Pagina's

zondag 2 november 2014

1 stempel, 3 manieren # Doodlie-Do

Ik laat me graag inspireren door materialen. Om het maximale uit mijn stempels te halen heb ik de blogrubriek 1 stempel - 3 manieren bedacht. Zo challenge ik mezelf om te bedenken wat ik allemaal met die ene leuke stempel kan doen. Deze keer de set  Doodlie-Do van Papertrey Ink.



Deze stempelset van Papertrey Ink stond al lang op mijn verlanglijstje. Omdat ik al zoveel bloemenstempels heb vond ik het eigenlijk onzin om nog een bloemen set te komen maar ja... het bloed kruipt waar het niet gaan kan hè. Het is echt een prachtig gedetailleerde stempel en ik kon dan ook niet wachten om er mee aan de slag te gaan.

Voor de eerste kaart heb ik de bloemen wit geembosd op een donkerblauwe achtergrond. De gouden accenten geven de kaart een beetje een oosters accent. De tekst komt van de PTI set Building blocks.


Voor de tweede kaart heb ik eerst een ombre achtergrond met een stencil en distress inkt gemaakt. De grote bloem heb ik eerst gestempeld en daarna gemaskerd om de andere bloemen er overheen te stempelen. Ik vond het lijnenspel in het masker mooi passen bij de bladeren van de stempel.


De derde kaart heb ik gemaakt naar aanleiding van lift challenge #75. Ik zag de prachtige lift-kaart en kon het niet laten hem na te maken met deze stempelset. Ik heb weinig veranderd aan het orginele ontwerp van Mona Pendleton wat je onder aan dit bericht vind, haar kaart is echt prachtig!


De stempel leent zich ook prima om in te kleuren met copics of potlood. Iets wat ik zeker ook nog ga proberen!

Bedankt voor je bezoekje & fijne zonnige zondag nog!
Nicole

Challenge: Lift challenge #75

     

14 opmerkingen:

Thamar, zei

hoi hoi

nou nou nou wat heb je die weer mooi gemaakt. werkelijk prachtig .
Ik moet dat ook meer doen bedenken wat je met stempels kan doen.
Ik heb de lift gezien echt een leuke misschien doe ik weer een keertje mee
fijn weekend

walchowDesign zei

What a great challenge to use one stamp to create so many different cards, Nicole! Love the vibrant card on the first one with great details and as for the last one, I love the softness of it.

Je@net zei

Wauw....je hebt er echt een serie prachtige kaarten mee gemaakt, Nicole. Schitterend gedaan!

Anoniem zei

Wow, gaaf zeg!!!
Creatieve groetjes, Gaby

Aletta zei

Wauw... wat een prachtige kaarten en wat een geweldig idee, 1 stempel 3 kaarten, die ga ik onthouden:)
Groetjes Aletta

By XaLu zei

Super, de kaarten zien er allemaal prachtig uit.

Groetjes,
Nicole

Marjan zei

Kan me voorstellend dat je viel voor deze set, de stempels zijn erg mooi! De kaarten die je maakte vind ik prachtig, heel gevarieerd. En de kaart voor de Liftchallenge is echt heel heel mooi!! Fijn dat je meedoet met de Liftchallenge.

The Creative Teacup - Yvonne Spikmans - Van Bruggen zei

Wat een gave rij kaarten, supermooi gemaakt!!
Groetjes, Yvonne

Cornelie zei

Ja ik ben ook overstag gegaan voor deze set, geweldig!! Ook ik heb een poosje geleden er meerdere kaarten mee gemaakt. http://cornelie-colorfullcornelie.blogspot.nl/2014/03/doodlie-do-van-pti.html Leuk om te zien wat jij er allemaal mee hebt gemaakt! Werkelijk prachtig, stuk voor stuk. Ja, ook de lift! Bedankt Nicole!

Miranda V zei

Wat heb je een prachtige kaarten gemaakt met deze bloemen! Alle drie de kaarten zijn erg mooi, ik vind de witte embossing ook super uitkomen op het papier. Je lift is vrij letterlijk, helemaal niets mis mee. Ik vind 't een beauty!

Leni zei

Mooie kaarten, ik vind de laatse het mooist!

anja curvers zei

Wow gave serie zeg echt prachtig je hebt me erg geinspireerd ik heb deze set ook maar er eerlijk gezegd nog niet veel mee gedaan. Vind die stencil erg mooi welke is dat? Enne je kaart voor de liftchallenge tja een winnaar zou ik zeggen.

Thamar, zei

Gefeliciteerd met je kaart. Gaaaaaaaf

Unknown zei

Hoi Nicole, zag net op het Liftchallenge Blog dat je hebt gewonnen. Wilde je even complimenteren met je geweldige kaart, ik vind hem zo mooi, de bloemen, maar vooral de kleurencombi...schitterend! Terecht gewonnen wat mij betreft. Groetjes, Miranda