Ellen zei

Wat een luxe zeg, een studentenkamer op de markt in Maastricht! Bram die treft het. En jullie ook ;-) Lijkt mij een prima logeeradresje. Misschien als André Rieu weer een keer op het Vrijthof staat. Dat staat op mijn bucketlist. Lijkt me echt geweldig om daar een keer een concert van hem bij te wonen. Je kaartje voor de gelukkige student is superleuk. Dat helpt hem er vast aan herinneren dat hij af en toe ook in de boeken moet duiken en niet alleen maar op die gezellige terrasjes kan zitten, hihi.

Cornelie zei

Lekker bezig jij! Wat een tof kaartje dit zeg en die die window die is een mooie zeg!! Heel tof.
Wat een super toffe plek om te wonen voor een student! Heel gaaf! En wat Ellen zegt over Rieu...dat willen wij ook wel een keer, wat een sfeertje!
Hoop dat alles goed met je gaat.
Wij hebben net de eerste week vakantie. Heeeerlijk!! ;-))

Nou groetjes!

Gerrina zei

Wat een leuke kaart! En wat een gave plek voor hem; hopen dat hij echt niet te veel word afgeleid...
Dat multitasken herken ik; zo heerlijk om te doen nu het wat koeler is :)! Ik ga daar vandaag ook veel mee aan de slag... Groetjes, Gerrina

Linda Visser - van der Velden zei

Super leuke kaart! En dat klinkt als een super toffe plek om op kamers te gaan. Groetjes, Linda