Pagina's

zondag 11 juni 2017

Liftchallenge 118

Gisteren ben ik samen met Jolanda naar de workshop van Judith geweest bij Oma Dee. Naast natuurlijk Judith en Miranda, waren Cornelie en Stella er ook, het leek wel een blogbijeenkomst, super gezellig om iedereen te zien!!
We gingen twee interactieve kaarten maken wat best een ingewikkeld klusje was maar met de goede uitleg van juf Judith ging het prima! Omdat ik op workshops het liefste op standje 'verstand-op-nul-en-gewoon-namaken' sta zal ik de interactieve kaarten pas hier laten zien als ik mijn eigen versies heb gemaakt wat ik zeker ga doen!

Vandaag lekker in de tuin gezeten en toch nog even een kaartje gemaakt. Het idee voor de liftchallenge was er al maar ik was er nog niet aan begonnen. Ik was eigenlijk van plan maar een gedeelte van de achtergrond in te kleuren met distress inkt maar vond het uiteindelijk toch mooier de hele achtergrond te doen. Weet niet of mij kaart nu nog binnen de challenge valt maar ja, ik moet natuurlijk wel tevreden zijn over het resultaat. En dat ben ik... nu wel! ;-)


Stempels: Wavy coloring book, Exquisite ocean - MFT, Birthday Buddies - Paper Smooches
Stanzen: Exquisite Ocean - MFT, border die - Lawn Fawn
Inkt: Versamark, Distress inkt Cracked Pistachio, Peacock feathers, mermaid lagoon - Ranger, Fish tank, Merman, Wild rose, Lobster, peacock, Deep sea - Lawn Fawn, Crumb cake - Stampin Up!
Papier: Tim Holtz watercolor paper - Ranger, Crumb Cake, Whisper white - Stampin Up!, On point patterns - MFT
Verder: Sprinklers - Doodlebug, Clear drops morning dew - Nuvo

Groetjes!
Nicole

Challenges: Liftchallenge #118


14 opmerkingen:

Mariken zei

Wat gezellig, een workshop met zoveel bekenden bij Oma Dee! Ben erg benieuwd wat je geleerd hebt! Deze kaart is geweldig, de kleuren die je gebruikt hebt, zijn super!!

Marjan zei

Mooie achtergrond met embossing en ik begrijp wel je beslissing om alles in te kleuren, gezien het ontwerp van deze kaart. Erg leuk en een gaaf kaartje!!
Dank je wel Nicole, altijd erg leuk dat je meedoet met de Liftchallenge!

Je@net zei

Klinkt als een gezellige en leerzame workshopdag.
Super leuke kaart is dit en wat een gaaf achtergrondje heb je ervoor gemaakt!
Las net dat je Lars Kepler aan het lezen bent. De nieuwste...Jager? Oooh....spannend verhaal. Heerlijk leesvoer voor een zonnige dag buiten of een regenachtige dag binnen. Met een boek zit je altijd goed :o)

lostinpaper zei

no black ink? how superb Nicole!

Jolanda zei

Wat een leuke kaart heb je weer gemaakt,daar mag je echt wel trots op zijn. Het was een gezellige dag gister, altijd gezellig om samen op pad te gaan.

GerJanne zei

Dat klinkt weer supergezellig. En deze kaart is heel leuk! Mooie kleuren blauw, of is het er toch maar 1? Mijn liften komen er ook aan, waarvan er 1 ook helemaal ingekleurd is. maar dat was gewoon een foutje, hoewel het effect best leuk is!
Groetjes,
GerJanne

Gerrina zei

Wow wat een mooie achtergrond! Lijkt alsof het water echt golft; helemaal goed voor de "vissies"! Groetjes, Gerrina

Danielle zei

Wat zullen jullie een leuke dag hebben gehad met zoveel gezellige mensen! Ben benieuwd wat we gaan zien Nicole, knap dat je ook nog op kunt letten in goed gezelschap!! Je lift is weer zo mooi.... echt een geweldige kaart! Prachtig met die achtergrond en die stempelset is leuheuk!!

Cornelie zei

Door onze ontmoeting weer afgelopen zaterdag heb ik iets leuks bedacht...ben er nog mee bezig...wordt vervolgd ;-) Spannund he hihi
Je kaart is werkelijk een plaatje! Heel mooi! Dank je wel Nicole

Ellen zei

Dat klinkt wel heel gezellig, die workshop! Altijd leuk om bloggers in het echt te ontmoeten. En bij Miranda is het altijd goed. Jouw liftkaart vind ik prachtig! Zo mooi van kleur en dan die visjes, tof. En je hebt gelijk, hoor. Het belangrijkste is dat je zelf tevreden bent over een kaartje.

Maartje zei

Wat een supergave kaart! Ik vind hem prachtig. Groot gelijk dat je de achtergrond helemaal ingekleurd hebt, als ie daardoor mooier wordt :).
Gezellig en bekend clubje had je Bij Oma Dee! Het is daar altijd gezellig, wij zijn eind mei geweest om een mini album te maken. Was ook geslaagd!

Rhodé zei

Wauw! Dat heb je mooi gedaan! Ik vind het juist leuk dat je een eigen invulling aan de challenge geeft.

Colien zei

Gave lift, mooi thema en tof die achtergrond! Workshops bij Oma Dee zijn altijd een belevenis en heel gezellig. Wil(len) dit jaar nog een keertje afreizen naar het hoge noorden... Ben benieuwd naar je interactieve kaartjes!!
grtz.Colien

Karen Dunbrook zei

love this...great card.
tfs,
Karen