Pagina's

donderdag 8 maart 2018

Knutseldate met Jolanda

Afgelopen vrijdag zouden Jolanda en ik eigenlijk naar de open dag van Doe@ding gaan maar het was zo koud en een hoop gedoe om er te komen dat we besloten om gezellig samen te gaan knutselen. Normaal werk ik op vrijdag maar ik kan mijn dagen gewoon omgooien als dat beter uitkomt dus deze knutseldate was snel gepland. 

Nu heb ik hier al eens eerder gemeld dat ik alles behalve productief ben tijdens het samen knutselen dus met die gedachten in mijn achterhoofd had ik de uitgestanste letters van mijn vorige kaarten bewaard. Ook had ik nog wat ingekleurde afbeeldingen op mijn bureau liggen. (Ja ja efficiënt als ik ben stempel en kleur ik mijn afbeeldingen vaak dubbel) Op deze manier hoefde ik alleen alles nog te combineren op een kaartje en een achtergrondje te maken op deze manier heb ik zowaar twee (!!) kaarten gemaakt tijdens deze gezellige ochtend. De onderste is voor Cornelie die vandaag jarig is!



Stempels: Polar Pals - MFT
Stanzen: Happy Birthday, Polar pals - MFT, Stitched rectangles - SSS, Snowbank - Lawn fawn
Inkt: Versafine, Distress inkt Mermaid lagoon, chipped saphire, Wilted violet - Ranger
Papier: Bristol smooth - Strathmore, Winter Wisteria - PTI
Verder: Copics, Sequins



Stempels: Polar Pals - MFT
Stanzen: Happy Birthday, Polar pals, Wonky stitched rectangles - Snowbank - Lawn fawn
Inkt: Versafine, Distress inkt Squeezed lemon, Wild honey, Picked raspberry - Ranger
Papier: Bristol smooth - Strathmore
Verder: Copics, Sequins

Aan mijn voeten ligt een hond te zeuren die heel graag naar buiten wil en daarom mijn laarzen de kamer in gesleept heeft. Hoop dat het nog even droog blijft dus. Het ziet er nogal grijzig uit buiten....

Groetjes & fijne dag!
Nicole


17 opmerkingen:

Ellen zei

Wat zijn deze kaarten prachtig van kleur, Nicole! Komt ook die mooi gekleurde letters, heel slim dus van jou geweest om die te bewaren ;-) Zo’n onverwachte dag knutselen met z’n twee is wel heel gezellig. Naar Doe@ding gaan natuurlijk ook, maar dat kost altijd geld, hihi. Hopelijk ben je inmiddels weer binnen, hier regent het nu. Bah!

Je@net zei

Wat een goed idee, Nicole. En je kaarten zijn super leuk geworden.
Hopelijk is het bij jullie droog gebleven, hier miezert het momenteel!

Anneke. zei

Beide kaarten zijn prachtig. Leuk om daar gekleurde letters voor te gebruiken.
Groetjes Anneke.

Marja Sch zei

Wat een ontzettende leuke kaarten. Groeten Marja

Cornelie zei

O ik loop weer achter! Wat een posten heb ik gemist. Ik blog ook bijna niet...foei;-)
Alles wat jij maakt vind ik mooi, jouw stil is super en dan valt er af en toe ook nog zo' n pracht exemplaar bij mij op de mat. Heel blij word ik ervan!!
Zie je over een paar weken met onze knutseldate, gezellig!!

Rhodé zei

Heerlijk, zo'n knutseldate! Slim dat je al wat voorwerk had gedaan. Het is heel herkenbaar: ik ben tijdens een knutseldate vaak ook wat minder productief. Het kaartje voor Cornelie is ook een echte leukerd. Het aqua randje erachter: ik zou er niet opgekomen zijn, maar het staat superleuk!

Mariken zei

Wat heb jij goeie ideeën, alles dubbelkleuren! Volgens mij ben je supergeorganiseerd! En je kaartjes zijn leuk, origineel en gezellig. Wij zijn ook net gaan wandelen met de teckels, ff droog, dus naar buiten! Fijne avond!

Sandra zei

Wat een super leuke kaarten Nicole! En handig om de uitgestanste letters te bewaren. Bij mij belanden ze altijd in de prullenbak maar daar gaat nu verandering in komen😉
Groetjes, Sandra

Danielle zei

Wat een super leuke kaartjes. Ik gooi te veel weg, dat blijkt wel weer. Je onderste kaartje vind ik echt geweldig mooi van kleur. De bovenste doet me meer aan de winter denken en daarom is voor nu de onderste mijn favorietje ;-) Maar ze zijn allebei mooi!! Heb je het droog gehouden? Ik kwam naar huis rijden over een helemaal witte weg van de hagel met onweerflitsen in de lucht, raar weer.....

Marieke zei

Beide zijn schitterend! Mooie kleuren ook.

Colien zei

Supermooie kaarten, erg tof!
grt Colien

Nancy Soetaert zei

schitterende kaartjes!
Nancy

Gerrina zei

Dat is zeker efficiënt! Gaaf dat je zo op een heerlijke ochtend toch weer 2 kaarten maakt. En zo mooi om deze winterse kaarten beiden zo'n andere uitstraling te geven; mooi gedaan! Groetjes, Gerrina

GerJanne zei

Hoi Nicole,
Alweer twee mooie exemplaren. Echt zo tof!! Allebei, maar die voor Cornelie vind ik het mooist.Door de warme kleuren denk ik.
Vandaag heb ik een kaart van jou gelift ;-)
Zul je binnenkort wel zien...
Leuk zo'n eigenwijze hond!!
Groetjes!

Jantine zei

Hele mooie, vrolijke kaarten, Nicole. Slim bedacht om met de “restjes” aan de slag te gaan.
Groetjes
Jantine

Linda Visser - van der Velden zei

Wat een toffe kaarten, mooi gemaakt!

Marjan zei

Gave kaarten heb je weer gemaakt, die letters zijn super en passen op allebei de kaarten zo mooi bij de rest! Dat Cornelie er blij mee was is wel duidelijk!