maandag 15 december 2014

Chocolaatjes voor de Kersmarkt

Op school moet Bram en zijn klas voor de eindreis de helft van reissom zelf verdienen. Hij heeft zichzelf rond Sinterklaas verhuurd als zwarte piet en gisteren hadden ze met de hele klas een high tea met entertainment en kerstmarkt georganiseerd op school. Er moest natuurlijk ook gebakken worden.

Nu is Bram niet heel handig in de keuken maar deze 'kamelenpoep' is echt zo simpel dat hij niet kan mislukken. Hij maakte dit al met mij toen hij nog een kleuter was. Succes verzekerd! Ik heb hem natuurlijk geholpen met een leuke verpakking en zo is het toch nog een succes geworden.

Het recept is simpel. Je neemt ongeveer 200g chocolade, smelt deze au bain marie en strooit er flink wat vulling naar keuze in. Denk aan noten, rozijnen, manna, cornflakes, mini marshmallows etc. Wij hebben 3 verschillden combinaties gemaakt, nl; wit met schuddebuikjes, melk met zoute pinda's en puur met sinaasappelsnoepjes.
Met 2 theelepeltjes maak je hoopjes en die laat je afkoelen. That's it! Easy huh!

De zakjes zijn gemaakt van gripzakjes met papier van basic grey en een die en stempel van PTI (Holiday Photo Finishers, onlangs op marktplaats gescoord!)

Groetjes & bedankt voor je bezoekje!!
Nicole

11 opmerkingen:

 1. Hoe simpel, maar o zo leuk en waarschijnlijk ook erg lekker! De zakjes zijn ook leuk zeg

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke lekkere cadeautjes...:-)!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Kamelenpoep. haha! Wij noemen dat netjes pindarotsjes ;) maar hier zit meer in. Erg leuk! De verpakking maakt het helemaal af!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er super leuk en erg lekker uit, Nicole!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super! Wat een leuke zakjes heb je gemaakt. Drie keer raden wat er nu op mijn aanrecht ligt.....šŸ˜ƒ ik had nog een reep en een zakje studentenhaver liggen. Groetjes MariĆ«tte

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hmmm dat ziet et heerlijk uit!! Geweldig die naam; kamelenpoep! Haha. ik ga lekker nog eventjes verder neuzen op je blog :)

  Lieve groetjes, Mandy

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Geweldig wat is dit leuk gemaakt en de inhoud ook natuurlijk.
  Ziet er overheerlijk en heel mooi uit.
  Groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi hoi
  Geweldig . Die poep list ik ook wel.haha.
  Het ziet er geweldig goed uit.
  Gr thamar

  BeantwoordenVerwijderen