Pagina's

maandag 24 juli 2017

Make a wish!

We zijn weer terug uit Engeland en hoewel het weer niet zo fantastisch was als de vorige keer hebben we het heerlijk gehad. Veel gezien, veel gedaan en iedere avond een uurtje hot-tub met een borrel. Maar thuis zijn is ook weer heerlijk; eigen bed, eigen badkamer en... hobbykamer! 

Deze kaart heb ik een tijdje geleden al nagemaakt van een voorbeeld van Pinterest. De bloemen heb ik ingekleurd met mijn ziggies en de kleuren knallen echt van het donkergrijs af. Omdat ik de stanzen bij deze set niet heb, heb ik alle bloemen met de hand uitgeknipt. Iets waar ik eigenlijk nooit het geduld voor heb maar eerlijk gezegd was het best een rustgevend karweitje!



En de binnenkant..


Stempels: Make a wish- Mama Elephant, More spring flowers - SSS
Stanzen: Square peekaboo window - MFT, Stitched rectangle frames - SSS
Inkt: Manatee- Lawn Fawn, Versafine onyx black, Versamark
Papier: smooth cardstock - Bristol, Smokey Shadow stripe - PTI
Verder: Witte gelpen - Uniball, Clear drops, white embossing powder ultrafine - Hero Arts
Kleur: Clean color marker 042, 049, 021, 050, 081, 040, 047, 025 - Zig

Vandaag nog even de laatste wasjes en strijk maar eerst een blogrondje, ik heb deze week nog vakantie dus nog even lekker rustig aan!

Groetjes, 
Nicole

14 opmerkingen:

Mariken zei

Hey Nicole, gezellig dat je er weer bent! Hoop dat je ondanks het mindere weer toch een fijne vakantie hebt gehad! Lekker dat je deze week nog vrij bent! Je kaartje is geweldig, super zijn die felle bloemen tegen het grijs. En uitknippen doe ik ook heel vaak. De die's zijn in verhouding duur, en je gebruikt ze zoveel minder dan de basisvormen. En inderdaad, heel relaxed word je ervan! Succes met de was en gezellige dag!

martina's kaartjes zei

helemaal mooi, en je knipwerk mag er zeker zijn ! heel erg geslaagd kaartje is het zo geworden,
grtjs,martina
x

Je@net zei

Home sweet home....welkom thuis, Nicole.
En wat een super mooi kaartje heb je weer gemaakt. Prachtige kleuren en die mooie binnenkant maakt de kaart helemaal af!

!neke zei

Wat goed alles uitgeknipt !
Fraai geheel geworden !
groeten Ineke

Sarah zei

Heel mooi! Grappig ik heb net een kaart af ook met een vakje uit dp en bloemen. Jouw kleuren zijn prachtig!

Gerrina zei

Wat een prachtige kaart! Zoveel werk ook, maar het resultaat is ernaar...moet wel naar iemand gaan die dat echt waardeert...
Fijn dat jullie weer opgeladen en met fijne herinneringen van vakantie terug zijn; kun je er weer tegenaan :) Groetjes, Gerrina

Dotty Jo zei

Another beautiful and inspiring make, Jo x

Jantine zei

Schitterende kleurtjes!
Groetjes
Jantine

Ellen zei

Matig internet, maar ook matig weer vandaag hier in Frankrijk en daarom toch maar een poging tot een blogrondje. Lees dat jij net terug bent uit Engeland. Hot-tub met een borrel, dat klinkt goed zeg ;-) Maar ook altijd fijn om thuis te zijn (hihi, hobbykamer). Vind je kaart prachtig! Mooi die donkergrijze achtergrond met die veel gekleurde bloemen. Dacht eeerlijk gezegd dat je die-cuts had gebruikt, zo mooi is jouw kleur- en knipwerk!

Colien zei

Fijn dat jullie het goed hebben gehad! Mooie kaart laat je hier zien, zeg! Prachtige bloemen, toffe kleuren.
grtz.Colien

GerJanne zei

Dat is altijd fijn om nog een poosje vrij te zijn na de 'op-vakantie'. Kun je ook zo van genieten, gewoon lekker thuis. Dat heb ik dit jaar ook weer.
Je kaart is heel mooi! Met de ziggies kleuren geeft wat fellere kleuren dan potloden. En knippen kan zeker rustgevend zijn!
Groetjes en geniet deze week nog!
GerJanne

Danielle zei

Tjee, wat is dit weer een beauty!! Je krijgt het iedere keer voor elkaar dat ik denk, zo'n kaartje wil ik ook maken :-) Geweldig, de felle bloemen op de donkere achtergrond en je stipjes en dotjes maken het echt áf!! Ik ga toch eens een poging doen om gewoon schaamteloos te liften, want dit vind ik prachtig! Geniet nog van je vrije dagen, heerlijk!!

Stella zei

Ik had een blogpauze genomen en vervolgens volgde er een nieuwe baan. Dan loop je gelijk mijlenver achter. IK moet zeggen dat ik precies hetzelfde als Danielle dacht. Iedere keer weer is het een feest om hier te kijken. Echt geweldig! Jouw vakantie zit er dus alweer op; binnenkort ook weer werken of ben je inmiddels alweer begonnen?

Karen Dunbrook zei

love the flowers on the striped bkg...lovely card.