Pagina's

zondag 29 mei 2016

Pandabeertjes

Wat een grappige reacties op mijn pakketje van vorige week! Het is wel te zien dat jullie mijn smaak goed kennen want alle suggesties stonden zo een beetje op mijn wishlist!!

Maar het pakketje kwam dus van Papertrey Ink. En behalve mijn mooie spulletjes had de postbode een hele dikke factuur van de belasting bij zich... Een reden waarom ik meestal maar één keer per jaar mezelf tracteer op een PTI bestelling. Maar ja, de spulletjes en voorbeelden van dit merk vind ik zo vreselijk mooi dat ik het toch soms niet kan laten. En een retourtje USA is nog duurder zullen we maar zeggen...

Kaarten met mijn nieuwe PTI stempels volgen nog. Ik ben er nog niet echt mee aan de gang gegaan (beetje drempelvrees!) Maar de stans van deze leuke tag zat ook in mijn pakketje. Het pandabeertje is van Mama Elephant.

Stempel: Pandamonium - Mama Elephant
Inkt: Versafine onyx black
Stans: Pandamonium - Mama Elephant, PTI Tag Sale quilted die
Papier en Sticker uit de Mei Card kit - SSS
Verder: Twine - Doodlebug


De andere kaart die ik zaterdag gemaakt heb is voor de City Crafters challenge en Dutch Card lovers. Zwart wit en een beetje goud.... Door de flits glimt het vrolijke pandaatje wel heel erg, in het echt is hij wat donkerder.

Stempel: Pandamonium - Mama Elephant
Inkt: Versafine onyx black, versamark
Stans: Pandamonium en Basic set- Mama Elephant, Hartjes - SSS 
Papier en Sticker uit de Mei Card kit - SSS, Goud papier - SU!


Verder: Embossingpoeder wit en goud - Ranger

Het weekend zit er alweer bijna op. Vandaag een heerlijk dagje gehad met Renata en Nicole, lekker gestempeld maar vooral veel gekletst, thee gedronken en frambozen muffins gegeten. Jongste gaat komende week met school naar Malta, zijn eerste grote reis alleen... spannend! (ook voor mij!)

Groetjes & bedankt voor je bezoekje!
Nicole

Challenges:
City Crafters Challenge 313
Dutch Card Lovers: Gebruik goud op je kaart

 

19 opmerkingen:

Stella zei

Ohhh!!! g-e-w-e-l-d-i-g! Wat een beauty van een kaart voor onze challenge; en gaaf met die panda's! En superleuk dat je weer meedoet bij CCCB; dank je wel!

Papertrey; ik ben ook een enorme fan. Het bestellen is echt knijterduur maar zó de investering waard. Ik bestel 2x per jaar; een rib uit mijn lijf:) De kwaliteit vind ik super. En hun stansen zijn eindeloos. Ik kijk uit naar je kaartjes; die zijn vast mooi; zoals altijd ::)

Je@net zei

Aaaah...wat een super schattige panda's. Erg leuke kaarten, Nicole!

Mariken zei

Geweldig, zijn je panda-kaartjes, ik ben er weg van! In zwart-wit-goud, maar ook erg tof met een kleurtje. Ik heb geboft dat Ellen naar Amerika ging, en een bestelling meebracht voor ons. Inderdaad, de stansen zijn mooi en heel fijn om te gebruiken, ben er blij mee. Zeker spannend dat jongste op reis gaat...ook voor jou!

Ellen zei

Retourtje Amerika is zeker duurder, maar heb toch geen spijt ;) Ben benieuwd wat jij allemaal gekocht hebt bij PTI. Wel heerlijk om jezelf af en toe eens goed te verwennen, toch?! Je panda-kaartjes zijn supercute! Ruitje op de bovenste is leuk, evenals de tagstans die je daar gebruikt hebt. En wat staat dat mooi hè, zwart, wit en goud?! Ook op dat kaartje doet de panda het super.

Margot zei

Wat een geweldige kaarten, ze zijn al het geld meer dan waard ;)
Bedankt voor het meedoen met de DCL.

lostinpaper zei

I was playing with these little pandas myself the other day, great minds! Love both your designs, the added gold is perfect!

Danielle zei

Die tag stans vind ik echt supermooi!!!! Leuk kaartje met die vrolijke sequins! En je andere kaartje vind ik ook echt super, leuk bedacht met het gouden beertje en die tekst erbij. Top kaartjes!

Colien zei

Wat een gave panda-kaartjes, erg mooie stans ook! En tja, soms moet je dat maar op de koop toe nemen. Hobby's kosten eenmaal geld en soms net even wat meer :-)
grtz.Colien

Jolanda zei

Ze zijn echt weer TE leuk!De tekst van het bovenste kaartje vind ik ook helemaal leuk.

Cornelie zei

O, ja, hier nog zo'n fan van PTI, wat een gave spullen hebben ze daar toch. Is voor mij al weer veel te lang geleden dat ik daar wat heb besteld...komt wel weer een keer.
Super leuke kaartjes weer, die tag is te gek, en dat pandaatje is een leukie ;-)
Kijk uit naar je PTI creaties!

Marjan zei

Gaaf zijn je Pandakaartjes! Ja erg hè, iets bestellen in Amerika is zo duur geworden, vroeger haalde ik van alles van E-bay. Ik werd laatst ook weer gestraft met stempels van WPlus9. Zo jammer dat PTI niet hier te krijgen is of in Engeland.
Leuk dat je meedoet met DCL!

GerJanne zei

Ha Nicole,
ontzettend leuk die pandaatjes. EN dat papier is zo mooi!! Je knutseldate klinkt gezellig...en lekker..
Spannend voor je zoon, zo ver van huis en best lang. Onze zoon gaat een weekend naar Berlijn, ook leuk, niet zo lang en hij is het wel gewend en wij ook, Dat scheelt, De eerste keer is altijd het spannendst, voor alle partijen.
GerJanne

Ros Crawford zei

Oh I love those pandas!! Terrific card! Thanks so much for playing along at CCCB!!

Gerdine zei

Hoe leuk gedaan!! Die pandaberen als achtergrond geeft een gaaf effect zeg! En ja, die rekening van de douane weerhoudt mij ervan om rechtstreeks te bestellen... Heb je geen rekening als je bv. de kit van SSS besteld?

Nicole Parmentier zei

Nee gelukkig niet. SSS zet altijd een laag bedrag op het pakket zodat ik alleen verzendkosten betaal.

Gerdine zei

Dat is service! Ga ik onthouden.

Ellen zei

Mooie kaart met die gouden accenten Nicole!
Leuk dat je meedoet met DCL.
Groetjes Ellen

Marleen zei

Geweldig leuke panda-kaarten Nicole!
Ze zijn zo lekker vrolijk.
Bedankt voor je berichtje op mijn blog en fijn dat je de stanzen/mallen goed zijn aangekomen.
Lieve groetjes, Marleen

Birgit zei

Your panda projects are so cute! The first card is so sweet and fun in those pretty colors! I always leave here inspired by your wonderful art work!